albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,384
Daha Bismillah adamlar yeni sahaya çıkıyorlar
Net den bunları alınma yaw
Xiaomi ayrıca TV işinde Hindistan işiyle ortak bir şeyler yapıyor bunlar TV ci filan değildir!
kimse acele etmesin!
Kaldı ki sahaya bunlar gibi bir oyuncu daha çıkıyor! üstelik bu herifler TV ci yaw TCL den bahsediyorum!
Her iki Çin li de yakında dökecekler malları sahaya,gider o zaman incelersiniz
Ben Xiaomi ye mesafeliyim,cep telefonu alacaksanız bunlardan,bilenleri var o işi,onlara sorun
Xiaomi yi ama TV işi başka kardeşim,adama az dur bakalım diyeceğiz!
++
TCL yi öncelikle görmek lazım Xiaomi yi değil!!!
Birisi bu işte Sony/Hisense/Vizio/Samsung ile çok ciddi rekabet içinde olan ve bu işler de hem teknik
ama en önemlisi teknoloji bulan&geliştiren ana üreticidir>>>TCL
Baclit sistemin de herifler adeta öncü olup bir çok FALD tip panel üreten adamlara kafa tutuyorlar artık!
miniLED i geliştirdiler! Sony/Samsung/Vizio/Hisense ile bu için çarpışıyorlar!
yetmedi bir de microLED buldular ama bunu daha sahaya sürmediler!
ve en önemlisi Sony/Samsung un belki bir tık önde olmasına karşın(baclit/resim/motion v.s de)
bu TCL denen adamlar da çok cazip fiyatlarla bunlara adeta meydan okuyup,belki de çok insanın
anlamayacağı teknik farklar için adamların fiyatları çok tatlı
Samsung FALD9x serisi Araba parası gibi ama TCL öyle değil yaw ve herifler 9 x kafa tutan
FALD geliştirdiler biri örneğin 850 dolar diğeri 3.5bin dolar
Tekrar uyarıyorum,Allah dan burada fake satıcılar,marka yakalakarı ve o eski den TF/DH den bildiğiniz bazı
tipler yok;! yani kimse kimseye git bas şunu al veya almayanı döverler filan demiyoruz
Xiaomi beklenecek ve bir süre izlenecek v.s acele edilecek bir al değil,öyle çok tatlı fiyatları da yok
Ama TCL beklemeye değer,siz TCL nin sahaya çıkmasını bekleyin diğerini şimdilik sallayın geçin!
ANCAK şöyle bir şey vardır;TCL de
herifler çok farklı TV ler yapıyorlar,yani USA da şimdi HiEnd olarak 2020 model> 6 serisi-R635 var(QLED)
ve 2019/18 olarak da yine QLED li 5/6/8 serileri var...
şimdi UK de çıkıyor o farklı olabilir mi acaba,yoksa aynı malı farklı kod lamı satıyorlar TR de
yaw bunlar Çin li kardeşim,her türlü atraksiyon bunlar da vardır!
Çok sıkı paneller üretiyorlar ama nerede??? Çin de var,USA/Canada da var,caponda yok ama veya koreli de yine yok!
pazara göre mal yapıyorlar,ama sıkı mallar üretiyorlar,TCL sizin MARKA diye gördüğünüz Sony/Samsung(LG yi saymıyorumbile)
ile kapışıyor bazı detaylar da daha iyi veya fiyatı çok tatlı olduğu için yine ben şahsen daha iyi diyorum
yani karşınızda Çin işi diye gülünecek bir üretici yoktur!
Net den bunları alınma yaw
Xiaomi ayrıca TV işinde Hindistan işiyle ortak bir şeyler yapıyor bunlar TV ci filan değildir!
kimse acele etmesin!
Kaldı ki sahaya bunlar gibi bir oyuncu daha çıkıyor! üstelik bu herifler TV ci yaw TCL den bahsediyorum!
Her iki Çin li de yakında dökecekler malları sahaya,gider o zaman incelersiniz
Ben Xiaomi ye mesafeliyim,cep telefonu alacaksanız bunlardan,bilenleri var o işi,onlara sorun
Xiaomi yi ama TV işi başka kardeşim,adama az dur bakalım diyeceğiz!
++
TCL yi öncelikle görmek lazım Xiaomi yi değil!!!
Birisi bu işte Sony/Hisense/Vizio/Samsung ile çok ciddi rekabet içinde olan ve bu işler de hem teknik
ama en önemlisi teknoloji bulan&geliştiren ana üreticidir>>>TCL
Baclit sistemin de herifler adeta öncü olup bir çok FALD tip panel üreten adamlara kafa tutuyorlar artık!
miniLED i geliştirdiler! Sony/Samsung/Vizio/Hisense ile bu için çarpışıyorlar!
yetmedi bir de microLED buldular ama bunu daha sahaya sürmediler!
ve en önemlisi Sony/Samsung un belki bir tık önde olmasına karşın(baclit/resim/motion v.s de)
bu TCL denen adamlar da çok cazip fiyatlarla bunlara adeta meydan okuyup,belki de çok insanın
anlamayacağı teknik farklar için adamların fiyatları çok tatlı
Samsung FALD9x serisi Araba parası gibi ama TCL öyle değil yaw ve herifler 9 x kafa tutan
FALD geliştirdiler biri örneğin 850 dolar diğeri 3.5bin dolar
Tekrar uyarıyorum,Allah dan burada fake satıcılar,marka yakalakarı ve o eski den TF/DH den bildiğiniz bazı
tipler yok;! yani kimse kimseye git bas şunu al veya almayanı döverler filan demiyoruz
Xiaomi beklenecek ve bir süre izlenecek v.s acele edilecek bir al değil,öyle çok tatlı fiyatları da yok
Ama TCL beklemeye değer,siz TCL nin sahaya çıkmasını bekleyin diğerini şimdilik sallayın geçin!
ANCAK şöyle bir şey vardır;TCL de
herifler çok farklı TV ler yapıyorlar,yani USA da şimdi HiEnd olarak 2020 model> 6 serisi-R635 var(QLED)
ve 2019/18 olarak da yine QLED li 5/6/8 serileri var...
şimdi UK de çıkıyor o farklı olabilir mi acaba,yoksa aynı malı farklı kod lamı satıyorlar TR de
yaw bunlar Çin li kardeşim,her türlü atraksiyon bunlar da vardır!
Çok sıkı paneller üretiyorlar ama nerede??? Çin de var,USA/Canada da var,caponda yok ama veya koreli de yine yok!
pazara göre mal yapıyorlar,ama sıkı mallar üretiyorlar,TCL sizin MARKA diye gördüğünüz Sony/Samsung(LG yi saymıyorumbile)
ile kapışıyor bazı detaylar da daha iyi veya fiyatı çok tatlı olduğu için yine ben şahsen daha iyi diyorum
yani karşınızda Çin işi diye gülünecek bir üretici yoktur!