Eylulde piyasaya ckacakmis bekliyorum bizimkilerde is yok ne indirim ne birsry bu firma nasil fiyatla cikacak bkliyorumbir de bu herifler "VA" cı dır yaw
senelerdir USA/CAnada marketler için hep VA ürettiler ve de çok ciddi yer kaptılar özellikle US
için eskiden paso IPS çi olan VIZIO ile çok çarpıştılar ama şimdiler de VIZIO da VA cı oldu
ve bilinçli kullanıcılar artık gidip de Samy/Sony ye mikilmiyor
Eylulde piyasaya ckacakmis bekliyorum bizimkilerde is yok ne indirim ne birsry bu firma nasil fiyatla cikacak bkliyorum
TCL markası Türkiye pazarında BİLKOM ile sözleşme sürecinde halen.
Henüz sözleşme süreci neticelenmediği için Türkiye pazarında satış sonrası destek hizmetlerinin kimin tarafından sağlanacağı da belli değil.
Bilkom bir Koç holding kuruluşu olduğuna göre servis hizmetlerini yine Arçelik servislerine mi verdirir yoksa ayrı bir ağ kurarlar mı ondan emin değilim.
Ben de takip ediyor ve sürecin nihayetini bekliyorum
Ben özellikle KOÇ Grubuyla olmasının sonunu düşünemiyorum bile yaw
abi sen zaten "GRUNDIG" diye geçmişin MARKA sını bile millete yediremiyorsun artık!
üstelik fahiş fiyatla satıyorsun HiEnd(UHD+serisi)modellerini!
Beko/Arçelik le zaten yerlerdesin!
TCL ile nerede olacağını sanıyorsun:!
Servis v.sile bitmiyorki bu işler! zaten o işin en son safhası
işin tuhafi ise TV leri oldukça iyi ama fiyatları ciddi dengesiz!
TV lerin bazı özeliklleri ise tam bir rezalet örneğin NFlix en üst seride olmayabiliyor yaw!
örneğin bende yok ve 2018 de bu model en üst seriydi ama yok işte,gerçi benim NF
ile işim yok ama vatandaş bunu şster yaw HiEnd panel alıyorsun abi NF yokmuş!
yaw sen Pio musun yoksa Sharp rmısın ne saniyorsun kendini?? şimdi bunlarda olmaz
ama kimsede sorma neden yok diye Sharp a örrneğin zaten bunun alıcı kitlesi bellidir adam
gider Shield veya Mi-S alır NF yi de onun izler üstelik daha da kaliteli olarak sıkıntısız...
Arçelik grubu bu işten çıksa bence iyi yapar derim! TV işini bir bütün olarak bence bunlar hiç beceremiyor!
TCL bunların elinde rezil olur veya bir sihirli el değer de TCL bunlar uçar!
Bu işi TR de Dist.bazında bir tek Digicom çevirebilir!
Sitesinde Bilkom A.Ş ve yetkili servisler TV'lara ait kullanım kılavuzları eklenmiş.. Eylül ayı itabaren hem sitede , hem görsellikte çalışmalar tamamlanmış, Satış Hazırlıkları galiba hazırlanılıyor . Adem Helvacı bu tv tutulur.. Servis işini alabileceklerde mutlu olur.. |
Aslında takip ettiğim iki marka var bu konu ile ilgili. TCL ve XİAOMİ.
Sitesinde Bilkom A.Ş ve yetkili servisler TV'lara ait kullanım kılavuzları eklenmiş..
Eylül ayı itabaren hem sitede , hem görsellikte çalışmalar tamamlanmış,
Satış Hazırlıkları galiba hazırlanılıyor . Adem Helvacı bu tv tutulur.. Servis işini alabileceklerde mutlu olur..
Aslında takip ettiğim iki marka var bu konu ile ilgili. TCL ve XİAOMİ.
Sorun şu ki her ne kadar şu an negatif yazmayacak olsam da düşüncelerimi negatife sevk ediyorlar zira bu tarz firmalarda bir muhatap bulmak (Konunun uzmanı muhatap) cidden çok zor.
Ben arka planda ufak çaplı iletişim halinde olduğum bu markalar ile şu ana kadar maslahatgüzar seviyesinin ötesinde bir iletişim kurabilmiş değilim.
Örnek olarak, TCL markası için yetkili servislik müracaatları ile hangi departmanın ilgilendiği sorusuna gelen cevapta bana ulaştırılan başvuru formunun olduğu linkte TCL markası yok
Yani bu kadar ilgililer
Eylemlerim devam edecek