Normalde Vestel 43U9700 önerebilirdim. HKC veya Innolux VA panel ile geliyor, ikisinde de 12 adet COF mevcut. Fakat açı sorunundan bahsetmişsiniz.Selamlar. İhtiyar yakınlarım için televizyon bakıyorum. Görüntü ve ses kalitesi dışında hiç bir ekstraya ihtiyaç yok. Evde internet yok. Televizyonun genişliği en fazla 110 cm olabilir. İnce, biraz uzun diktörgen şeklinde bir odaya konulacak. Televizyonun tam karşısında pencere var. Dolayısı ile yansıma sorunu var. Oda ince uzun olduğu için çaprazdaki kanepeden de izlenecek. Açı sorunu da var yani. 40 - 50 inch arası, servis bakımından da rahat ettirecek tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 10 bine kadar çıkabilir ama ne kadar az o kadar iyi tabii ki. Teşekkürler. İyi geceler.
Beklentiniz yüksek değil, 4K içerik de tüketilmeyecek. Bu nedenle pahalı bir tv almanıza gerek olmadığını düşünüyorum. Alın ucuz yollu bir şey gitsin derim.Merhaba, 55" bir TV almak istiyorum.
Yardımcı olabileceklerin görüşlerini rica ediyorum ve şimdiden teşekkür ederim.
- Temel olarak kabloTV ve Uydu seyredilecek, nadiren platformlardan 4k film seyredilir.
- Oyun oynanmayacak.
- Hareketli görüntülerde mümkün olduğunca kesintisiz bir görüntü olsun istiyorum.
- Çok kesin bir renk doğruluğu çok önemli değil.
- Seyretme pozisyonunda bir miktar açı var.
- Mümkün olduğunca hızlı kanal geçişi ve menu fonksiyonları tercihim.
- Bütçem 30.000 TL
Geçmiş deneyimimde uzun yıllar ana TV olarak Panasonic plazma kullandım, memnun kaldım.
Ayrıca mutfakta LG-32LW5500 model bir IPS ekran kullandım, ondan da memnun kaldım.
O fiyatlarda panel özellikleri iyi bir tv yok, minimum 30K bütçe gerekir.Merhaba,
Apple tv 4k ile kullanmak için smart değil panel özellikleri iyi 55-58-65” tv arıyorum. Mümkünse vestel veya arçelik üretimi olsun çünkü bulunduğum bölgede kargolar sıkıntılı
Bütçe 17000 civarı , not: smart olmayan yok diyorsanız sesle kontrol olsun , bu arada evde vestel 50watt soundbar da var onu da bağlamayı düşünüyorum
Grundig alınca vestel gibi eve servis mi getiriyor tv yi?
Teşekkür ederim saygılar sunarım
QA9700 VA panel ile geliyor, IPS istiyorsanız UA9530 almalısınız.Merhabalar, PS5 aldığım için evde eskiyen tv mi de yenilemek istiyorum. Oyunlardan en iyi verimi alırken aynı zamanda günlük kullanımda da görselliğin iyi olması için ips veya ads panel düşünüyorum. 65 inç ve üzeri olmak kaydıyla önerilerinizi alabilir miyim?
Ayrıca incelemelerim sonucu Vestel 75ua9530 ve 70qa9700 arasında kaldım, siz ne düşünüyorsunuz?