Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,928
- 41
- 58'lik panel almayın.Merhaba
55-65 inç arasında televizyon arıyorum. 15-17K bütçem var. TCL marka önerileri aldım ve televizyonu almama ramak kaldı. Almadan önce size de sormak istiyorum önerdiğiniz bir marka model var mı ? Android olsun görüntü kalitesi ve ses güzel olsun ve panel 2 ayda elimde kalmasın istiyorum. Ve en önemli sorunlardan biri Güvenilir bir satıcı lazım. Önerdiğiniz bildiğiniz bir yer var mı ? Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı Günler
Aklımdan geçen ve araştırdığım modellerden 58p635 veya 58p633 gibi düşünüyorum
- P serisini es geçin. TCL alacaksanız 2.5 daha ekleyip 55C635 alın.
- TCL dışında bütçeniz dahilinde Vestel'den (Axen, Daewoo gibi markaları es geçiyorum) başka seçenek bulamazsınız. Dolayısıyla, TCL dışında bir alternatif istiyorsanız Vestel bakın. Fakat 55'lik Vestel'ler genelde IPS panelli olur, TCL'ler VA panel.
- Panasonic, Samsung, Sony dahi alsanız değil 2 ay, panelin 2 gün gideceğinin dahi garantisini veremezler.
- Bütçeniz dahilinde alabileceğiniz bütün tv'ler giriş seviyesinde olacak, çok yüksek kalite beklemeyin.
- TCL'ler pek parlak değildir fakat fiyatına göre iyi sayılır. Alternatif olarak Samsung BU8500 falan bakabilirsiniz.