İşte aslında bu noktadan sonrası işin içinden daha çıkılmaz bir durum zira dikkat ederseniz sürekli beyan ettiğim üzere ne kadar gelişmiş teknoloji ve hangi marka olursa olsun mutlaka ama mutlaka bir konuda fire veriyorlar.
Hele şu kumanda konusunu anlamak bile mümkün değil. Belirttiğiniz üzere 1000tl lik tv ile 16.000tl lik tv arasında insan ister istemez uzay mekiği gibi bir fark bekliyor, ben beklerim şahsen, ufak ama benim için çok önemli detaylardır bunlar.
Mesela SAMSUNG markasının ağzımıza bir parmak bal çalar gibi sese duyarlı akıllı kumandayı önce verip, sonraki serilerde kıytırık kumandaya dönmesi elbette kabul edilir bir durum değil.
Problem de tam burada, SONY de olsa bu falsoların hepsini buluyorsunuz.
Tam da bu nedenle size yanlış hatırlamıyorsam yine de NU serisi önermiştim (Umarım karıştırmamışımdır)
Q serilerini sevsem de, çok sayıda aldırmışlığım yoktur.
Biliyorum ki kurumsal bazı yaklaşımlar, bir noktadan sonrası teknoloji yerine PRESTİJ duruşuna geçiyor ve isim satmaya başlıyorlar.
Düşünün ki X isimli ünlü bir sanatçısınız, Belli oranda da şımarıklığınız var, benimle aynı tv yi kullanacak değilsiniz ya. Mutlaka daha pahalı ve kozmetik olarak daha albenisi olan bir ürünü 2 katı para ile alacaksınız ki namınız yürüsün.
İşte o üretimler bu üretimler oluyor
Tabi bu sıradışı yaklaşımın dışında gerçekten önemli olanı, ürünün kişiye hitap etmesidir. Benim eşimin ambilıght PHILIPS tv den rahatsız olması gibi mesela. Demek ki o tv kral da olsa, eşime ve onun seyir keyfine uygun bir üretim olmamış
Siz ısrarla topu bana atıyor olsanız da, Aslında nihai kararı verecek olan elbette sizlersiniz. Tavsiye anlamında bir söz hakkım var ise eğer, ben ilk tercihimi yinelemeyi düşünüyorum
Forever NU Series