Bunda hdr10 yazıyordu bilgilendirme etiketinde.Bilinen herhangi bir özellik farkı yok. Sanıyorum market çıkışlarını belirlemek için kullanılan bir model kodu. A101 ürünlerinde de /2 kodu var.
Bunda hdr10 yazıyordu bilgilendirme etiketinde.Bilinen herhangi bir özellik farkı yok. Sanıyorum market çıkışlarını belirlemek için kullanılan bir model kodu. A101 ürünlerinde de /2 kodu var.
FHD TV' de HDR ' mı?Bunda hdr10 yazıyordu bilgilendirme etiketinde.
perşembe günü a101'den sipariş verdiğim modelin sonunda da /2 var (Toshiba 55UL2163DT/2) ... a101'de satılan diğer Toshiba modellerine baktım sadece bunda /2 eklentisi var diğerlerinde yok ...Bilinen herhangi bir özellik farkı yok. Sanıyorum market çıkışlarını belirlemek için kullanılan bir model kodu. A101 ürünlerinde de /2 kodu var.
Bu model kodu standart piyasaya aynı kodla verildi. Market çıkışlı ürünlerin takibi için muhtemelen bu kod eklendi. Bu işlem tüm ürünlerde olmak zorunda olmadığı için sorun yok.perşembe günü a101'den sipariş verdiğim modelin sonunda da /2 var (Toshiba 55UL2163DT/2) ... a101'de satılan diğer Toshiba modellerine baktım sadece bunda /2 eklentisi var diğerlerinde yok ...
Kendi stoklarından satış yapıyorlarsa mağazadan teslim alıp, kurulum için servisten randevu alıyorsunuz. Bildiğim kadarıyla mağaza satışlarında teslimat seçeneği yok.daha önce a101'den tv sipariş verenler olmuştur, kaç günde teslim ediyorlar, teslimatı a101 mi yapıyor yoksa Vestel servisi mi ?...
3 ağustos perşembe a101 sitesinden sipariş verdim mağazadan almadım, 4 ağustos'ta 7907'den mesaj geldi "siparişiniz bize ulaştı" diyor ... 7907 vestel müşteri hizmetleriymiş ...Kendi stoklarından satış yapıyorlarsa mağazadan teslim alıp, kurulum için servisten randevu alıyorsunuz. Bildiğim kadarıyla mağaza satışlarında teslimat seçeneği yok.
Online kanalından alındı ise servis teslim ediyor diye biliyorum.3 ağustos perşembe a101 sitesinden sipariş verdim mağazadan almadım, 4 ağustos'ta 7907'den mesaj geldi "siparişiniz bize ulaştı" diyor ... 7907 vestel müşteri hizmetleriymiş ...
Olmaz mı normal de pek bilmediğim için.FHD TV' de HDR ' mı?
Normalde FHD ile HDR birbiriyle bağlı teknolojiler değildir. Ancak bu cihaz FHD desteğini dahi ucu ucuna verebilen bir altyapıya sahip. Dolayısıyla HDR desteği olması, hele ki HDR10 desteğinin olması pek mantıklı görünmüyor. Ürünü temin ettikten sonra "Tipografik hatalardan firmamız sorumlu değil." diyebilirler.Olmaz mı normal de pek bilmediğim için.
servisin teslim etmesi daha iyi ama asıl mesele ürünü a101 mağazasından mı alıp getirirler yoksa vestel deposundan mı bilmek zor sanırım ...Online kanalından alındı ise servis teslim ediyor diye biliyorum.![]()
O marketin online kanalı kendi deposundan servise gönderiyor. Mağaza stoklarından ayrı çalışıyorlar.servisin teslim etmesi daha iyi ama asıl mesele ürünü a101 mağazasından mı alıp getirirler yoksa vestel deposundan mı bilmek zor sanırım ...
bizimki 2021 model bir tv ... daha önce satılıp iade edilmiş olma ihtimali akla geliyor, inşallah sorunsuz bir cihaz gelir de uğraşmayız ...O marketin online kanalı kendi deposundan servise gönderiyor. Mağaza stoklarından ayrı çalışıyorlar.
Açıkçası onun garantisini kimse veremez. Kurulum esnasında gerekli bütün kontrolleri yapın. Ayrıca servis personelinden çalışma saati bilgisini kontrol etmesini isteyin.bizimki 2021 model bir tv ... daha önce satılıp iade edilmiş olma ihtimali akla geliyor, inşallah sorunsuz bir cihaz gelir de uğraşmayız ...