geceninbirvakti
Aktif Üye
- 21 Ara 2017
- 561

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkler bizde görünmez.slowfood link deki açıklaya göre panelin HKC çıkması daha iyi olacak dimi LG ye göre almadan önce seri nodan baktırayım diyorum ne dersiniz hep LG daha iyi olur diye düşünmüştüm
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ana konuya aldım. Buradan üstadlardan daha detaylı bilgi alabiliriz.Yeni konu açmak istemedim
Vestel 65UG9630 65''
Bu TV hakkında bilgisi olan arkadaşım varmıdır yorumlarını bekliyorum
Elinize saglikAna konuya aldım. Buradan üstadlardan daha detaylı bilgi alabiliriz.
Bu arada konunun geçmişini bildiğim için özellikle şunu paylaşayım, Panel şimdilik BOE ADS tekil panel gelecek gibi görünüyor. Zaten beklediğiniz ürün olduğu için böyle bir seçenek varsa mükemmel olacak.Elinize saglik
Bu arada konunun geçmişini bildiğim için özellikle şunu paylaşayım, Panel şimdilik BOE ADS tekil panel gelecek gibi görünüyor. Zaten beklediğiniz ürün olduğu için böyle bir seçenek varsa mükemmel olacak.
Geri kalan detaylar için;
Unforgotten , W Winston ve diğer üstadlar. Bu muhtemelen değişimle gelecek 5. Cihaz. Fikirlerinizi rica ederiz.
Bu fiyatlarda sorunsuz siyah veren tv bulmanız nerdeyse imkansız, FALD sistemli cihaz almanız gerek. Yani 65'' için en az 35.000 gibi bir bütçe gerekiyor.![]()
Boe de diğer paneli aratmıyor golgelenme ve ışık sızması hat safhadaGoogle TV olması dolayisiyla merak ettim
1.000 TL fark için 120 hz almak daha mantıklı ama ben 55'lik ebadı IPS diye biliyorum.PHILIPS 55PUS8807 19.000 TL 120 HZ
Philips 58PUS8507 18.000 TL 60 HZ
Her ikiside VA panel kullanıyor. TV izleme içeriğim sadece spor müsabakaları (Futbol-Basketbol)
Değerli yorumlarınızı bekliyorum
Ben bir fark göremedim, ana karttan panel üreticilerine kadar aynı duruyor.Selam, Vestel 65UA9630 ile Toshiba 65UA2263DT arasında bir fark var mıdır? Toshiba 2022 vestel 2023 üretimi sanırım.Vestel sesli kumanda özelliği var.Diğer farkları bilmiyorum.Hangisi alınır?Fiyat hemen hemen aynı. Toshiba bir ara çok tutuluyordu artık eskidi mi acaba?
Peki hocam spor izleme odaklı bir tv içeriği için hangi ürünü önerirsiniz? Teşekkür ederim1.000 TL fark için 120 hz almak daha mantıklı ama ben 55'lik ebadı IPS diye biliyorum.
![]()
120 hz alabilirseniz daha iyi olur, 55PUS8807 modelini bir inceleyin isterseniz. Philips Müşteri Hizmetleri çok eleştiriliyor aklınızda bulunsun. Bir de bu televizyon IPS panel. İsterseniz IPS ve VA hakkında da biraz araştırma yapın. IPS cihazların renkleri canlı, izleme açısı geniş olur. Siyah renklerde pek başarılı değiller.Peki hocam spor izleme odaklı bir tv içeriği için hangi ürünü önerirsiniz? Teşekkür ederim