S Çevrimdışı

serkan203

Yeni Üye
24 Nis 2019
4
36
Kolay gelsin arkadaşlar ben kendime 49ud8200 aldım arkadaşımda alicaktik birde bu tv yi gördük fiyat olarak bir tik altta ama yeni çıkan bir tv sanirim
hangi karti ve paneli kullanıyorlar aralarındaki fark nedir hangisini almalı şimdiden teşekkür ediyorum
50r7520u
49ud8460
Hocam merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun, ben de 49ud8200 i araştırdım ve almayı düşünüyorum, teknik özellikleri dışında özellikle bu biçimde ayaklı tv ler daha çok hoşuma gidiyor; genel görünüşü malzeme kalitesi ve tabi özellikleri ve ekran kalitesi hakkında deneyimlerini yazabilirsen sevinirim

Teşekkürler,

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
64
Hocam merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun, ben de 49ud8200 i araştırdım ve almayı düşünüyorum, teknik özellikleri dışında özellikle bu biçimde ayaklı tv ler daha çok hoşuma gidiyor; genel görünüşü malzeme kalitesi ve tabi özellikleri ve ekran kalitesi hakkında deneyimlerini yazabilirsen sevinirim

Teşekkürler,
Bu tv nin ayağı tabla biçiminde ayak.Yani yere oturan bir panel üzerine raptedilmiş.Ekran kalitesi 4K larda harika,stüdyo çekimi HD yayınlarda harika,HD kanallardaki pekde hd olmayan yayın,dizi,çekimlerde pek başarılı değil.Yani tüm ledler böyle mi bilemiyorum.Yani düşük kalite çekimlerde plazmalara göre başarısız.Ses kalitesi çok iyi.Subwoofer diye 3.bir hoparlörü de var.Kumandasını ben pek kullanışlı bulmadım,volume ve proğram değişimi orta yuvarlağın üstündeki yanyana çubuklarla yapılabiliyor,bunları kullanırken elinizde dönüyor kumanda.Alt yüzeyi yuvarlak yapılmış çünkü.Oysa düz olsaydı daha stabil duracaktı avuç içinde.Siyah renkler hakkaten siyah .o yönden de çok iyi.Plazmanız varsa hiç led e bulaşmayın, yoksa ve almak zorundaysanız tavsiye ederim.

S Çevrimdışı

Stargate0404

Aktif Üye
26 Ara 2017
91
Şahsi görüşüm 4K tv alınmaz, paraya yazık. 1 kanal, Netflix ve Youtube dışında 4K yayın yok. Onun dışında kanallar rezalet gösteriyor (rezalet kişiye göre değişir). Şu 1 hafta içinde eve getirip denediğim televizyonlar. Samsung 55 NU 8000. Philips 55 inc (modelini unuttum). LG 55 SK 9000 serisi. Sony 55 XF 9005. 1080 kanallar leş. Bu zamanında 3D tv almaya benziyor. Alanların %99 3D film izlememiştir. Paranız fazla ise alınız. Ben Netflix, Youtube, TRT 4K dışında hiçbir şey izlemem diyenler alabilir. Ben hep 4K indiriyorum diyenler alabilir. Ben hep 4K içerik alıyorum diyenler alabilir. Bu arada Netflix'de bulunan içeriklerin hepsi 4K değil. 2.5 - 3 metreden 4K tv'de 1080p izliyorsanız gözleri rahatsız ediyor. 4K tv almak gereksiz yatırım. 3.000 TL 43 inc bulursanız alın. 7.000 TL verip 55 inc almayın.
Ben aldım çünkü 20 yıldır tv izlemiyorum.
Evdeki 20 yıllık tv bozulunca, tanıdık servis arkadaşlar tamir ettirme diyince, film, dizi, belgesel kolik olunca aldım.
Netflix, Youtube, minimum 1080p izliyorum. Yinede pişmanım eğer bulabilseydim 1080P kusursuz bir smart tv alırdım.
Bu görüşler beni bağlar veya benim gibi düşünenleri bağlar.
siz de benim gibi yapın.Odada samsung 40C650 tv var.Efsane tv zaten 1080pde rakibi sadece c750 serisidir bence.
4k için regal 406080u modelini kullanıyorum oyun amaçlı.Film 4k değil ise samsung tvden açıyorum filmi.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
780
Aynı samsung vardı bozuldu.
O yüzden 55 inc sony aldım.
Umarım yakında kurtulurum.
Bana 30 metre kare salonda 55 inc aşırı büyük geliyor, rahatsız oluyorum.
3 ay sonra Televizyonu oğluma verip 1080p 40 inc tv alacağım.

K Çevrimdışı

kasva_89

Yeni Üye
27 Nis 2019
8
35
Media markt garantisi.
O an için özel bir fırsat mıydı yoksa ekstra ücret mi ödedin?
Durumu açıklarsanız çok sevinirim kardeşim,ben de o tlyi kovalıyorum ve fiyatı şuan pahalı geliyor.6300 seviyelerinde kaçırdım alamadım 1-1,5 ay önce.Eğer mediamrkt 5 yıl garanti veriyorsa yine ona göre değerlendirme yapabilirim.Tv hakkında görüşlerin de neler kullanıcı olarak,yardımcı olursan sevinirim kardeşim.

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
64
Aynı samsung vardı bozuldu.
O yüzden 55 inc sony aldım.
Umarım yakında kurtulurum.
Bana 30 metre kare salonda 55 inc aşırı büyük geliyor, rahatsız oluyorum.
3 ay sonra Televizyonu oğluma verip 1080p 40 inc tv alacağım.
25 m2 salonda 50 inç bize büyük gelmedi hocam, bence çocuğunuzu sevindirmeyin durup dururken :) 3 aya alışmış olursunsunuz zaten.Büyük ekran iyidir.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
780
60 yıldır kimseye kendimi anlatamadım.?
Ben ufak ekran seviyorum, alışacağımı sanmıyorum. Detay kaçıyor hiçbir şeyi takip edemiyorum.
Kutusunu açmasam iade edebilirdim 14 gün içinde.
Tv güzel ama tv yayınları vcd gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnanın o ana özel mi bilmiyorum.
Sadece satıcıyı 2 saat bekledim diye size özel bir şey yapacağım dedi hepsi bu.
7.000 TL herşey dahil.

Y Çevrimdışı

yuxel 

Yeni Üye
16 Nis 2019
46
50
Sayın Adem Helvacı Ado, köyde yıldırım düşmesi sonucu dedemin eski tüplü tv sizlere ömür. Yerine sadece tv seyretmek için tüplü tv niyetine 32 inç bi tv bakıyoruz. Awox en uygunu bunun dışında seg, regal, sunny, hi level, axen vs. Markalarda var. Marka önemli değil bunların içerisinden ekonomik olup bize fazla sorun çıkarmayacak hangisini önerirsiniz. Teşekkürler.

Birde babamın 32 inç Vestel tv de yıldırımdan nasibini almış servis beyni gitmiş deyip 250tl istemiş bu fiyat normalmi tamir için.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sayın Adem Helvacı Ado, köyde yıldırım düşmesi sonucu dedemin eski tüplü tv sizlere ömür. Yerine sadece tv seyretmek için tüplü tv niyetine 32 inç bi tv bakıyoruz. Awox en uygunu bunun dışında seg, regal, sunny, hi level, axen vs. Markalarda var. Marka önemli değil bunların içerisinden ekonomik olup bize fazla sorun çıkarmayacak hangisini önerirsiniz. Teşekkürler.

Birde babamın 32 inç Vestel tv de yıldırımdan nasibini almış servis beyni gitmiş deyip 250tl istemiş bu fiyat normalmi tamir için.
Geç kaldım biraz kusura bakmayın lütfen.

AWOX en makul tercih oluyor bu durumda. onlarca kere sağlamasını yaptım, inanın o klasmandaki en mantıklı tercih yine de AWOX çıkıyor. :ok

32'' VESTEL için seri paylaşabilirmisin rica etsem, ona göre yorum yapayım :ok

Geri
Üst Alt