Merhaba;
Yaklaşık olarak 4 gün önce televizyon panelimin yanması sonucu VESTEL teknik servis çağırdım. Servisten gelen arkadaşlar televizyonun pert olduğunu ve panel stoğunun bulunmadığını söylediler. televizyon 10 yaşından küçük olduğu için sizi vestelden ücretli değişim için arayacaklar yeni alacağınız televizyon çok daha uyguna geliyor prosedür gereği dediler.
( Vestel 10 yaşından küçük cihazlarına onarım imkanı sağlayamıyor ise yeni televizyonu aşırı uyguna satıyormuş.)
Teknik servisten gelen arkadaşlar bence smart değil android TV talebinde bulunun dediler.
Bugün de VESTEL'den aradılar. Vestelden arayan hanımefendi fabrikanın size uygun gördüğü ürün
Vestel 50U9730 50'' 126 Ekran 4K Smart TV dediler. Ben de
SMART tv istemediğimi, ANDROİD TV istediğimi beyan ettim. Tamamdır ben fabrikaya iletiyorum tarafınıza geri dönüş sağlayacağım dediler.
Muhtemelen bana Vestel 50UA9631 50'' 126 Ekran 4K Smart Android TV talebinde bulunacaklar.
Şimdi sizden rica ettiğim husus şu.
Bana önerdikleri televizyonun fiyatı ve modeli 12.999 TL Vestel 50U9730 50'' 126 Ekran 4K Smart TV
Benim istediğim televizyonun fiyatı 10.499 TL Vestel 50U9730 50'' 126 Ekran 4K Smart TV
Görsellere iki televizyonun da fotoğrafını ekliyorum.
Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.
Sizde bu iki seçenekten SMART TV mi yoksa ANDROİD TV yi mi talep etmeliyim. Bir de ilginç kısım smart tvnin androidden daha pahalı olması.