GünaydınSüreci takip ediyor olacağız, bilgilendirirseniz çok seviniriz![]()

Bu arada değişim yerine iade edip, Vestel 65ua9090 almak istiyorum. Forumda araştırdım ama kullanıcı deneyimi vs. çok bilgi yok. Tavsiye eder misiniz?
GünaydınSüreci takip ediyor olacağız, bilgilendirirseniz çok seviniriz![]()
Bak sen Bilkom'a, sözlerini tutuyorlar demek ki zira sevgiliGünaydınAdem Helvacı hocam. Ekrandaki iz yüzünden çağırdığım yetkili servis aradı az önce, ürünle ilgili değişim kararı verilmiş. İsteğiniz üzerine bilgilendirmek istedim. Bilkom’u takdir ettim, şimdi top Vatan Bilgisayar’da
Bu arada değişim yerine iade edip, Vestel 65ua9090 almak istiyorum. Forumda araştırdım ama kullanıcı deneyimi vs. çok bilgi yok. Tavsiye eder misiniz?
hayırlı olsun öncelikle, fiyat indirimi için açın müşteri hizmetleri ile görüşün, size indirm tutarı kadar hediye çeki filan vermelerini talep edin yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum neticede rakam az değil o hediye çeki ile de küçük ev aletleri filan alırsınız neye ihtiyacınız varsa. ısrarcı olun.Hayırlı olsun hocam ben de dün sözde gece indirimiyle 14,4 k’ya aldım vatan’dan. Bugün hem vatan’da hem de teknosa’da 13’e düştü, böyle de bahtı açık bir insanımdır
Sabah kurulum yapılmıştı, şu an için memnunum.Adem Helvacı hocama da bu vesileyle teşekkürü borç bilirim olumlu yorumları bu ürünü almamızı sağladı, sağ olsun.
Arkadaşlar bugün itibariyle benim tvimde kuruldu. Ölü piksel testini yaptım bir sorun yok fakat ekran testi yaparken siyah renkte bir foto çektim ve fotoda aşağıdaki görüntü çıktı. Gerçekte böyle bir bulutlanma görünmüyor fakat fotoda çıkan bu. Ne yapmalıyım? Normal midir sizce?
![]()
Hocam, gerçekte bulutlanma yoksa endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok. Fotoğrafta olduğundan farklı çıkabiliyor.Adem Helvacı hocam bu konuda fikriniz nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gerçekte görünmüyor ama fotoğrafta bu şekilde çıkıyor hocam.Hocam, gerçekte bulutlanma yoksa endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok. Fotoğrafta olduğundan farklı çıkabiliyor.
Gerçekte yoksa problem yok demektir, fotoğrafta farklı çıkabilir, içiniz rahat olsun.Gerçekte görünmüyor ama fotoğrafta bu şekilde çıkıyor hocam.
Tamamdır hocam Çok teşekkür ederim.Gerçekte yoksa problem yok demektir, fotoğrafta farklı çıkabilir, içiniz rahat olsun.
Merhaba hocam cihazdan memnun kalmadınız mı farklı bir modelle değiştirmek istemenizin özel bir sebebi var mıGünaydınAdem Helvacı hocam. Ekrandaki iz yüzünden çağırdığım yetkili servis aradı az önce, ürünle ilgili değişim kararı verilmiş. İsteğiniz üzerine bilgilendirmek istedim. Bilkom’u takdir ettim, şimdi top Vatan Bilgisayar’da
Bu dediğinizi Vatan Bilgisayar hayatta yapmaz hocam. Keşke yapsalarhayırlı olsun öncelikle, fiyat indirimi için açın müşteri hizmetleri ile görüşün, size indirm tutarı kadar hediye çeki filan vermelerini talep edin yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum neticede rakam az değil o hediye çeki ile de küçük ev aletleri filan alırsınız neye ihtiyacınız varsa. ısrarcı olun.
Hocam tv iyi aslında. Benim panelde leke tarzı izler vardı belli belirsiz, bu yüzden servis çağırdım. İade/değişim kararı vermişler. Ben boyutu büyütüp 65 inç uygun bir tv alayım dedim yine vatan’dan. Baktığım Vestel modeli sabah 12 buçuktu şimdi 15’e yakınMerhaba hocam cihazdan memnun kalmadınız mı farklı bir modelle değiştirmek istemenizin özel bir sebebi var mı
Hocam bende c728 modelini aldım yarın gidip mağazadan teslim alacağım. Ürünü alıp sorun yaşayıp iadesiyle uğraşan da çok o yüzden tam emin olamadım uunun görüntü kalitesinden memnun kalırmıyım bilemedim.Bu dediğinizi Vatan Bilgisayar hayatta yapmaz hocam. Keşke yapsalar
Bizim onlardan beklentimiz en azından fiyat istikrarı… Bir saat önce 12500’e sattıkları tv’yi pat diye 15’lere çıkarıyorlar. Böyle piyasa olmaz olsun.
Hocam tv iyi aslında. Benim panelde leke tarzı izler vardı belli belirsiz, bu yüzden servis çağırdım. İade/değişim kararı vermişler. Ben boyutu büyütüp 65 inç uygun bir tv alayım dedim yine vatan’dan. Baktığım Vestel modeli sabah 12 buçuktu şimdi 15’e yakınİade edip istediğim modelde bekleyişe geçeceğim. Bunlarla uğraşılmaz.
Hayırlı olsun. Nereden aldınız hocam? Vatan mesela servis raporu olmadan asla değişim yapmıyor. Bendekinde sorun olduğu için ve elimde servis raporu olduğundan iade edebildim. Konu 8 sayfa yorum dolu illaki bakmışsınızdır. Memnun olan da var, görüntü kalitesini beğenmeyen de var. Ben şahsen görüntüdeki panel destek unsurlarıyla (Memc vs.) tv’nin sunduğu akıcı görüntüyü beğendim. Uydu kullanmıyorum iptv’den izliyorum bunu da belirtmem gerekiyor. Ama full HD yayınları upscale etmesini çok da başarılı bulmadım keskin bir görüntü olduğunu söylemek zor. Ama ince görüntü ayarlarıyla uğraşmadığımı söyleyeyim. Onun dışında parlaklık konusunda başarılı bulmayanlar var yine yorumlarda görmüşsünüzdür. Yaklaşık 350 nit civarıydı sanırım parlaklığı. Dolayısıyla HDR içeriklerde görüntü performansını beğenmemişlerdi. (Ben de daha iyisini beklerdim açıkçası.) Ek olarak şunu söylim ben konunun uzmanı değilim hocam burada daha bilgili, donanımlı insanlar var ve onların yorumları bize yol gösteriyor, sadece kısıtlı zamandaki deneyimimi aktarayım istedim. Tekrar hayırlı olsun, umarım memnun kalırsınız.Hocam bende c728 modelini aldım yarın gidip mağazadan teslim alacağım. Ürünü alıp sorun yaşayıp iadesiyle uğraşan da çok o yüzden tam emin olamadım uunun görüntü kalitesinden memnun kalırmıyım bilemedim.
Hayırlı olsun. Nereden aldınız hocam? Vatan mesela servis raporu olmadan asla değişim yapmıyor. Bendekinde sorun olduğu için ve elimde servis raporu olduğundan iade edebildim. Konu 8 sayfa yorum dolu illaki bakmışsınızdır. Memnun olan da var, görüntü kalitesini beğenmeyen de var. Ben şahsen görüntüdeki panel destek unsurlarıyla (Memc vs.) tv’nin sunduğu akıcı görüntüyü beğendim. Uydu kullanmıyorum iptv’den izliyorum bunu da belirtmem gerekiyor. Ama full HD yayınları upscale etmesini çok da başarılı bulmadım keskin bir görüntü olduğunu söylemek zor. Ama ince görüntü ayarlarıyla uğraşmadığımı söyleyeyim. Onun dışında parlaklık konusunda başarılı bulmayanlar var yine yorumlarda görmüşsünüzdür. Yaklaşık 350 nit civarıydı sanırım parlaklığı. Dolayısıyla HDR içeriklerde görüntü performansını beğenmemişlerdi. (Ben de daha iyisini beklerdim açıkçası.) Ek olarak şunu söylim ben konunun uzmanı değilim hocam burada daha bilgili, donanımlı insanlar var ve onların yorumları bize yol gösteriyor, sadece kısıtlı zamandaki deneyimimi aktarayım istedim. Tekrar hayırlı olsun, umarım memnun kalırsınız.![]()