teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hiç gelmeyip mi,yoksa gelip mi sevgili tarık uğur ,128 bit şifreleme gibi olmuş??
İstanbula hiç gelmeyipte uğramayanlarda var
Çevir dur tarık
Hiç gelmeyip mi,yoksa gelip mi sevgili tarık uğur ,128 bit şifreleme gibi olmuş??
İstanbula hiç gelmeyipte uğramayanlarda var
Çevir dur tarık
Abi pratik zekânın eseri bunlarstanbula hiç gelmeyipte uğramayanlarda var
Teşekkürler kardeşimhayırlı uğurlu olsun, bol bereketli kazançlar dilerim
Tarık'ça bu Alo abiHiç gelmeyip mi,yoksa gelip mi sevgili tarık uğur ,128 bit şifreleme gibi olmuş
Elbette, ofisten kargo bilgileri ve anlaşma kpdunı yollarım . Hatta belki senin awox u da isterim belli olmazAdo hocam bende 32 inç axen marka led tv var.Panelde ekran kiri mevcut.Hani forum üyelerine özel 30 kasıma kadar ya...Bende faydalanabiliyor muyum bu kampanyadan ?
TamamdırElbette, ofisten kargo bilgileri ve anlaşma kpdunı yollarım . Hatta belki senin awox u da isterim belli olmaz
Allah razı olsun sevgili hocam. Rabbım utandırmasın inşallah
Panel kırığı düzeltilemez. Geçmiş olsunMerhabalar Adem Bey Hayırlı İşler bol kazançlar. 1,5 ay kadar önce A101 den 43la2863dat model TV den aldık çocuk sert bir ceviz büyüklüğünde kauçuk bir topla ekranın üst orta kısmına kazaen vuruyor oradan siyahlık oluştu alta kadar. tamiri mümkün müdür.
MNG kargo kodumuz 391263935Adem Helvacı üstad selamlar.
benim samsung'u sana göndermeyi unutmuşum. şu panel muhabbeti geçen alevli konuyu okuyunca fark ettim.
Müsait zamanda bana da kod gönderirsen benim kız gibi 5 DK bile kullanılmamış tv ye sana göndereyim.
Olursa olur olmazsa yedek parça yaparsın ?
Ustam bizim iş noldu 1.5 ay oldu ?Elbette, ofisten kargo bilgileri ve anlaşma kpdunı yollarım . Hatta belki senin awox u da isterim belli olmaz