S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
64
Teşekkür ederim fiyatda 3000tl yi geçmem mümkün değil

çok teşekkür ederim ilginiz için fakat benim maksimum sınırlarımı zorlayarak verebileceğim fiyat 3.000 tl dizi ve film daha öncelikli benim için futbol daha sonraki sırada orta boyda bir tv istiyorum marka takıntım yok yeter ki fiyat performans tv si olsun sizin önereceğiniz cihazı alacağım teşekkürler
Dizi ve film uydu yayın kaynaklıysa ,fullhd alın 4K lara bulaşmayın derim.

K Çevrimdışı

korhanozturk76

Yeni Üye
29 May 2019
4
48
Adem hocam iyi günler dileklerimle sizden yardım talebime başlamak isterim.

Hocam yakında evleniyorum , malum masraflar yüzünden bütçemi çok yüksek tutamıyorum.

Samsung 49NU7100 .................. 3.400 TL
LG 49UK6470PLC.......................... 3.700 TL
LG 50UK6470 ............................... 3.770 TL

Sizin LG servis kalitesinden dolayı fikrinizi biliyorum. Ancak bu LG tv lerde direct led aydınlatmanın olması , hdr desteğinin yanında WCG ile birlikte olması da bu modelleri de listeye almamda etkili oldu.

Siz üstadımdan ricam , LG tvlerin her ne kadar kağıt üstündeki özellikleri cazip görünse de , günlük hayatta gerçek kullanımda bu özelliklerini SAMSUNG ile kıyaslarsak üstün olup olmadığı ve alınmaya değip değmeyeceği konularında sizin uzman görüşünüzü aldıktan sonra tv satın alma işlemimi yapmaktır.

Şimdiden tüm ilgi ve alakanıza teşekkür eder iyi günler dilerim.
Saygılarımla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem hocam

Kullanım profilimi yazmayı unuttuğum için ekleme yapmak isterim. Yüksek çözünürlüklü film arşivimi izlemek , turkcell tv+ ile sinema izlemek , spor müsabakalarını takip etmek , internette gezinmek ve az da olsa ps oyunları oynamak.

Üstadım aklımda kalan diğer modeller ise

Samsung Nu7500 49" ....................... 3.950 TL
....................... 3.650 TL
.......................... 3.950 TL

Sizden ricam bana en az maliyetle, fiyat performans açısından en çok fayda verecek ürünü seçmemde yardımcı olmanızdır.
Tekrar ilgi ve yardımlarınıza çok teşekkür ederim üstadım.

Saygılarımla

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sahatay63

Yeni Üye
29 May 2019
24
44
Sayın Adem Helvacı [IMG alt="Ado"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1527372547[/IMG] Adem Helvacı Ado Bey geçenlerde vatanın gece indiriminde 4500TL ye çok araştırmadan Sony 55xf7596 sipariş verdim aslında niyetim Samsung 55nu7400 almaktı ama ne olduysa bu sony sipariş verdim şimdi açıkçası iptal etmek üzereyim siparişi sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum bu sony 55xf7596 nasıldır Samsung 55nu7400 den iyimidir kötümüdür? Lütfen yardımcı olun.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado Adem abi nu8000 e alternatif sony xf90 serisi nasıldır. 800 -900 tl fazla verip sony almak yerinde bi karar mı olur. Nu8000 vs xf90 düellosundan sana göre kim galip çıkar.
XF9 açık ara önde gelir. Hel eki bir de NU8 serisi kalkıp da SUNNY üretimi denk gelirse o zmaan tartışmaya dahi gerek kalmaz. Bütçe elveriyor ise SONY markasına devam. SUNNY kararında diretirse SAMSUNG markasına bakış açımızı dahi değiştirebiliriz. :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar VESTEL 4K SMART 49UD8200 mi
Regal 50R7520U 4K mi hangisini almalıyım.Şimdiden tşkler Adem Helvacı Ado

Hani nasıl eskiden Avrupa nın şımarık çocuğu derlerdi Yunanistan için, İşte REGAL de VESTEL ailesinin şımarık çocuğudur ve bizler şımarık veletleri sevmeyiz.

Daha dünkü çocuk REGAL efendi, VESTEL'in REGAL i ikinci ana marka yapma kararı alması sonrası iyice şımardı ve saçmasapan bir fiyat politikasına büründü. O fiyatlar ile REGAL alacağıma, paşalar gibi VESTEL markasını alır koyarım evime. Kaldı ki model bazında da VESTEL her türlü kefede ağır gelir :ok
VESTEL hayırlı olsun diyelim ;)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Nasıl yani üstad, bu modelin montajı Sunny tarafından mı yapiliyor:alala

Samsung ve Sunny anlayamadım. Adem Helvacı Ado
Ciddi ciddi yapılıyor maalesef. Donanımlar yurtdışından Grup panel, anakart, tuner, kasa şeklinde parça parça gelip burada montaj yapılıyor.
Yalnız işin NU8 serilerine kadar dayanması benim ister istemez bakış açımı da etkiliyor.

Kisuke Urahara Çevrimdışı

Kisuke Urahara 

Aktif Üye
21 Mar 2019
434
Vatan'dan yaklaşık bir buçuk ay önce 55NU8000 aldım. İnternet sayfasında menşeyi Macaristan yazıyordu.
Bana gelen tv de de'' samsung assembled in turkey '' yazıyor. Hiç dikkat etmemişim.

Dün servis çağırdım ışık sızması ve 2 adet ölü piksel için. Sonuç aynı.
Servis , Işık sızması gündüzleri belli olmalıymış ..
Ölü piksel de en az 5 tane olmalı ve bunların en az 3 tanesi yatay veya dikey yan yana olmalıymış.
Ya da en az bir tane canlı piksel olmalıymış.
Canlı Piksel : tüm renklerde belli olan nokta ( servis, bizde yeşil testinde görememiş.)

Ancak o zaman panel değişimi yapılabilirmiş.
Panel değişimi istemem dedim. Direk değişim olmalı dedim, kabul etmediler doğal olarak.
Valla Sunny tarafından monte edilmesi+ Işık sızması sorunları olmasaydı ( Işık sızması sunny'den dolayı galiba düzgün monte etmemişler. )2 ölü pikseli çok kafaya takmazdım. O kadar para ver Sunny monte etsin iyi mi:deli1

2019-05-30_08-42-18_382.jpg
Adsiz8298751d6fb41c91.jpg

155.jpg

IMG-20190530-WA00004456c131aa976976.jpg

Son düzenleme:
salihoka Çevrimdışı

salihoka

Aktif Üye
27 Mar 2019
61
Arkadaşlar selam bütçe kısıtlı bayram sebebiyle bir büyüğümüze Televizyon hediye alacağız lakin
kararsız kaldığım bir nokta var yarın TV yi almam gerektiğinden ötürü de yardımlarınıza acilen ihtiyacım var.

1300 TL bandındaki bütçeme 40 inç alabileceğim TV markaları Axen yada Awox. Forumda Axeni hiç önermediler . Awox'a da ben ısınamadım okudugum yorumlar dogrultusunda.

Vestel 40FD5050 bu TV indirimle 1650 TL ye geliyor . 1200 TL Awox, 1300 TL Axen, 1650 TL Vestel . 350 liralık farka Vestel almaya değer mi ? Gerek verdiği güvence gerekse kalite olarak 350 tl nin hakkını verir mi ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Arkadaşlar selam bütçe kısıtlı bayram sebebiyle bir büyüğümüze Televizyon hediye alacağız lakin
kararsız kaldığım bir nokta var yarın TV yi almam gerektiğinden ötürü de yardımlarınıza acilen ihtiyacım var.

1300 TL bandındaki bütçeme 40 inç alabileceğim TV markaları Axen yada Awox. Forumda Axeni hiç önermediler . Awox'a da ben ısınamadım okudugum yorumlar dogrultusunda.

Vestel 40FD5050 bu TV indirimle 1650 TL ye geliyor . 1200 TL Awox, 1300 TL Axen, 1650 TL Vestel . 350 liralık farka Vestel almaya değer mi ? Gerek verdiği güvence gerekse kalite olarak 350 tl nin hakkını verir mi ?
Ben vestel tercih ederdim,birincisi vestel , 2.cisi tv olsun ,uydu alıcısı olsun kullanmı çok kolay :)

K Çevrimdışı

korhanozturk76

Yeni Üye
29 May 2019
4
48
Adem Helvacı [IMG alt="Ado"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1527372547[/IMG] @Ado Bey sizin fikirlerinizi rica etmiştim.

Adem hocam iyi günler dileklerimle sizden yardım talebime başlamak isterim.

Hocam yakında evleniyorum , malum masraflar yüzünden bütçemi çok yüksek tutamıyorum.

Samsung 49NU7100 .................. 3.400 TL
LG 49UK6470PLC.......................... 3.700 TL
LG 50UK6470 ............................... 3.770 TL
Samsung Nu7500 49" ....................... 3.950 TL
....................... 3.650 TL
.......................... 3.950 TL

Sizin LG servis kalitesinden dolayı fikrinizi biliyorum. Ancak bu LG tv lerde direct led aydınlatmanın olması , hdr desteğinin yanında WCG ile birlikte olması da bu modelleri de listeye almamda etkili oldu. Ayrıca Samsung un Sunny tarafından montaj politikası da açıkçası hevesimi kaçırdı.

Siz üstadımdan ricam , LG tvlerin her ne kadar kağıt üstündeki özellikleri cazip görünse de , günlük hayatta gerçek kullanımda bu özelliklerini SAMSUNG ile kıyaslarsak üstün olup olmadığı ve alınmaya değip değmeyeceği konularında sizin uzman görüşünüzü aldıktan sonra tv satın alma işlemimi yapmaktır.

Kullanım amacım Yüksek çözünürlüklü film arşivimi izlemek , turkcell tv+ ile sinema izlemek , spor müsabakalarını takip etmek , internette gezinmek ve az da olsa ps oyunları oynamak.

Sizden ricam bana en az maliyetle, fiyat performans açısından en çok fayda verecek ürünü seçmemde yardımcı olmanızdır.
Tekrar ilgi ve yardımlarınıza çok teşekkür ederim üstadım.

Saygılarımla

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Bu klasmanda tercih elbette vestel olmalı. Aradaki farka değeceğini düşünüyorum ?

Geri
Üst Alt