Rabbım birliğimizi bozmasın, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinHayırlı olsun. Bereketli kazançlar diliyorum. Allah sizin gibi dostları başımızdan eksik etmesin.
Hayırlı olsun Ado hocam Allah utandırmasın. Çok fayda getirecek ve kullanıcı dostu bir oluşum gibi duruyor, teşekkürler
Rabbım dualarımızı kabul eylesin, çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinHayırlı olsun Adem Hocam. Sizin adınıza çok sevindim. Allah utandırmasın inşallah. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz..
Alan sorunu cidden büyük problem oluyordu zira izlediğim bir çok tamir içerikli videoda sağdan soldan kadraja giren gereksiz yabancı unsurlar beni hep rahatsız ederdi ve kendi videolarımda da bundan hoşlanmazdım açıkçası. Bu işletmenin bize bu avantajı sağlaması ayrı bir güzel oldu itiraf ediyorum ?Ado hocam hayırlı olsun. Özellikle video içeriklerinizi oluştururken daha rahat çalışabileceğiniz bir ortam oluşturmanıza ayrıca insanlara güvenerek ürün tamiri yaptırabilecekleri bir işletme sunmuş olmanıza çok sevindim. Başarılarınızın daimi olmasını diliyorum. Yolumuz düşerse uğrar bir çayınızı içeriz ;)
Reklam kokan hareketleri işaretleyin arkadaşlar çok büyük saygısızlık yapıyor adem abi ve ekibini ülkede zor bulursunuz birebir sohbet ediyorsunuz burada sonra kalkıp reklam kokan hareketler diyorsunuz garip insanlarsınız