Değerli Hocam Selamlar;
6581 teknik olarak sizi üzmeyecek ve hatta sizin futbol sevginize, 3 yollu ambi desteği ile yeşil ambiansı odanıza taşıyarak süper keyif katacak bir ürün lakin, Sıfırı 3300-3600TL bantlarında olan ve toplam garanti süresi 2 yıl olan bir ürünün, hem 7 aylık kısmının kullanılmış olması ve hem de halen 3.000TL isteniyor olması çok makul gelmedi bana.
Tamam arkadaşlık dostluk ilişkileri içerisinde ''Bizim çocuk yahu o da mağdur olmasın'' derseniz lafım yok ancak ticari olarak iyi bir hamle olmadığını belirtmek isterim.
Bakınız forumda daha bu gün cevapladığım bir soruda, Arkadaşımızın paneli arıza yapmış ve 1000TL Onarım bedeli istemişler, TV ise henüz 27 aylık falan. Yani 2 yıl garantili olan ürünlerden. Ben ise ısrarla EĞER İMKAN VAR İSE 3 yıl garantili elektronik ürünleri tercih etmeye / ettirmeye çalışıyorum zira panellere güvenmiyorum.
Siz o tv ye 3.000TL para verip kendinizi sadece 1.5 yıl güvene almış olacaksınız. Bana göre rakam düşürülmeli yoksa tv ye ve kalitesine, size vereceği keyife hiç itirazım yok.
55UD9300 e gelirsek. MB130 anakartlı ve SAMSUNG panelli, buna paralel HDR10+Dolby Vision+WCG destekli, SMR değeri 1800hz bir tv dir. Eğer yan uygulamaları yani ek yazılım desteği var ise SAMSUNG panellerden iyi sonuç aldığımız aşikar. Kaldı ki en son yayınladığım 3.62.13.0 sürümden arkadaşlarımızın JVC tv de olsun diğer üretimlerde olsun geri dönüşleri oldukça pozitif.
Bu TV yi ise sıfır 3 yıl garantili bir şekilde yetkili servis montajlı haliyle 2800-3000 TL bantlarında zaten satın alabiliyorsunuz.
Tamam kabul, 3 yollu ambi desteğinin verdiği tadı bu tv size vermez, ancak SONY de alsanız vermez, SAMSUNG da alsanız vermez, LG de alsanız vermez. AMBİLIGHT başka bir dünya azizim
)
Bu arada 8900 e ne oldu hocam değiştirmemişmiydik biz o tv yi? Ne sorun çıkarttı?
Ambar teslim yollayın bakalım halledelim sorunu ne ise