Can abim Panasonic bu günün koşullarında o kalitede ürünü bu topraklarda satamayacağını analiz etmiş olabilir mi acaba?Adem hocam bunlarla bu iş şimdilik olmaz zaten,her tarafı acemilik kokuyor bunların!
Xiaomi işine gelirsem malum kanun gereği yok 7 bölgede yetkili servis olacak cart-curt v.s
derken işi kağıt üstünden götürecekler İst. da ise bir tane merkez servis olacak,gönderin buraya
diyecekler v.s
Kaldıki TV işinde ben bu markaya da güvenmiyorum,Hint işi biraz bunlar,Çin li dışarıya kolay
açılamıyor yaw! ciddi acemiler bu konularda bir tek USA/Canada hariç ki orada zaten her şeyiyle
kanunlar dan tutunda bilmem nesine kadar farklı ülkeler ve satışları da acaip iyi,çünkü ciddi
ucuz!!! herkesin evinde artık 2/3 panel var,gidip bir tane çok iyi panel alıyor ama diğer panelleri
ucuz yollu Çin işi bir şey oluyor
TCL ise bunların devi ama adamlar dışarıya yeni çıkıyorlar ve acemi asker bunlar yaw
üretici olarak çok iyiler ama bu Türk pazarına nasıl yansır orası biraz bana soru işareti gibi geliyor??
Dikkat edersen bütün üreticiler 50lik TV leri TR de birilerine montajlatıyor! Sony/Philips/Samsung/LGE
gibi ve başka ebatlar da var artık montajlanan yani toplanan mallar
TCL&Xiaomi bence bu ikili için hiç kimse acele etmesin! özellikle bireysel tüketiciler adına
ama senin gibi firmalar v.s olursa ki olmalılar ama herifler komedi filmi gibi biraz yaw
Geçmişte(2009 da) dünya devi Panasonic gibi bir üretici,buradaki yerel firmasına dediki seni
artık devreden çıkarıyorum kendim TR ye geleceğim dedi ve geldi de,ama 2013 herifler komple
uçtular TR den şimdi yine dünya devi Panasonic ve TR de bu marka yok,kıtıpyos bir iki tane LCD serisi
dışında Panasonic MARKA burada yok yaw,Bulgaristan veya Sırbıstan da bile var
Kendileri geldi ama işin başında aslında caponlar yoktu,Türkler vardı 4 senede işleri adeta batırdılar ve herifler
kaçtılar gittiler!
yaw Türkiye gibi bir ülkede Panasonic nasıl olmaz kardeşim
ama telefonda herifler global pazarda Huawei ile birlikte malum bazı markalarla çok fena kapışıyorlar
LG bitti gibi,yada varmı hala LG
Samsung/IPhone iyi ama bu Çin liler onlara da Dükkan kapattırır yakında
Aslında dostlar, sizler de yazın lütfen şu adamlara.
Yazın ki anlasınlar pabucun pahalı olduğunu
Yok öyle çakma tabela servisler ile merkezden işi yürütmek.
Adem Hocam ben yıllardır TCL i bilir ve takip ederim,adamlar iyi değil neredeyse en iyisi oldular
ama tek sorun burada örneğin TR de yapılaşmaları gördüğüm kadarıyla zaman alacak,bekleyip
görmek gerkeiyor aceleye gerek yok
Panasonic ise ayrı bir alem,her şekilde TR de satacağı paneller olurdu,kaldıki bugün TR de artık oldukça
iyi bir OLED pazarı var,ama bu insanlar öyle forumlara takılan cinsten pek değiller,geçmişte Pio alanlara da
başka gözlükle bakılıyordu! TF/DH den biliyoruz olanları!
Panasonic eskiden Panatek mi ismini unuttum Ayhan Bermek in firması...bunlar işi TV de götüremediler!
sonra caponlar geldi ama onlarda götüremediler öncelikle güzel bir fiyat dengesini yakalamadılar
o zaman Pio vardı sahada ve adamlar pes edip gittiler,bence erken gittiler hala dursalardı iyi olurdu
Ancak Pana artık tamamen OLED lere odaklandı ve LCD leri spor olsun diye yapıyor
TCL de OLED den işi götürecek ki çok sıkı geliyorlar
Ancak TCL LCD de çok çok iyiler ve artık herifler "teknoloji" buluyorlar Sharp gibi yaw
bakın bugün "miniLED" var,yakında microLED de çıkıyor!
başka teknloljiler de var adamlarda ve Çin de artık 1 numara TCL oldu!!
TPV/HiSense ve diğerleri geride kaldılar
USA/CAnada market de heriflerin bir serisi "R635"(2020 model) fiyatı $ 1.000 altı ve F/P olarak adamlar
rekorlar kırıyorlar ve üstelik panel Samsung Q9xx ile kapıştırılıyor!! 6/7 değil dikkatinizi çekerim
ama Q9 daha iyi olmasına rağmen fiyat da ve performansına göre yaptığı işte çok dikkat çekici!
örneğin 65 likler içinde Gaming de R635 direk en iyisi seçiliyor! hem performans süper hem de fiyat çok tatlı yaw
adam enayimi Samsung QT9x alsın!
Yoksa ben mi beklenti çıtamı çok yükseğe yerleştirmişim Can abim ?