E tabi o mesajın üstüne benim kafa durmaz, ''Ne olmuş ki?'' diye merak ettim, geçmiş 630 mesajının içerisinde baktım konuyu buldum.
Konu dijital hırsızlık olarak nitelendirdiğim lisans bedeli ödemeden şifre kırıcı ile şifreli yayınların izlenmesi konusuymuş, ben sana cevap vermişim, sonra
Sota konuyu silmiş, ben unutmuşum bile konuyu, bana kalsa halen cevap bekliyor olurmuşum.
Seninle belki bu nedenle anlaşamıyoruz zira genel tavrın ya anlamsız muhalefet ya da az önce yaptığın gibi mesnetsiz suçlama.
Mesajında ne yazmışsın?
Bana haketmediğim bir şey söyledin.
Ne söylemişim?
Mesajında ne yazmışsın?
ve konuyu kapatıp cevabımı dinlemeyi bile göze alamamıştın
Konuyu kim kapatmış?
Kapanmasını kim istemiş?
Ben seninle herhangi neyi
göze alamayayım ki sen böyle bir cümle kurmakta kendinde hak buluyorsun?
Şimdi ben bunları irdelemesem senin beyanlarına göre konuyu değerlendirenler ne der? ''Adem Helvacı haksızlık yapmış, adamın cevabını beklemeyi göze alamamış konuyu da kapatmış''
Gerçekler neymiş peki?
Ben şurada kalkıp herhangi bir insana ''Şu şu şekildedir'' desem sanmıyorum ki beni tanıyanlar tereddüt etsin.
Ancak senin yazdığın cümlede sana ''Yapmışımdır'' dememe rağmen yazan sen olduğun için konuyu irdelediğimde ortaya ne çıktı?
Güven bir insan için en önemli unsurdur güzel kardeşim. Forumun konularındaki genel tavrında olduğu gibi illa sen haklı çıkacaksın diye mesnetsiz muhalefete veya iftiraya başvuracaksan benim seni forumdan engellememe gerek yok sen zaten kendi forum ömrünü kısaltıyorsun demektir.