Sevgili Winston ; bıkmadan usanmadan devamlı yorum yanıtlayıp bilgili, bilgisiz, saygılı, saygısız her yaklaşıma mütevazi yaklaşımınız takdire şayan... ne mutlu ki böyle bir bilinçlendirme ve bilgilendirme forumu var arayana....
Ben dün de sormuştum ama almak istediğim ölçek olarak tek stabil olduğum konu 55" . Normalde A101 kampanyasına denk gelerek çıkmıştım bu tv yenleme yoluna dünkü kampanya 55UA2063DT ile. Sonra ararştırırken araya 55Ua3Adt girdi. Sonra bu sizin de cevapladığınız model olan 55q9900 ve Vestel'in U9700 ve UA9700 serisi.
Dün biraz vakit ayırıp market dolaşıp yerinde görüntüleri görerek karar vereyim dedim. Takdir edersin durum iyice karıştı.
LG 50UP7700 , philips 50pus7906 , samsung 55au7200 leri görünce acaba panel açısından işin tamamen şansa kaldığı vestel grubumu yoksa daha ne alacağımızı bildiğimiz bir alışveriş yapmak mantıklı karar veremedim. Zira bu incelediğim üçlü ve vestel grubu 7500-12500tl arası oynuyor rakamlar. Ben 10 bin bütcesini çok aşmak istemiyorum. Ama iyi film izlerim , dijital platform ve HDD den. Maç izlerim ıptv den. görüntü kalitesi iyi olmalı diye düşünüyorum. Bu arada illaki android TV de olmalı gibi takıntım da yok botech box çok beğendim performansını onuda alabilirim.
Netice itibariyle ; senin fikrin , önerin benim için yol gösterici olacaktır. Zira Adem hocam ve diğer bu konuda ki değerli fikir üstadlarımızın. Zira ben karıştım iyice bu konuda