cadılar bayramıHangi bayramdan sonra gelecek?
cadılar bayramıHangi bayramdan sonra gelecek?
Soundbar geldi kullanıyorum şuan arkadaşlar bu ara evi taşıma durumum var. Taşınınca daha detaylı bir paylaşım yaparım diyordum kendi kendime ama aceleniz varsa bugün yada yarın demeyimlerimi paylaşabilirimHangi bayramdan sonra gelecek?
Video da çek Google drive yükle video linkini konuya yapıştır sesini herkes duysunSoundbar geldi kullanıyorum şuan arkadaşlar bu ara evi taşıma durumum var. Taşınınca daha detaylı bir paylaşım yaparım diyordum kendi kendime ama aceleniz varsa bugün yada yarın demeyimlerimi paylaşabilirim
Güle güle kullan üstad. Az daha yakında olsan yardıma gelirdik ama bu yaşta yardımdan çok köstek olmayayım.Soundbar geldi kullanıyorum şuan arkadaşlar bu ara evi taşıma durumum var. Taşınınca daha detaylı bir paylaşım yaparım diyordum kendi kendime ama aceleniz varsa bugün yada yarın demeyimlerimi paylaşabilirim
Hayırdır, saklı bir yıldız mı var yoksa?Video da çek Google drive yükle video linkini konuya yapıştır sesini herkes duysun
Yok youtube kullanmıyor Google drive ufak bi video atsın merak edenler sesini duysun dedim.Hayırdır, saklı bir yıldız mı var yoksa?
Biz Emmi' nin yanına ziyarete giderken kendisini de bir ziyaret ederiz müsait olursa. Üstadın sesi nasılmış ben de şimdi merak ettim.Yok youtube kullanmıyor Google drive ufak bi video atsın merak edenler sesini duysun dedim.
Ben The_SreT hocamın sesini değil cihazın verdiği sesi merak ettim doğrusuBiz Emmi' nin yanına ziyarete giderken kendisini de bir ziyaret ederiz müsait olursa. Üstadın sesi nasılmış ben de şimdi merak ettim.
Video var sana atmıştım biliyosun sen gerçi tüm detayları herkesten önce biliyosunVideo da çek Google drive yükle video linkini konuya yapıştır sesini herkes duysun
274gb mı hocam yaa bizide sürüklemeyin şu mevzuya geçenlerdede bir arkadaş 240gb bir film izleyeceğim diyordu tv box la, bana diyor dener misin tv box açıyor mu, yaa ömür törpüsü gibi bir film 240gb olur mukeşke samsung alsaydın yarın arkaya hoparlör ekler gerçek bir sorround deneyimi yaşardın arka kitler olmadan tüm sorround modlar sanal ve sahtedir bu arada denersen diye dh forumda torrent atmosları eklemiştim linki buraya da koyayım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tıklayınca uzantısı txt olan bir dosya iniyor txt uzantısını torrent olarak değiştirip tıklayınca bir torrent istemciniz varsa 274 gb demo iniyor artık tv boxları daha iyi test edersin
Bunu diyeceğini bildiğim için drive yükle dedimtelegram kanalımıza atarız,