Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Cvp: Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler
Azizim modele özgü yorumlarda bu karmaşa sürekli yaşanıyor. Bu nedenle en net bilgi seri numarasında gizlidir.
Ancak bahsi geçen modelde HDR hem var, hem yok. Alacağınız ürün koduna göre değişkendir zira şu an için iki kod üzerinden üretim var.
SAMSUNG panel MB130 anakartlı olanda HDR var
LG panel MB130 anakartlı olanda yok.
Tekrar tekrar belirtiyorum
Benim modeller üzerine yaptığım vardır yoktur sözcüklerinin altında öncesinde vs mutlaka detayları vermişimdir.
Bu anlamda verilen hiç bir bilgiyi kesin doğru kabul etmeyin zira bu gün ben size YOK derim, Yarın fabrika aynı modelde farklı kod ile yaptığı üretime hdr ekler o zaman ''HAni yoktu'' dersiniz.
Bu nedenle ya alacağınız modelin seri numarası ya da en azından ürün kodu mutlaka bilmeniz lazım
mhmt55' Alıntı:Ado' Alıntı:Selamlar;
Telefunkeni eledim.
49UD8400 ün HDR ve 1000hz avantajı var
49R7020U stabil bir modeldir ve aynı 49UD9400 gibi HDR ve 1000hz avantajı mevcut
Westwood bu koşullar için uygun değil
Bu koşullarda VESTEL ve REGAL arasında tercih kısmı fiyat koşulları itibari ile size kalmış :
adem ustam 49UD8400 modelinde HDR avantajı var demişsiniz.Netten biraz araştırdım ürün açıklamalarında HDR yok görünüyo.varmıdır yokmudur üstadım?
Azizim modele özgü yorumlarda bu karmaşa sürekli yaşanıyor. Bu nedenle en net bilgi seri numarasında gizlidir.
Ancak bahsi geçen modelde HDR hem var, hem yok. Alacağınız ürün koduna göre değişkendir zira şu an için iki kod üzerinden üretim var.
SAMSUNG panel MB130 anakartlı olanda HDR var
LG panel MB130 anakartlı olanda yok.
Tekrar tekrar belirtiyorum
Benim modeller üzerine yaptığım vardır yoktur sözcüklerinin altında öncesinde vs mutlaka detayları vermişimdir.
Bu anlamda verilen hiç bir bilgiyi kesin doğru kabul etmeyin zira bu gün ben size YOK derim, Yarın fabrika aynı modelde farklı kod ile yaptığı üretime hdr ekler o zaman ''HAni yoktu'' dersiniz.
Bu nedenle ya alacağınız modelin seri numarası ya da en azından ürün kodu mutlaka bilmeniz lazım