Selamlar;
''Forumumuza hoş geldiniz'' demekle birlikte, 1 yıldır takip ettiğinizden hareketle bazı cümleler kuracağım müsaadenizle.
Öncelikle bundan 10 yıl önceki kafa ne ise, halen aynı kafada olmaları nedeniyle AXEN - SUNNY grubunda hiç öneride bulunmadım, bu kafalarını değiştirmedikleri sürece de bulunmayı düşünmüyorum o nedenle hoşgörünüze sığınarak bu iki markayı ve ilk iki maddeyi zaten direkt olarak eliyorum.
Cam kapılı gördüğüm o mekân için (Bu arada o sürgülü can kapı fikrine bayıldım, evimde bir alan için düşünebilirim cidden) AWOX markasını direk olarak eledim zira o alan için IPS panel bir ürün bulmalıyız size.
Normal şartlarda son dönemler oldukça fazla SAMSUNG önerisinde bulundum lakin her ihtiyaca yönelik tavsiyelerde bulunuyor olmam nedeniyle şu aşamada sanki sizde bir SAMSUNG ihtiyacı olmayacak diye de düşünmüyor değilim, yine de joker olarak tercih hakkımız mahfuz kalsın isterim
VESTEL türevlerine gelirsek, açık konuşmak gerekirse 2019 da 9200 den biraz sık bahsedeceğiz gibi geliyor bana.
65'' grubunda şu an favorim UD9860
55'' grubunda dikkate alınır 9460
50'' yerine 49UD9200 tercihimdir
43'' de ise VESTEL markası yerine sanki LG IPS panel ile üretilmiş bir 43L2863 daha makul gibi de gelebiliyor bana. Eğer marka bütünlüğü bozulmasın derseniz 43UD8360 da aynı özelliklere haizdir.
Siz bu modelleri inceleyip düşüncelerinizi belirtirseniz, diğer marka ve modeller de dahil daha derin bir yorum yapabilirim size