Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Çok mutluluk verici geri dönüşler bunlar. Güzel günlerde kullanmanızı diliyorumDün televizyonum geldi ve bugün 55c728 tv m kurulumu yapıldı.23 gün gecikmeli de olsa (deprem den dolayı) . Tv nin ses kalitesi 20W gibi değil cok daha fazla si. Onkyo gayet başarılı. Kanal geçişleri 2 Saniye civarı ve benim için cok hızlı. Ne bir ölü pixel ne bir bulutlanma hiçbir şey çıkmadı cok şükür nazar değmesin. Ekran parlaklığı hdr larda bir tık sönük kalıyor ama yinede muazzam kaliteli ne kadar para o kadar köfte. Adem Helvacı abiye bir zamanlar sormuştum servis rezaletine rağmen yine de tlc728 mi diye. Gerçekten cok doğru bir tercih yapmışım kendisine teşekkür ediyorum. kuruluma gelen kişi hiçbir problem çıkmayacak rahat ol dedi. 100 taneden 1 tanesinde ya çıkar ya çıkmaz dedi ölü pixel. Bulutlanma ışık sızması hiç olmaz dedi. Yayınlar da çamur gibi görüntü ben karşılaşma dim, hızlı sahnelerde fluu izler kesinlikle yok. elektronik gerçekten şans işi sanırım. sadece Kanal siralama problem gibi duruyor onu da halledecez zamanla. Kısacası ben memnun kaldım herkese de tavsiye ederim. 13 bin tl ye bu kalite diğer markalara göre kaçırılmaZ fırsatmış gerçekten. Ayrica tv+ üyeliği hediye edildi 1 yıl boyunca. Servis formu açtırırken müşteri hizmetlerine depremden once 13 gun gecikme yaşandı sizden tv plus talep ediyorum demiştim. Sağolsun lar kırmadılar. Hem müşteri hizmetleri hem servis kurulumu çok memnun kaldım.
yalnız malumunuz biz hiçbir zaman ürün güzellemediğimiz için ürünü kurcalamaya devame diyoruz ve bugün dikkatimi çeken bir konuda sizlerin de (Üyeliği olanların) desteğini rica edeceğim.
Şu hareketli sahnelerdeki titreme konusunu irdelerken çok güzel bizlere referans olabilecek bir sahne buldum tesadüf. Disney üyeliği olanlar lütfen BEN GRİ adlı içeriğin giriş sahnesinde aşağıda görselini eklediğim kısımdaki o dikey çubuk gibi zımbırtıların yatay geçişlerinde çok çok belirgin olan titremeyi görebiliyorlar mı bakabilirmisiniz lütfen