hareketliperde
Süper Üye
- 17 Ara 2019
- 459
- 36
video İZLEme şansım yok şu anda merak ettiğim için soruyorum kim üretiyormuş yerli olarak bu cihazi ? yukarı da biri koç grubu yazmış ama öyleyse servis kimde .)
Vestel şu Linux yerine Android ile bol keseden donanım verseydi bu firmaya kalmazdık.
3 kuruşun hesabını yapmaya devam etsinler bakalım.
TCL'den de fazla ümitli değilim, tüm modeller gelsin bakalım o zaman konuşuruz.
Fiyatta rekabetçi olmalarını pek beklemiyorum ama panelde rekabetçi olurlarsa tutar.
Onda da rekabetçi olamazlarsa, sırf Android var diye alınmaz bence.
İşin ilginç tarafı Koç grubu bu firmanın servisliğini Arçelik servislerine vermek yerine neden başka bir yola girdi ki?
Kendi markasını gölgelemek mi istemiyor yoksa servis yükünü almak mı istemiyor?
Televizyon pazar alanı Arçelik için oldukça iyi, kâr marjı yüksek bir alan. Bu yüzden benim tahminim Arçelik istememiştir TCL'nin Türkiye'ye gelmesini. Zaten müdahil olmamaları daha iyi olmuş, diğer türlü fiyatlarına da müdahil olabilirlerdi ki bence TCL'nin satışlar patlarsa yine olaya müdahil olmaya çalışabilirler, grup içerisinde çok güçlü bir firma.
Bu fiyatlarla patlayacak bir satış göremiyorum ben. Piyasadaki nispeten pahalı rakipleri LG ve Samsung'u da geçiyorlar fiyat olarak. Bilen abilerimiz aydınlatsın bunun donanımı uçup kaçacak bir şey mi? Sonuç olarak piyasaya yeni ve iddialı bir rakibin gelmesi ve umarım ki rekabetin artması iyi olur.
Techponat için bende çok iyi bir referans verebilirim eskisi kadar izlemeden ve sahibi olan arkadaşın forumda bazı problemli yanları ortaya çıkmış olsada hiç kandırmak yada insanlara bir şeyi zorla satmak amaçlı video çektiklerini görmedim. Teknoseyir hakettiği büyümeyi sağlayamadığı için inceledikleri ürün gamı ve prodüksiyon kalitesi diğer kanallara göre düşük olsa da dürüstlük konusunda onlarda da sıkıntı göremedim. Ama İngilizce öğrenip yabancı kanalları keşfedince pek yerli kanalları izlememeye başladım yabancı kanallarda herkese hitap eden bir sürü seçenek var. Orta teknoloji meraklısı, güzel değişik ürünler görmek isteyene Linus Tech Tips, ikinci el ve bütçe odaklı takılanlar için Tech Yes City, süper teknik detaylı deneyler için derbauer (adam işlemci kesip elektron mikroskobunda inceliyor), en güvenilir ve dürüst inceleme içinse Gamers Nexus incelemeleri ağırdır biraz ama o ürünle ilgili her şeyi test edip en sonunda kişisel görüşleriyle kafanızdaki fikri tamamlarlar. Bazı favori kanalların bunlar İngilizce bilenler için hepsini öneririm.Öncelikle bu güveni sağlamış olduğum için teşekkür ederim Adem abi, evet ben amatör bir kullanıcıyım ama en sevdiğim şey inceleme izlemek, şuradan başlayayım sağdaki adam neden kabız gibi konuşuyor dediğinde hangi kanaldan ve kimden bahsettiğini anlayacak kadar uzun zamandır bu tip videoları izliyorum. Reklam için çekilen videolardan nefret ettiğim için hwp ve shifdelete.net kanallarını takip etmeyi bıraktım. Bir inceleme videosu için para alınabilir evet ama bu başta kocaman belirtilmelidir. Söz konusu kanalın daha önce çektiği Philips için, Samsung ya da Sony için de çektiği böyle yüzeysel videoları mevcuttur.
Bu konuda en güvendiğim site Teknoseyir, reklam olduğunu açıkça söyler bu tip videolarda ve dürüstlükten taviz vermeden ufak ama kaliteli bir kanal olarak devam ediyorlar, ikinci olarak Techopat kanalını da özellikle bilgisayar donanım inceleme konusunda beğeniyorum. Chip olarak bildiğimiz bizim zamanların en çok okunan bilgisayar dergisinin kanalı da fena değil. Netice olarak siz siz olun adam gibi yabancı kanallar ya da dürüst yerli kanallardan şaşmayın. O videoyu izlemeyeceğim çünkü sadece parası olan, çevresine ağzı laf yapan genç çocukları toplayan Ersin arkadaşımızın samimiyetine inanmıyorum, size de inanmamanızı öneriyorum.
Techponat için bende çok iyi bir referans verebilirim eskisi kadar izlemeden ve sahibi olan arkadaşın forumda bazı problemli yanları ortaya çıkmış olsada hiç kandırmak yada insanlara bir şeyi zorla satmak amaçlı video çektiklerini görmedim. Teknoseyir hakettiği büyümeyi sağlayamadığı için inceledikleri ürün gamı ve prodüksiyon kalitesi diğer kanallara göre düşük olsa da dürüstlük konusunda onlarda da sıkıntı göremedim. Ama İngilizce öğrenip yabancı kanalları keşfedince pek yerli kanalları izlememeye başladım yabancı kanallarda herkese hitap eden bir sürü seçenek var. Orta teknoloji meraklısı, güzel değişik ürünler görmek isteyene Linus Tech Tips, ikinci el ve bütçe odaklı takılanlar için Tech Yes City, süper teknik detaylı deneyler için derbauer (adam işlemci kesip elektron mikroskobunda inceliyor), en güvenilir ve dürüst inceleme içinse Gamers Nexus incelemeleri ağırdır biraz ama o ürünle ilgili her şeyi test edip en sonunda kişisel görüşleriyle kafanızdaki fikri tamamlarlar. Bazı favori kanalların bunlar İngilizce bilenler için hepsini öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Türk olan Faruk beyin kanalı iPhonedo da güzeldir biraz Apple yancısı ama para aldığı için değil kendisi ürünlerini çok sevdiği için kamera incelemeleri falan çok iyidir. Bunun dışında Marques Brownlee de iyi adamdır ama incelemeleri çok yüzeyseldir nasıl bu kadar meşhur oldu anlamadım ama incelemeleri bana pek hitab etmiyor biraz zengin işi bakıyor ürünlere fiyatı önemsemiyor pek.
PSU da JhonnyGuru forumları var orası da çok iyi bana bir High Power önerdiler memnun kaldım.Technopat'da bence markacılık yapıyor. Bir dönem MSI, bir dönem ASUS'u sıklıkla tavsiye etmişliği mevcut bence.
Ben o yüzden bilgisayar konusunda kendilerine güvenmiyorum artık.
Bir anakart, ekran kartı, PSU alacaksam kesinlikle yabancı kaynaklara bakıyorum.
Linus Tech Tips, TechpowerUP, Buildzoid gibi.
PSU da JhonnyGuru forumları var orası da çok iyi bana bir High Power önerdiler memnun kaldım.
Aynı kanaatteyiz sanırım Recep'den bahsediyorsun o çocuk biraz farklı, Ali daha iyi benim içinTechponat için bende çok iyi bir referans verebilirim eskisi kadar izlemeden ve sahibi olan arkadaşın forumda bazı problemli yanları ortaya çıkmış olsada hiç kandırmak yada insanlara bir şeyi zorla satmak amaçlı video çektiklerini görmedim. Teknoseyir hakettiği büyümeyi sağlayamadığı için inceledikleri ürün gamı ve prodüksiyon kalitesi diğer kanallara göre düşük olsa da dürüstlük konusunda onlarda da sıkıntı göremedim. Ama İngilizce öğrenip yabancı kanalları keşfedince pek yerli kanalları izlememeye başladım yabancı kanallarda herkese hitap eden bir sürü seçenek var. Orta teknoloji meraklısı, güzel değişik ürünler görmek isteyene Linus Tech Tips, ikinci el ve bütçe odaklı takılanlar için Tech Yes City, süper teknik detaylı deneyler için derbauer (adam işlemci kesip elektron mikroskobunda inceliyor), en güvenilir ve dürüst inceleme içinse Gamers Nexus incelemeleri ağırdır biraz ama o ürünle ilgili her şeyi test edip en sonunda kişisel görüşleriyle kafanızdaki fikri tamamlarlar. Bazı favori kanalların bunlar İngilizce bilenler için hepsini öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Türk olan Faruk beyin kanalı iPhonedo da güzeldir biraz Apple yancısı ama para aldığı için değil kendisi ürünlerini çok sevdiği için kamera incelemeleri falan çok iyidir. Bunun dışında Marques Brownlee de iyi adamdır ama incelemeleri çok yüzeyseldir nasıl bu kadar meşhur oldu anlamadım ama incelemeleri bana pek hitab etmiyor biraz zengin işi bakıyor ürünlere fiyatı önemsemiyor pek.
Aynen forumda çok kaba ve küçümseyici davranıp insanları kırdığı oldu ama videolarında sıkıntı yok Ali Güngör ama çok iyi adam daha hiç öyle sıkıntılı bir durumunu görmedim videolarda da gayet kibar ağırbaşlı davranıyor.Aynı kanaatteyiz sanırım Recep'den bahsediyorsun o çocuk biraz farklı, Ali daha iyi benim için
Demek ki sağdaki kabızın adı Ersin miş böylece bunu öğrenmiş oldum.Öncelikle bu güveni sağlamış olduğum için teşekkür ederim Adem abi, evet ben amatör bir kullanıcıyım ama en sevdiğim şey inceleme izlemek, şuradan başlayayım sağdaki adam neden kabız gibi konuşuyor dediğinde hangi kanaldan ve kimden bahsettiğini anlayacak kadar uzun zamandır bu tip videoları izliyorum. Reklam için çekilen videolardan nefret ettiğim için hwp ve shifdelete.net kanallarını takip etmeyi bıraktım. Bir inceleme videosu için para alınabilir evet ama bu başta kocaman belirtilmelidir. Söz konusu kanalın daha önce çektiği Philips için, Samsung ya da Sony için de çektiği böyle yüzeysel videoları mevcuttur.
Bu konuda en güvendiğim site Teknoseyir, reklam olduğunu açıkça söyler bu tip videolarda ve dürüstlükten taviz vermeden ufak ama kaliteli bir kanal olarak devam ediyorlar, ikinci olarak Techopat kanalını da özellikle bilgisayar donanım inceleme konusunda beğeniyorum. Chip olarak bildiğimiz bizim zamanların en çok okunan bilgisayar dergisinin kanalı da fena değil. Netice olarak siz siz olun adam gibi yabancı kanallar ya da dürüst yerli kanallardan şaşmayın. O videoyu izlemeyeceğim çünkü sadece parası olan, çevresine ağzı laf yapan genç çocukları toplayan Ersin arkadaşımızın samimiyetine inanmıyorum, size de inanmamanızı öneriyorum.
Dedim ya ben onu dh den beri bilirim hep öyleydi küçümseyici davranır, karakter meselesi birazAynen forumda çok kaba ve küçümseyici davranıp insanları kırdığı oldu ama videolarında sıkıntı yok Ali Güngör ama çok iyi adam daha hiç öyle sıkıntılı bir durumunu görmedim videolarda da gayet kibar ağırbaşlı davranıyor.
Türkçe yazım hatasina ne kadar ceza aldım forumda 2014'de ama genele vurursak düşük bütçeli sistem tavsiyeleri yok hep üst düzey tanıştıği her laptop zaten benim gibilerin ulaşamayacağı rakamlarDedim ya ben onu dh den beri bilirim hep öyleydi küçümseyici davranır, karakter meselesi biraz