teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,790
65
A Çevrimdışı

Acyln

Yeni Üye
2 Nis 2019
20
33
Selamın aleyküm cümleten düşünüp taşınıp vestel 55 inç tv almaya karar verdim 55" olarak hangi modeli önerirsiniz? 5 6 model var aralarında ne fark var bunların? Teşekkür ederim şimdiden kolay gelsin.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sn 8181076 900680
(55ud9650)

Adem Helvacı Ado bunun anakartı için yorumun nedir?

Sadece anakarta değil tüm tv ye yorum yapayım ki aslında ALINMASI GEREKEN 9650 bu dur :ok

SAMSUNG VA panel
MB130S anakart
Panel destek unsurlarında HDR+WCG+DV+HB mevcuttur ki biz bunu sadece MB130E anakartlarda görebiliyorduk bu güne kadar :ok

FRR değeri 2200hz dir :ok

M Çevrimdışı

Mürekkep ✒

Yeni Üye
16 Nis 2019
2
34
Merhaba arkadaşlar çok kararsız kaldım o yüzden üye oldum bu hafta bir TV alınacak ucuz yollu 49 inç hangisini alayım awox 49" mu sunny Woon 49" mu?

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
65
Ustalar selamlar 11.ayda vestel 50 fd7300 tv aldım.piksel sorunu cıktı.fabrika değişimi kabul etti yerine vestel 4k 49 ud8200 gonderiyorlar kabul ettim.sorum su 49 ud 8200 ana kartı nedir.kullanilan panel nedir hakkında hiçbir bilgi bulamadım.yardimlarinizi bekliyorum.tesekkurler
Hocam ne oldu sizin ud 8200, aldınız mı?Kurdular mı?Beğendiniz mi?Benimki de kargoda, bugün getirirler mi bilemiyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Merhaba arkadaşlar çok kararsız kaldım o yüzden üye oldum bu hafta bir TV alınacak ucuz yollu 49 inç hangisini alayım awox 49" mu sunny Woon 49" mu?
Selamlar; Eğer bu sınıftan bir ürün almayı düşünüyorsanız makul olanı AWOX olur. Tabi işin aslı, her ikisi de teknoloji anlamında aynı lacivert dir lakin SUNNY markasına tepkim, 30 yılı aşkın mazileri olan bir markanın halen fasonculuktan öteye geçememiş olmasından kaynaklanır. 30 Yılı geçen bu markanın servisinin olmadığı yerlere dahi 2-3 yıllık mazisi olan AWOX markası servis ağını kurmayı başarmış.

İyidir kötüdür onlar ayrıca tartışacağımız konular lakin en azından 30 yıldır becerilemeyen bir konuya el atmayı başarmışlar.

Teknolojisi aynı ise, ancak servis ve satış sonrası hizmetler konusunda fark yaratmayı hedeflemiş ise (Başarmış demiyorum) o halde bu ikili kıyaslamasında alınması gereken marka AWOX dur.

Aklıma gelmişken bu üretimlerin kutularında yazan 200-400hz ibarelerine takılmayın lütfen.

Hepsi tırt zira :)

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
784
Merhaba arkadaşlar.
Bugün oğlum 49UK7550 yi berbat diye iptal ettirdi.
Mağazaya girdi elinde bir sürü video ile.
Uk 7550
Sk 8100 serisini izledi, 8100 ü daha başarılı buldu.
Sonra Oled olan modellere baktı. Onlarında F/P olmadığına karar verdi.

Vatanda Cumartesi 4.699 TL olan Sony 55xf7596 bugün 6.000 TL olmuş.
Alacaksan fiyat teklifi alayım dedi çalışan görevli.
Oğlumun beğenme sırasına göre.
Sony 55xf7596
Samsung 55 NU 8000
LG UK 8100
Philips 55 Pus 7503
Sizlerin düşüncesi nedir.
Öncede yazmıştım anımsatmak için yazıyorum. Futbol, oyun vs sevmiyor, izlemiyor, oynamıyorum.
Amaç film, belgesel, dizi izlemek.
Yardımcı olun. ???

M Çevrimdışı

Musti

Yeni Üye
2 Ocak 2019
48
46
Hocam ne oldu sizin ud 8200, aldınız mı?Kurdular mı?Beğendiniz mi?Benimki de kargoda, bugün getirirler mi bilemiyorum.
Getirip kurdular teslim almadan piksel resti istedim zorla yaptılar testi.yazilim sordum son yazılım dediler değilmiş.forumda son yazılım var onu yukle sonuc ben begendim gercekten ama ne kadar randımanlı kullanabilirim bilmiyorum şimdilik gayet guzel

damn2u Çevrimdışı

damn2u

Yeni Üye
29 Mar 2019
11
39
U5000STR
U5600STR

Bunlar en alınabilir modelleridir :ok

Awox U5600STR modelini aldım ve aşırı memnunum. Paneli büyük ihtimalle IPS idir ama benim açımdan sıkıntı yok. +2100 TL civarına aldım. Android TV çok kullanışlı. .apk dosyalarını kurup istediğiniz uygulamayı açabiliyorsunuz. Bir yığın 4K video denedim hepsini açtı. S Youtube uygulaması ile videoları 4K olarakta izleyebiliyorsunuz. Netflix için modlanmış .apk dosyası ile 1080p izleme seçeneği geliyor. Siyah ekranda da ışık sızması var mı diye baktım, şu resimlere göre yok olması lazım. Yok değil mi? Herhalde ben yanlış görmüyorumdur. :)

zjbLQg.jpg

ADpNZQ.jpg

Y Çevrimdışı

yuxel 

Yeni Üye
16 Nis 2019
46
50
S.a. Arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım.
Samsung 48j6370 televizyonumun çocuklar oyun oynarken panelini kırıp perte çıkardılar. Tamir için 2400tl istiyorlar. Yeni bir televizyon almaya karar verdim fakat bütçem fazla yok şöyle 2000tl civarları bir tv bakıyorum. Tv de fazla maç izlemem genelde film, belgesel ve flash diskten yine film vs izlemek için kullanılacak genelde. Regal 4K 43R7540U modeli gözüme takıldı fakat sanırım bu tv piyasaya yeni çıktığı için hakkında hiçbir incelemeye rastlamadım. Onun yerine Vestel 4K 43ud8360 ye baktım incelemelerine vs. özellikler kağıt üstünde aynı gibi ama tam karar veremedim. Sizden bu konuda tavsiye istiyorum.
Regal 43R7540U mu
Vestel 43UD8360 mı.
Veya bu fiyatlarda ikisini de boş ver şunu al dediğiniz bir televizyon varmı?

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
65
Getirip kurdular teslim almadan piksel resti istedim zorla yaptılar testi.yazilim sordum son yazılım dediler değilmiş.forumda son yazılım var onu yukle sonuc ben begendim gercekten ama ne kadar randımanlı kullanabilirim bilmiyorum şimdilik gayet guzel
Teşekkürler.:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam, son yazılımı yükleyince vay bee dedirtecek bir iyileşme sezebildiniz mi görüntü kalitesinde.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt