Tavsiyeforumu üyelerine özel kampanya duyurusu

Pixel Teknoloji Adlı İşletmenin Size Fayda Sağlayabileceğini Düşünüyor musunuz?

• Evet

Oy: 136 81.4%
  • Hayır

Oy: 2 1.2%
  • Olabilir

Oy: 19 11.4%
  • Reklam Kokan Hareketler Bunlar

Oy: 4 2.4%
  • İyi niyetten maraz doğar

Oy: 6 3.6%

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hayırlı
olsun
adembey
yeni
işiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adem bey
bir televizyon almak istiyorum ama televizyonlar hakkında hiç bir bilgi sahibi değilim
bana yardımcı olursanız memmun olurum

Elbette, geciken cevapları bitirir bitirmez hemen TV TAVSİYESİ ANA KONU başlığımıza geçeceğim. Siz bu esnada oraya bir son mesaj atın ki dikkatimden kaçmasın :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hayırlı olsun usta forumda yüzler cihazı bedava hiçbir bedel istemeden yazılımsal olarak zaten onarımlarına destek olduk bu ispatıdır.o yüzden kimsenin aklına bu düşünceler gelmesin. tavsiye forumu ispatıdır.:ok bol ve bereketli kazançlar.
Ustacım çok emeğimiz geçiyor biz biliyoruz, yaratan da biliyor, bunların karşılığını almak istediğimiz yer bu dünya değil bunu da biliyoruz o yüzden durmak yok, yola devam diyoruz. Sizlerin de ellerine ve emeklerine sağlık :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
valla hocam hem sizin hem forum arkadaşlarımız adına güzel bir girişim olmuş.Bu arada samsung servisliğiniz ne oldu askere gittiğimden biraz uzak kaldım.

Mert kardeşim Samsung projesi halen devam etmekle birlikte bana hiç uymayan gecikmeler olması nedeniyle o projeden kendimi geri çektim.

Bana verilen ilk söz doğrultusunda projeye ok demiştim ancak süreç uzayınca bende oluşan düşünce ''Daha şimdiden böyle ise sonrası ne olur acaba?'' şeklinde oldu ve az çok beni tanıdığınız kadarıyla bu da benim mizacıma ters bir durumdu. Bende her şey net, olacaksa olacak, olmayacaksa olmayacak. :kiskis

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,272
62
Sayın Adem Helvacı Ado üstad,öncelikle hayırlı olsun,inşallah istediğiniz gibi olur.Allah gönlünüze göre versin.Daha önce size bahsetmiştim kızımın vestel 43 ua model tvsinin paneli hafif çarpmadan dolayı hasarlanmıştı.Servise sorduklarında panel değişmesi gerek 1500 tl ye olur demişlerdi.Onlarda o paranın üstüne biraz daha koyup,2200 tlye vestel 50 ub model yeni tv aldılar.İşiniz bir düzene girsin,her şey yerine otursun, ileride paneli size tamir ettirebilirim.Tekrar hayırlı olsun.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sayın Adem Helvacı Ado üstad,öncelikle hayırlı olsun,inşallah istediğiniz gibi olur.Allah gönlünüze göre versin.Daha önce size bahsetmiştim kızımın vestel 43 ua model tvsinin paneli hafif çarpmadan dolayı hasarlanmıştı.Servise sorduklarında panel değişmesi gerek 1500 tl ye olur demişlerdi.Onlarda o paranın üstüne biraz daha koyup,2200 tlye vestel 50 ub model yeni tv aldılar.İşiniz bir düzene girsin,her şey yerine otursun, ileride paneli size tamir ettirebilirim.Tekrar hayırlı olsun.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum azizim. Elimizden ne geliyor ise :ok

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Mert kardeşim Samsung projesi halen devam etmekle birlikte bana hiç uymayan gecikmeler olması nedeniyle o projeden kendimi geri çektim.

Bana verilen ilk söz doğrultusunda projeye ok demiştim ancak süreç uzayınca bende oluşan düşünce ''Daha şimdiden böyle ise sonrası ne olur acaba?'' şeklinde oldu ve az çok beni tanıdığınız kadarıyla bu da benim mizacıma ters bir durumdu. Bende her şey net, olacaksa olacak, olmayacaksa olmayacak. :kiskis

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş hocam.Bu arada sizi yakalamışken sorayım :clap2 benim axen tv son zamanlarda çok sık kanal yer değişikliği yapmaya başladı sunny sağolsun okadar ilgililerki maile cevap bile vermediler.Güncel yazılım var mıdır hocam rica etsem bakabilir misiniz?

IMG_20190523_1905462285f6e792764b5f.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş hocam.Bu arada sizi yakalamışken sorayım :clap2 benim axen tv son zamanlarda çok sık kanal yer değişikliği yapmaya başladı sunny sağolsun okadar ilgililerki maile cevap bile vermediler.Güncel yazılım var mıdır hocam rica etsem bakabilir misiniz?

IMG_20190523_1905462285f6e792764b5f.jpg

fotoğrafı ne yaptıysam düzeltemedim hocam kusura bakmayın.:slap:hmm:saskin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt