O zaman bu durumda B1 i elersek seçeneklerden hangisi daha mantıklı olacaktır?B1 loş karanlık ortamda olur. Aydınlık bir ortamda da parlaklık değeri C1 nin yarısi kadar.
O zaman bu durumda B1 i elersek seçeneklerden hangisi daha mantıklı olacaktır?B1 loş karanlık ortamda olur. Aydınlık bir ortamda da parlaklık değeri C1 nin yarısi kadar.
En ucuzu olanO zaman bu durumda B1 i elersek seçeneklerden hangisi daha mantıklı olacaktır?
Fatura kesilirse kanunen 2 yıl garanti vermek zorundalar.Nasıl yani?
Evet, dediğiniz gibi 2 yıl garanti veriyorlar. Varsa eski garantisini iptal edip 2 yıl garanti veriyorlar. Müşteri hizmetlerini arayıp, sordum.Fatura kesilirse kanunen 2 yıl garanti vermek zorundalar.
Merhabalar iki haftadır tv bakıyorum ve bir türlü seçemedim bir tane. Model tavsiyesi istiyorum.
55 inç olmalı
Sadece Youtube/netflix ve pc bağlayıp film-dizi izlemek için kullanılacak. Karasal yayınla işim yok.
Max bütçem 10bin tl.
Marka takıntım yok tek isteğim kullanılan panelin güzel olması.
8100 oldu hocam suan nasil alinirmi diger konuda bi kac soru sordum cevaplarsaniz ona gore alicam23 Mayıs'ta Mediamarkt'tan 9700 liraya aldığımız Grundig 55GGU8960'ın fiyatı aynı mağazada 8200 liraya düşmüş. Nasıl bu kadar düştü anlayamadım açıkçası. Ben de fiyatlar artar diye acele etmiştim, bilsem beklerdim. İlgilenen varsa bakabilir:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
fiyatına göre çok iyi. bence kaçmaz. muhtemelen ellerinde çok az kaldı. alt modeller bile 9300 tl çünkü.8100 oldu hocam suan nasil alinirmi diger konuda bi kac soru sordum cevaplarsaniz ona gore alicam
tesekkurler siparis gectim dünfiyatına göre çok iyi. bence kaçmaz. muhtemelen ellerinde çok az kaldı. alt modeller bile 9300 tl çünkü.
Vestel Toshiba modelleri dahil görüntü aynı olur kozmetik farkı olur. Q9900 qled modeli bile abartılı ticari derim diyebiliriz.Merhabalar 10.000 tl gibi bir bütçem var. Genelde tv kanalları, bazen de internetten film seyredeceğim. Tv karşıdan seyredilecek. Lg 50nano866pa, vestel 55q9900,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu televizyonlar arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur veya o kadar para vermeye gerek yok, şu da işini görür diyeceğiniz daha ucuz ve kaliteli bir tv öneriniz var mı acaba? Yardımcı olacaklara teşekkürler şimdiden.