M Çevrimdışı

mylove33

Yeni Üye
9 Mar 2019
17
40
Adem Helvacı Ado bey anneme TV almayı düşünüyorum 43 inç te karar kıldık. Ancak marka olarak ne alabiliriz karar veremedik yardımcı olursanız seviniriz. Samsung 43nu7100 fiyat 2200 bulduk. Vestel 43 ud8360 var bide. Bunların dışında sizin önereceginiz model ve marka var mı teşekkür ediyorum şimdiden.

M Çevrimdışı

Metallurgy

Yeni Üye
9 Mar 2019
4
33

Adem Bey Merhabalar,

4 bin TL civarına 55" TV bakıyorum. Vestel 55ud9460 ile 55ud9650'nin ne farkı vardır? Hangisini tercih etmeliyiz?
Vestelden vazgeçip bütçemi eğer 5,5-7 bin TL civarına çıkartırsam aşağıdaki modellerden hangisini tercih etmemi önerirsiniz?
1- LG 55SK8500
2- SAMSUNG 55NU8000
3- SONY 55XF9005

Not: Sıradan bir tv kullanıcısıyım. Aşırı derecede yabancı dizi, film izleme alışkanlığım yok. Ps4 kullanmayacağım. Günlük tv kullanımı ve arada bir netflix için tv'yi kullanacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Bey Merhabalar,

4 bin TL civarına 55" TV bakıyorum. Vestel 55ud9460 ile 55ud9650'nin ne farkı vardır? Hangisini tercih etmeliyiz?
Vestelden vazgeçip bütçemi eğer 5,5-7 bin TL civarına çıkartırsam aşağıdaki modellerden hangisini tercih etmemi önerirsiniz?
1- LG 55SK8500
2- SAMSUNG 55NU8000
3- SONY 55XF9005

Not: Sıradan bir tv kullanıcısıyım. Aşırı derecede yabancı dizi, film izleme alışkanlığım yok. Ps4 kullanmayacağım. Günlük tv kullanımı ve arada bir netflix için tv'yi kullanacağım.

C anatomist, Hocam sizlerin de yorumunu alabilir miyim?

E Çevrimdışı

Eng_kaşif mbö

Yeni Üye
27 Eyl 2018
9
34
Selamlar;

''Forumumuza hoş geldiniz'' demekle birlikte, 1 yıldır takip ettiğinizden hareketle bazı cümleler kuracağım müsaadenizle.

Öncelikle bundan 10 yıl önceki kafa ne ise, halen aynı kafada olmaları nedeniyle AXEN - SUNNY grubunda hiç öneride bulunmadım, bu kafalarını değiştirmedikleri sürece de bulunmayı düşünmüyorum o nedenle hoşgörünüze sığınarak bu iki markayı ve ilk iki maddeyi zaten direkt olarak eliyorum.

Cam kapılı gördüğüm o mekân için (Bu arada o sürgülü can kapı fikrine bayıldım, evimde bir alan için düşünebilirim cidden) AWOX markasını direk olarak eledim zira o alan için IPS panel bir ürün bulmalıyız size.

Normal şartlarda son dönemler oldukça fazla SAMSUNG önerisinde bulundum lakin her ihtiyaca yönelik tavsiyelerde bulunuyor olmam nedeniyle şu aşamada sanki sizde bir SAMSUNG ihtiyacı olmayacak diye de düşünmüyor değilim, yine de joker olarak tercih hakkımız mahfuz kalsın isterim :)

VESTEL türevlerine gelirsek, açık konuşmak gerekirse 2019 da 9200 den biraz sık bahsedeceğiz gibi geliyor bana.

65'' grubunda şu an favorim UD9860
55'' grubunda dikkate alınır 9460
50'' yerine 49UD9200 tercihimdir
43'' de ise VESTEL markası yerine sanki LG IPS panel ile üretilmiş bir 43L2863 daha makul gibi de gelebiliyor bana. Eğer marka bütünlüğü bozulmasın derseniz 43UD8360 da aynı özelliklere haizdir.

Siz bu modelleri inceleyip düşüncelerinizi belirtirseniz, diğer marka ve modeller de dahil daha derin bir yorum yapabilirim size :ok

Adem hocam, çok teşekkür ediyorum ilginiz için
Sizden direk olarak yorum aldığımdan sağolun tekrardan.

Ürünlerin bazıları, bilindik satış platformlarında olmadığından, olanlara alışveriş için bakamadım (55"9460).

Onlardan da uygun bulduğum Vestel Ud9200 ve UD9360 Arasından birisine karar kılmak istiyorum.
İkisini de hemen hemen aynı fiyattan alabiliyorum.2770 lira (20 lira fark var aralarında)

Toshiba ürünü için de zamanında sizlerin yorumlarını okurken a101 mağazasından bakmıştım ama hangi panel olduğunu barkodu ndan bilemediğimden ve nakit probleminden almamıştım.
Eğer bulursam bazı mağazalara, tekrar sorarım LG paneli Toshiba için.

Bir ürüne daha baktım o da şu Adem hocam.
Tavsiye eder misiniz?

Screenshot_2019-03-08-22-42-47-511_com.gittigidiyormobil.png

Oturma odasındaki cam bölme adına detaylı görselleri veya istediğiniz bir şey varsa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Görüşmek üzere iyi çalışmalar diliyorum.

Ürünlerin bazıları, bilindik satış platformlarında olmadığından, olanlara alışveriş için bakamadım (55"9460).

Onlardan da uygun bulduğum Vestel Ud9200 ve UD9360 Arasından birisine karar kılmak istiyorum.
İkisini de hemen hemen aynı fiyattan alabiliyorum.2770 lira (20 lira fark var aralarında)

Toshiba ürünü için de zamanında sizlerin yorumlarını okurken a101 mağazasından bakmıştım ama hangi panel olduğunu barkodu ndan bilemediğimden ve nakit probleminden almamıştım.

Tavsiye eder misiniz?

Oturma odasındaki cam bölme adına detaylı görselleri veya istediğiniz bir şey varsa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Ayrıca Quantum yazan Vesteller nasıl hocam?

C Çevrimdışı

chaos knight

Aktif Üye
26 Şub 2019
141
Arkadaşlar merhaba, tv arayışlarım devam ediyor. Bugün 65 inç LG B7V oled tv buldum. Fiyatı çok iyi ancak ürün teşhir. Tabii logo yanığı burn in veya image retention yada ölü piksel testlerini yapmadım. Bugün telefonla ulaştılar bana haber verdiler. Sormak istediğim şey şu kullanan arkadaşlar varsa uzun süreli logo yanığı gibi bir durumla karşılaştılar mı bugüne kadar bu tv de? Teşekkür ederim.

M Çevrimdışı

Metallurgy

Yeni Üye
9 Mar 2019
4
33

Hocam bir önceki sayfada aşağıdaki şekilde mesaj atmıştım. Sizi de etiketledim ancak size bildirim geldi mi gelmedi mi emin olamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

1- LG 55SK8500
2- SAMSUNG 55NU8000
3- SONY 55XF9005

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
Bir defa her ne olursa olsun, Ben dahil kim ne yazarsa yazsın en ideali mutlaka sizin bizzat ürünü görerek gözlemleyerek almanızdır.

Bu anlamda elbette ki modelleri öncelikle demolarda izleyiniz ama uzaktan bakıp ayrılmayın, alın kumandaları, ayarları kontrol edin, her iki modelde de aynı ayarlar söz konusu iken hangisinde nasıl bir performans var ona bakın lütfen.

NU7100 kesin VA
NU7400 de VA
MU7400 IPS

Yalnız hazır mağazaya gitmişken bir de NU8000 inceleyin ama almanız için değil. o TV de VA olmasına rağmen MU ile NU arasında aynı derecede yan açıdan izlediğinizdeki kayıp oranlarına bakın, sonra gelin görüşlerinizi yazın yine sohbete devam edelim :ok

Abi 55 MU7000 IPS panel mi acaba ? yine arttı fiyatlar ben alamadım hala

bi lg yada samsung 55" almak istiyorum. NU7100 NU7400 va ise almayım

MU7400 almış başını gitmiş fiyatı

55MU7000 iyi dersen onu alayım
IPS ise

B Çevrimdışı

Bilmece53

Yeni Üye
10 Mar 2019
1
39
Hocam Hayırlı aksamlar Adem Helvacı Ado .

Net cevap verirseniz cok sevinirim:)

Acil Tv alicam.
2200 - 2500 tl civari
49" inc
Nokta atışı Tv öneriniz ne olur.

Saygilar..

T Çevrimdışı

TReis

Yeni Üye
30 Ara 2018
5
54
Adem Helvacı Ado bey anneme TV almayı düşünüyorum 43 inç te karar kıldık. Ancak marka olarak ne alabiliriz karar veremedik yardımcı olursanız seviniriz. Samsung 43nu7100 fiyat 2200 bulduk. Vestel 43 ud8360 var bide. Bunların dışında sizin önereceginiz model ve marka var mı teşekkür ediyorum şimdiden.
43nu7100 için çok iyi fiyat, nerede satılıyor bu fiyata? Kapalı kutu ise düşünmeden almalısınız.

C Çevrimdışı

chaos knight

Aktif Üye
26 Şub 2019
141
Hocam bir önceki sayfada aşağıdaki şekilde mesaj atmıştım. Sizi de etiketledim ancak size bildirim geldi mi gelmedi mi emin olamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

1- LG 55SK8500
2- SAMSUNG 55NU8000
3- SONY 55XF9005

Merhaba, vestel hakkında yorum yapamam, ancak diğer liste için kesinlikle sony 55xf9005 tavsiye ederim bütçede aıkıntı yoksa. İkinci olarak 55nu8000 gelir. Bu panelinde doğal kontrastı çok iyi local dimmingi hikaye tv edge led kenardan aydınlatma çünkü. Sony fald panel local dimming var ve local dimming i iyi çalışıyor. Kolay gelsin.

E Çevrimdışı

Eng_kaşif mbö

Yeni Üye
27 Eyl 2018
9
34
Selamlar;

''Forumumuza hoş geldiniz'' demekle birlikte, 1 yıldır takip ettiğinizden hareketle bazı cümleler kuracağım müsaadenizle.

Öncelikle bundan 10 yıl önceki kafa ne ise, halen aynı kafada olmaları nedeniyle AXEN - SUNNY grubunda hiç öneride bulunmadım, bu kafalarını değiştirmedikleri sürece de bulunmayı düşünmüyorum o nedenle hoşgörünüze sığınarak bu iki markayı ve ilk iki maddeyi zaten direkt olarak eliyorum.

Cam kapılı gördüğüm o mekân için (Bu arada o sürgülü can kapı fikrine bayıldım, evimde bir alan için düşünebilirim cidden) AWOX markasını direk olarak eledim zira o alan için IPS panel bir ürün bulmalıyız size.

Normal şartlarda son dönemler oldukça fazla SAMSUNG önerisinde bulundum lakin her ihtiyaca yönelik tavsiyelerde bulunuyor olmam nedeniyle şu aşamada sanki sizde bir SAMSUNG ihtiyacı olmayacak diye de düşünmüyor değilim, yine de joker olarak tercih hakkımız mahfuz kalsın isterim :)

VESTEL türevlerine gelirsek, açık konuşmak gerekirse 2019 da 9200 den biraz sık bahsedeceğiz gibi geliyor bana.

65'' grubunda şu an favorim UD9860
55'' grubunda dikkate alınır 9460
50'' yerine 49UD9200 tercihimdir
43'' de ise VESTEL markası yerine sanki LG IPS panel ile üretilmiş bir 43L2863 daha makul gibi de gelebiliyor bana. Eğer marka bütünlüğü bozulmasın derseniz 43UD8360 da aynı özelliklere haizdir.

Siz bu modelleri inceleyip düşüncelerinizi belirtirseniz, diğer marka ve modeller de dahil daha derin bir yorum yapabilirim size :ok

----

Tavsiye eder misiniz?

Ayrıca Quantum yazan Vesteller nasıl hocam?
3bine kadar Tavsiye ve önerilerinize açığım.
Fiyat performans odaklı düşünüyorum, kaliteli izleyici kitlelerinden değilim.

Karamanda oturuyorum ben burda bir beyaz eşya satan yer verdi fiyat kapalı kutu verecek
Hocam bir tane de ben alabilir miyim? Ankara'dayım.

@mylove33,

Geri
Üst Alt