Televizyon Led Değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackSea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
takıldığı hizalar belli zaten fotolarda yukarda. sorun olacğaını sanmıyorum elektirik bandıyla orda ölümcül bir görev görmüyor ztn kabloların fazlalıklarını tutuyor :) . yane daha önceki kağıt bant tarzı bişeydi çok büyük fark olduğunu sanmıyorum onlar biraz daha iyi tutuyor olabilir.

Isı geçmiyorsa o kısıma sorun olmaz. :clap

Ellerine sağlık hocam :affet ben yapmaya kalksam heralde tv elimde kalır , sonrası bu parçalardan el feneri çıkar mı diye düşünürdüm :haha

takıldığı hizalar belli zaten fotolarda yukarda. sorun olacğaını sanmıyorum elektirik bandıyla orda ölümcül bir görev görmüyor ztn kabloların fazlalıklarını tutuyor :) . yane daha önceki kağıt bant tarzı bişeydi çok büyük fark olduğunu sanmıyorum onlar biraz daha iyi tutuyor olabilir.

Bez bant onlar ve fabrikada 1 takılır 1 yıl sonra bırakır kendisini.

Sonrasında Her ne ile yapıştırırsanız yapıştırın yine de bırakacak zira ''sökülebilmeli'' mantığı ile takılan bantlar onlar.

Sıkıntı yok, Yola devam :ok

Ellerine sağlık hocam :affet ben yapmaya kalksam heralde tv elimde kalır , sonrası bu parçalardan el feneri çıkar mı diye düşünürdüm :haha
Vallahi biraz ince iş yerleri var terletti bazı yerler ama çokta atla deve bişe değil yaparsınız bence . El feneri olmasa da bir ışıklandırma olabilir :kop

Bez bant onlar ve fabrikada 1 takılır 1 yıl sonra bırakır kendisini.

Sonrasında Her ne ile yapıştırırsanız yapıştırın yine de bırakacak zira ''sökülebilmeli'' mantığı ile takılan bantlar onlar.

Sıkıntı yok, Yola devam :ok
Teşekkürler hocam :cool:cigara

Vallahi biraz ince iş yerleri var terletti bazı yerler ama çokta atla deve bişe değil yaparsınız bence . El feneri olmasa da bir ışıklandırma olabilir :kop

Hücreyi kırmadın ya gerisi sorun değil, oldun sen oldun :kas

tebrikler hocam süper bir iş yapmışsınız.
tabi bana göre

Güzel iş gaza geldim bendemi yapsam :)
@BlackSea,

Güzel iş gaza geldim bendemi yapsam :)
@BlackSea,
valla daha önce böyle bişe yapmamıştım . İlk deneme ve başarılı oldu. Tamircilere verileceği zaman bozuk olan ledleri değştirip geri verirler belki sıfır led bile takmıyabiliyorlar. bende güven sorunundan dolayı kendim yaptım :) şuan canavar gibi .

üstadım ledleri nereden aldınız

Geri
Üst Alt