Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Muğla Fethiyehocam acaba sizin dükkan neredeydi Ado
Muğla Fethiyehocam acaba sizin dükkan neredeydi Ado
Ado Şuan samimi söylüyorum şoktayım. Bu nasıl bir hizmettir. Hayatımda şu zamana kadar gördüğüm en iyi niyetli olay budur. Ben şokumu atlata durayım youtube dan bana bu konunun linkini vermiştiniz oradan geldim. Mb95M anakartıma yanlış yazılım yükledim ve şuan Vestel ekranında kalmış durumda. Gerekli kargo bilgilerini ve nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında sizden özel mesaj bekliyorum o halde. Çok çok teşekkür ederim şimdiden.
Adem,koordinatı vardı bir ara,telefona kaydedeyim dedim,ama bulamadım,google map sanki daha faklı gibi ,yanlışmı hatırlıyorum acabaMuğla Fethiye
Adem,koordinatı vardı bir ara,telefona kaydedeyim dedim,ama bulamadım,google map sanki daha faklı gibi ,yanlışmı hatırlıyorum acaba
Google'a Pixel Teknoloji yazınca sağda Haritalar kısmında direk çıkıyor hocam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Onu biliyorum zaten,yorumda yazmıştım googleden ,o koordinatlar tammı googldaki,onu belirtmek istedim
Bir söz verdik ve sözümüzün arkasındayız çok şükür.
Bu kanaldan bize ulaşan arkadaşlarımızın anlayışı ile de elbette, elimizden geldiğince herkese destek olmaya çalışıyoruz.
Y yedibeyza
limonlusoda
Sizlerin konular da takibimde. Zaten birisi bitti testte. Diğeri için sanırım rom salı günü elime ulaşır ve onu da halletmiş olursam ikisini de illerinize sevk etmiş olurum bu hafta
Elimizden ne geliyor ise yaparız.Ado Üstad benim de ihtiyacım olacak. 60h7000 samsung tv var bende, sayıları gittikçe artan dikey çizgiler var,renklerde sıkıntılar var. Vestel 65ud9000 aldım bugün geldi, ama eskisi kaliteli bir tv atmaya satmaya kıyamıyorum.Umarım çözeriz.
Çok teşekkür ederimElimizden ne geliyor ise yaparız.
Kargo bilgilerini özelden paylaştım sizinle
??Muğlayı Bırak, Fethiye ye gelip abisine uğramadan gidenler de var değil mi Tarık gardaşım