furkan060
Yeni Üye
- 14 Mar 2018
- 3
Cvp: Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler
Adem Bey öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim.Bu televizyonu dedeme alacağım için marka olarak bildikleri birşey olsun istiyorum sonra sana bıraktık neymiş bunun markası nerden buldun gibi bir sözle karşılaşmak istemiyorum Önerdiğiniz samsunga baktım fakat benim için fiyat biraz bütcemi aşıyor.Önerebileceğiniz başka model var mıdır? Mesela Vestel 39FB7100 Tv görüntü ve ses açısından nasıl ( Bu Tv hakkında inceleminize baktım fakat pek anlamadığım için ve benim için en önemlisi görüntü ve ses kalitesi olduğu için teyit amaçlı soruyorum ) Veya daha bilindik markalarda görüntü ses panel bakımından tatmin edecek başka marka ve model varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Not : Bu fiyat bandında gördüğüm kadarıyla Vestel'de 40FD5050 - 40UB6300 - 39FB7100 modelleri var.Samsung ve LG'de bütceme uygun pek birşey göremedim açıkcası
Ado' Alıntı:furkan060' Alıntı:Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle merhaba sizden bir tavsiye almak istiyorum.DedeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.n tüplü televizyonu bozulduğu için kendisine bir Tv alacağım. 39 veya 40 inch yeterli aslında içerisinde sadece dahili uydu olması da yeterli fakat diğer özellikler olursa da hayır diyemem.40 FD 7300 alcaktım Vestel fakat hem nette okuduklarım hemde bi arkadaşımın hiç memnun kalmamasıyla ( şu an iade için uğraşıyor ) eledim. Sizden ricam 1300-1400 lira bandında görüntü ve panel kalitesi güzel sorun çıkarmayacak bir tv önermeniz vestelin önerebileceğiniz bir serisi veya başka markanın varsa lütfen paylaşırsanız benimle sevinirim.
REGAL 40R5020U model 4K tv yi dahi 1300TL ye alabilirsiniz.
Dedeme 4K ya gerek yok derseniz eğer, 40'' REGAL Full HD tv de düşünebilirsiniz zira her ne kadar önünde yazan marka REGAL olsa da, İçerisinde kullanılan paneller SAMSUNG ve LG oluyor bu nedenle marka kısmına takılı kalmayın bence.
Daha da ekonomik olsun ancak renkleri capcanlı olsun, ekranı da büyük olsun derseniz eğer 1150TL dolaylarında AWOX 10943ST alabilirsiniz ki defalarca incelediğim ve şaşırmama rağmen hem oldukça sağlam hem de oldukç.a iyi performansa sahip bir üründür diyebilirim.
Marka takıntım var daha kaliteli bir şeyler olsun derseniz eğer, kalitesi değişmez ama marka değeri nedeniyle kaliteli hissi uyandıran 40J5270 SAMSUNG tv yi de araştırabilirsiniz.
Adem Bey öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim.Bu televizyonu dedeme alacağım için marka olarak bildikleri birşey olsun istiyorum sonra sana bıraktık neymiş bunun markası nerden buldun gibi bir sözle karşılaşmak istemiyorum Önerdiğiniz samsunga baktım fakat benim için fiyat biraz bütcemi aşıyor.Önerebileceğiniz başka model var mıdır? Mesela Vestel 39FB7100 Tv görüntü ve ses açısından nasıl ( Bu Tv hakkında inceleminize baktım fakat pek anlamadığım için ve benim için en önemlisi görüntü ve ses kalitesi olduğu için teyit amaçlı soruyorum ) Veya daha bilindik markalarda görüntü ses panel bakımından tatmin edecek başka marka ve model varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Not : Bu fiyat bandında gördüğüm kadarıyla Vestel'de 40FD5050 - 40UB6300 - 39FB7100 modelleri var.Samsung ve LG'de bütceme uygun pek birşey göremedim açıkcası