50 inç lerin hepsi Va panel. Bunlar aynı TV ler. Modelleri farklı olsada aynı TV leri pazarliyorlar. İstediğinizi seçin alinArkadaşlar selam 3 toshiba model arasından seçim yapmak durumundayım;
1. 50UL3C63DT
2.50UA3A63DT
3.50UA2263DT
Bunlara ek Tcl P615 50 inç
4 ürün arasından sizler ne derseniz o şekilde ilerleyeceğim. Şimdiden teşekkür ederim.
Altını nasıl desteklediniz? TV bel verecek (bükülecek) şekilde bir kasisten geçerseniz panel zarar görür gibi geldi.Bu şekilde taşıma sıkıntı çıkarır mı? Arkası üzerine yatık
Kendi fabrikasyon kutusunda köpükleriyle falanAltını nasıl desteklediniz? TV bel verecek (bükülecek) şekilde bir kasisten geçerseniz panel zarar görür gibi geldi.
Ekstra bir destek yoksa altında benim bildiğim kadarıyla kutu dik taşınacak şekilde tasarlanıyor. Kutu üzerinde yukarı yön işareti yok mu?Kendi fabrikasyon kutusunda köpükleriyle falan
anladım gidince tekrar açayım cihazı kurayım. Ayrıca bir sayfa açar orada inceleme gibi yazılar paylaşırımEkstra bir destek yoksa altında benim bildiğim kadarıyla kutu dik taşınacak şekilde tasarlanıyor. Kutu üzerinde yukarı yön işareti yok mu?
Yeni konu açacak kadar incelemedim. Ama açmışken ölü pikselleri göstereyim dedim. Buna ek olarak bulutlanma ışık sızması falan baktık zifiri karanlık odada muhteşem görüntü.anladım gidince tekrar açayım cihazı kurayım. Ayrıca bir sayfa açar orada inceleme gibi yazılar paylaşırım
LQ6300 2022 model VA, LM6370 2019 model IPS olarak görünüyor. İsterseniz kullanım amacınızı da belirtin ona göre tavsiyede bulunsunlar. Çizim için kullanacaksanız IPS daha iyi olabilir.Arkadaşlar şu an Amazon'da LG 32lq63006la 6.489 , LG 32lm6370pla ise 6.288 TL'ye düşmüş.Bu tvlerden biri ips,diğeri va panel sanıyorum.Ayrıca biri 2021,diğeri 2022 model diye biliyorum.Sizce bu 2 tvden hangisi tercih edilmeli ya da 5100 TL'ye Vestel 32FA9510 modelini mi almak daha mantıklı olur?
Kullanın alanı mutfak 1 mt mesafeli olarak ( tam karşıdan ya da hafif yanlardan da olabilir) Kullanım amacı ise netflix,YouTube,prime vb smart uygulamalar ile iptv yayınları izleme şeklinde olacak.LM6370 o kadar eski bir model miymiş hocam.Ben onu 2021 üretimi diye biliyordumLQ6300 2022 model VA, LM6370 2019 model IPS olarak görünüyor. İsterseniz kullanım amacınızı da belirtin ona göre tavsiyede bulunsunlar. Çizim için kullanacaksanız IPS daha iyi olabilir.
Ben yanlışlık yapmışım, kusura bakmayın. 2019 olan sadece 630 olarak geçiyor, LM637 2021 model görünüyor.Kullanın alanı mutfak 1 mt mesafeli olarak ( tam karşıdan ya da hafif yanlardan da olabilir) Kullanım amacı ise netflix,YouTube,prime vb smart uygulamalar ile iptv yayınları izleme şeklinde olacak.LM6370 o kadar eski bir model miymiş hocam.Ben onu 2021 üretimi diye biliyordum
Arkadaşlar şu an Amazon'da LG 32lq63006la 6.489 , LG 32lm6370pla ise 6.288 TL'ye düşmüş.Bu tvlerden biri ips,diğeri va panel sanıyorum.Ayrıca biri 2021,diğeri 2022 model diye biliyorum.Sizce bu 2 tvden hangisi tercih edilmeli ya da 5100 TL'ye Vestel 32FA9510 modelini mi almak daha mantıklı olur?
Mutfakta açılı izleme daha olası. LG Va panelde üretiminde açı sorunu hep yaşar.Kullanın alanı mutfak 1 mt mesafeli olarak ( tam karşıdan ya da hafif yanlardan da olabilir) Kullanım amacı ise netflix,YouTube,prime vb smart uygulamalar ile iptv yayınları izleme şeklinde olacak.LM6370 o kadar eski bir model miymiş hocam.Ben onu 2021 üretimi diye biliyordum