Merhaba;Arkadaşlar merhaba, amblight özellikli bir tv almak istiyorum, öneriniz ne olur? 58 inç ve üstü istiyorum ve çok uçuk fiyatlar olmasın istiyorum
Valla şöyle söyleyeyim, seçimden sonra benden tekstil ürünü alan firmalar 10% zarar etti. Kur farkından dolayı maliyetlerimiz 10% arttı. Hammaddeyi USD ile alıp TL ile satınca değil 1 günde, 6 saatte bile çok şey değişebiliyor;Şaka gibi dün 13700 olan tv bugün 14500 olmuş sözde yerli üretim,bari elindeki 2 tane satılıp yenisi gelince 14500 yapsalardı ne kadar saçma sapan bir ticaret oluştu ülkede,dünden bugüne ne değiştide 800 lira zam yapıldı acaba
slowfood un dediği gibi, sadece Philips televizyonlarda bulunan bir özellik ambilight. 58'' ebadında en ucuz model 58PUS8507.Arkadaşlar merhaba, amblight özellikli bir tv almak istiyorum, öneriniz ne olur? 58 inç ve üstü istiyorum ve çok uçuk fiyatlar olmasın istiyorum
20 bin civarında maksimumMerhaba;
Benim bildiğim kadarıyla Ambilight özelliği yalnızca Philips TV' lerde mevcut. Diğer TV' lerde sonradan uygulanabilen yöntemler var. 58" ve üstü bir cihaz için uçuk olmayan! bütçe sınırınız nedir?
Peki daha iyi bir modeli var mı? Daha büyük boyutta bir tv istemiyorum çünküslowfood un dediği gibi, sadece Philips televizyonlarda bulunan bir özellik ambilight. 58'' ebadında en ucuz model 58PUS8507.
20 bin civarında maksimum
Peki daha iyi bir modeli var mı? Daha büyük boyutta bir tv istemiyorum çünkü
Söz konusu modelin zaten şu an mediamarkt' ta fiyatı 21000 görünüyor. Yani ya bütçenizi revize edeceksiniz ya da isteğiniz özellikten feragat edeceksiniz.slowfood un dediği gibi, sadece Philips televizyonlarda bulunan bir özellik ambilight. 58'' ebadında en ucuz model 58PUS8507.
İnternette 18-19 bine bulunuyorSöz konusu modelin zaten şu an mediamarkt' ta fiyatı 21000 görünüyor. Yani ya bütçenizi revize edeceksiniz ya da isteğiniz özellikten feragat edeceksiniz.
Fiyatı iyi ise alınır. LG oled panelini kullanır. LG nin B2 modeli ve Philips 707 rakiplerinde eşdeğer.Sony XR-55a75k almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Lg veya Samsung mu almalıyım?
Statik görüntüler çok fazla izliyorsan. LCD ye gidin. Akşamları izliyorsan film ağırlıklı izlemen varsa oled en iyi tercih55" boyutlarında OLED TV almak istiyorum. Bu Oled ekranlarda eskiden olduğu gibi ekran yanması sorunları hala devam ediyor mu? Endişelerim var halen ama görüntü kaliteside beni çok cezbediyor. önerebileceğiniz marka ve model varsa çok memnun olurum.