geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
slowfood slowfood[/USER] link deki açıklaya göre panelin HKC çıkması daha iyi olacak dimi LG ye göre almadan önce seri nodan baktırayım diyorum ne dersiniz hep LG daha iyi olur diye düşünmüştüm

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,878
slowfood slowfood link deki açıklaya göre panelin HKC çıkması daha iyi olacak dimi LG ye göre almadan önce seri nodan baktırayım diyorum ne dersiniz hep LG daha iyi olur diye düşünmüştüm

Linkler bizde görünmez. :ok

Kısaca açıklamak gerekirse bu model için LG ya da HKC olması makro bir fark yaratmaz. sRGB değerleri birbirine çok yakın, aynı yapıda iki panel üzerine konuştuğumuz için hissedilir bir fark olmayacaktır. Ancak siz bir taraftan qa9700 ile ilgili de araştırma yapıyordunuz. Onunla ilgili forumumuzda bir arama yapabilirseniz, kullanıcı yorumlarına ulaşabilir daha rahat tercih yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,878
Bu arada konunun geçmişini bildiğim için özellikle şunu paylaşayım, Panel şimdilik BOE ADS tekil panel gelecek gibi görünüyor. Zaten beklediğiniz ürün olduğu için böyle bir seçenek varsa mükemmel olacak. 😍

Geri kalan detaylar için;

Samurai Unforgotten , W Winston ve diğer üstadlar. Bu muhtemelen değişimle gelecek 5. Cihaz. Fikirlerinizi rica ederiz.

seademon Çevrimdışı

seademon

Aktif Üye
21 Mar 2023
219
47
Bu arada konunun geçmişini bildiğim için özellikle şunu paylaşayım, Panel şimdilik BOE ADS tekil panel gelecek gibi görünüyor. Zaten beklediğiniz ürün olduğu için böyle bir seçenek varsa mükemmel olacak. 😍

Geri kalan detaylar için;

Samurai Unforgotten , W Winston ve diğer üstadlar. Bu muhtemelen değişimle gelecek 5. Cihaz. Fikirlerinizi rica ederiz.

Screenshot_2023-06-04-23-35-58-451-edit_com.miui.gallery.jpg

Boe de diğer paneli aratmıyor golgelenme ve ışık sızması hat safhada :) Google TV olması dolayisiyla merak ettim

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,928
41
Screenshot_2023-06-04-23-35-58-451-edit_com.miui.gallery.jpg

Boe de diğer paneli aratmıyor golgelenme ve ışık sızması hat safhada :) Google TV olması dolayisiyla merak ettim
Bu fiyatlarda sorunsuz siyah veren tv bulmanız nerdeyse imkansız, FALD sistemli cihaz almanız gerek. Yani 65'' için en az 35.000 gibi bir bütçe gerekiyor.

Videodaki televizyon benim, sadece 24 adet karartma bölgesi olmasına rağmen siyahlara bakın. 33. saniyede durdurun mesela, tv'nin çerçevelerini ekrandan ayıramazsınız. İşte bu seviyede siyah kalitesini Vestel'den beklemeyin. VA panelli olanlar biraz daha iyidir ama onlarda da sorun çıkabilir çünkü panel FALD olmazsa ışığı kontrol edemez ve istenen siyahı veremez. IPS panelde ise şansınız 0%.

T Çevrimdışı

tonyalmeida

Yeni Üye
14 Kas 2020
32
40

PHILIPS 55PUS8807 19.000 TL 120 HZ​

Philips 58PUS8507 18.000 TL 60 HZ​

Her ikiside VA panel kullanıyor. TV izleme içeriğim sadece spor müsabakaları (Futbol-Basketbol)
Değerli yorumlarınızı bekliyorum

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221
Selam, Vestel 65UA9630 ile Toshiba 65UA2263DT arasında bir fark var mıdır? Toshiba 2022 vestel 2023 üretimi sanırım.Vestel sesli kumanda özelliği var.Diğer farkları bilmiyorum.Hangisi alınır?Fiyat hemen hemen aynı. Toshiba bir ara çok tutuluyordu artık eskidi mi acaba?

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,928
41
Selam, Vestel 65UA9630 ile Toshiba 65UA2263DT arasında bir fark var mıdır? Toshiba 2022 vestel 2023 üretimi sanırım.Vestel sesli kumanda özelliği var.Diğer farkları bilmiyorum.Hangisi alınır?Fiyat hemen hemen aynı. Toshiba bir ara çok tutuluyordu artık eskidi mi acaba?
Ben bir fark göremedim, ana karttan panel üreticilerine kadar aynı duruyor.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,928
41
Peki hocam spor izleme odaklı bir tv içeriği için hangi ürünü önerirsiniz? Teşekkür ederim
120 hz alabilirseniz daha iyi olur, 55PUS8807 modelini bir inceleyin isterseniz. Philips Müşteri Hizmetleri çok eleştiriliyor aklınızda bulunsun. Bir de bu televizyon IPS panel. İsterseniz IPS ve VA hakkında da biraz araştırma yapın. IPS cihazların renkleri canlı, izleme açısı geniş olur. Siyah renklerde pek başarılı değiller.

Alternatif olarak aklıma gelen TCL 55C735 var.

Geri
Üst Alt