Tavsiyeforumu üyelerine özel kampanya duyurusu

Pixel Teknoloji Adlı İşletmenin Size Fayda Sağlayabileceğini Düşünüyor musunuz?

• Evet

Oy: 136 81.4%
  • Hayır

Oy: 2 1.2%
  • Olabilir

Oy: 19 11.4%
  • Reklam Kokan Hareketler Bunlar

Oy: 4 2.4%
  • İyi niyetten maraz doğar

Oy: 6 3.6%

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Platini Çevrimdışı

Platini

Yeni Üye
27 May 2019
32
44
Babama yeni bir TV ararken YouTube videolarınızı gördüm ardından forumunuzu takip etmeye başladım öncelikle bilgi birikim ve insancıl yaklaşımlarınız ile bol kazançlı günlerin sizi beklediğini şimdiden görüyorum bu arada babama TV demişken regal 55r7540 modeli uygun geldi ama bu TV ile bilgi bulamadım bilgi derken anakart menü panel vs bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim, ayrıca elimde LG 55 la640s za model TV im eşimin yeğeninin selfi çubuğu fırlatarak panelinde alttan ve sağ taraf yukarıdan aşağıya 10 cm kadar hasar gördü ellerinizden öpecek ? sisteminizin oturmasını bekliyor hayırlara vesile olmasını bol kazançlar ile çalışmalarınızın mükafatlanmasını temenni ediyorum...

A Çevrimdışı

Askn0more

Aktif Üye
29 Mar 2019
109
40
Adem Helvacı Ado hocam hayırlı olsun. Özellikle video içeriklerinizi oluştururken daha rahat çalışabileceğiniz bir ortam oluşturmanıza ayrıca insanlara güvenerek ürün tamiri yaptırabilecekleri bir işletme sunmuş olmanıza çok sevindim. Başarılarınızın daimi olmasını diliyorum. Yolumuz düşerse uğrar bir çayınızı içeriz ;)

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
507
41
Hayırlı olsun Adem Hocam. Sizin adınıza çok sevindim. Allah utandırmasın inşallah. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam hayırlı olsun. Özellikle video içeriklerinizi oluştururken daha rahat çalışabileceğiniz bir ortam oluşturmanıza ayrıca insanlara güvenerek ürün tamiri yaptırabilecekleri bir işletme sunmuş olmanıza çok sevindim. Başarılarınızın daimi olmasını diliyorum. Yolumuz düşerse uğrar bir çayınızı içeriz ;)
Alan sorunu cidden büyük problem oluyordu zira izlediğim bir çok tamir içerikli videoda sağdan soldan kadraja giren gereksiz yabancı unsurlar beni hep rahatsız ederdi ve kendi videolarımda da bundan hoşlanmazdım açıkçası. Bu işletmenin bize bu avantajı sağlaması ayrı bir güzel oldu itiraf ediyorum ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Reklam kokan hareketleri işaretleyin arkadaşlar çok büyük saygısızlık yapıyor adem abi ve ekibini ülkede zor bulursunuz birebir sohbet ediyorsunuz burada sonra kalkıp reklam kokan hareketler diyorsunuz garip insanlarsınız

Bizi tanımayanların bu tarz düşüncelere girebileceğini düşündüğüm için o şıkkı bilerek ekledim sevgili kardeşim, kimseyi suçlayamam bunun için zira gerçekten vaat ettiğimiz şey çok da cesaret edilebilen bir şey değil aslında. Haklı olarak herkes ''Ula bunun altından bir şey çıkar ama ne?'' diye düşünebilir.

Bu konuda tek dayanağımız ''Zaman'' olur. Nasipse Zaman bizi haklı çıkartacaktır :ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt