Adem Helvacı İlgi ve alakanız için teşekkür ederim Adem hocam. Servisten çok sizin düşüncelerinizi önemsiyorum. Servisler normal deyip geçiyor. İnanın tvyi aldığımdan beri şununla ilgili yapmadığım araştırma kalmadı. Fotoları merak ediyorum hocam. İnşallah genel bir durumdur
Firmalara bunu bir türlü anlatamadık yıllarca ama son zamanlarda artık bizim haklı olduğumuzu kabullenmeye başladılar. Şöyle ki;
Biz yıllarca dedik ki ''Kardeşim bize yolladığınız tv lerin bize bir faydası yok, çok şükür evlerimizde televizyonlarımız var lakin sizin SSh süreciniz biz bilinçli tüketicileri tatmin edici düzeyde değil, o nedenle test için yolladığınız ürünler belli süre bizde kalsın. Kalsın ki sahada SONRADAn ortaya çıkan veya tespit edilen durumlarla ilgili kafalardaki soru işaretlerine dair bizler ürünler üzerinde tetsler uygulayıp tüketiciyi bilgilendirelim. Yahu biz amme hizmeti yapıyoruz mızmızlanmıyoruz da, siz bir tv klima beyaz eşya vs göndermeye mi eriniyorsunuz? ''
Bakın 2 yıldır Midea klimalar üzerinde testler yapıyoruz. Benim evimde klimam yok mu? 4 klimam var kendime ait, ne yapayım ben Mideanın klimasını ama olay öyle değil işte. Ürünleri kıyaslayıp sahadaki sonuçlarını da zaman içerisinde takip ediyoruz.
ONVO deseniz keza öyle, Tunçmatik deseniz öyle, Cleanmaster deseniz öyle bu firmaların bizde hep test yaptığımız ürünleri mevcut. Ne işe yarıyor? Bakın bu işe yarıyor işte.
Kimin aklına ne takılıyorsa hemen ürün üzerinde deneyimleyip sonuçlarını paylaşıyoruz.
Sabah bir dostumuz için android tv üzerinde deneme yaptık ve adam haklı çıktı benim hiç dikkatimi bile çekmedi mesela. Onvo da yok galiba diye düşündük ama baktık ki Toshiba android üründe yine yok. Ama baktık ki TCL android de var (GTV) nedir bu? Netflix veya diğer içeriklerde görüntü modunu değiştiremiyorsunuz.
TV izlerken ok ama netflix izlerken ''Dur yahu 16:9 değil de yakın plan yapayım ki daha büyük göreyim'' diye bir şans tanımıyor size android (En azından onvo ve toshibada öyle gördük) ama TCL GTV de bunu yapabildiğini gördük.
Açık açık yazayım benim aklıma bile gelmemişti netflix de bu ayara bakmak.