Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ahahaha konu neydi hatırlatırsan ne olduğunu ben de anlayayımUstam bizim iş noldu 1.5 ay oldu ?☺
Ahahaha konu neydi hatırlatırsan ne olduğunu ben de anlayayımUstam bizim iş noldu 1.5 ay oldu ?☺
Adem HelvacıAdo hocam bende 32 inç axen marka led tv var.Panelde ekran kiri mevcut.Hani forum üyelerine özel 30 kasıma kadar ya...Bende faydalanabiliyor muyum bu kampanyadan ?
Yahu bunun için mi korkuttun beni, ben de bir şey sandım, aynı kargo kodu ile gönder gelsin be kardeşcaazım halledelim hemen en ücretsiz tarafından ?
Şu awox bir gelsin dün gelmiş gerçi ama kargoda panel kırılmış irtibata geçilmiş fabrika tekrar geri istedi. İkinci kez panel değişecek ? Hay ben böyle şansımın ?Yahu bunun için mi korkuttun beni, ben de bir şey sandım, aynı kargo kodu ile gönder gelsin be kardeşcaazım halledelim hemen en ücretsiz tarafından ?❤
Şu awox bir gelsin dün gelmiş gerçi ama kargoda panel kırılmış irtibata geçilmiş fabrika tekrar geri istedi. İkinci kez panel değişecek ? Hay ben böyle şansımın ☹?
Geldiğinde size gönderiyorum. Hatta iki gün önce 32 inç Sony kutusu buldum ?
Teşekkür ediyorum ?
Estağfurullah.. Memnun olurum.O konuda şüphem yok.İlk duyduğumda hatta önceden yazmıştım.Profesyonel bir kişi olduğunuz için ayrıca memnun olmuştum.Seve seve güzel kardeşim, Yolla, panel tozlanmasını halledelim, TV nin genel anlamda içini de kontrol edelim, kuruma veya şişme yapmaya meyilli kondansatör var ise onları da değiştiririz, zaten kondansatör dediğin 3-5 tl
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yani bunlarda da sorun var ise değiştiririm ve bana da bir yükü olmaz, için rahat olsun huzursuz olma anlamında paylaşıyorum yanlış anlama lütfen.
Biz bir söz verdik ve sizler için elimizden ne geliyor ise sonuna kadar sözümüzün arkasındayız.
Aynen sende olduğu gibi lütfen gözümden kaçan ve benden cevap bekleyen bir kardeşimiz var ise yazsın lütfen. Biliyorsunuz gerçekten çok yoğun oluyorum bazen atlayabiliyorum bazı konuları.
Awox için de sıkma canını her şeyde bir hayır vardır.
Hocam merhabalar, çok sevdiğim ve yıllardır kullandığım uydu cihazım arıza yaptı, gittim yeni uydu cihazı aldım ama o da beni memnun etmedi. Uydu cihazımı yollasam tamir edebilirmisiniz acaba. Neta 6400,uydu yayın sinyali yok.Seve seve güzel kardeşim, Yolla, panel tozlanmasını halledelim, TV nin genel anlamda içini de kontrol edelim, kuruma veya şişme yapmaya meyilli kondansatör var ise onları da değiştiririz, zaten kondansatör dediğin 3-5 tl
Yani bunlarda da sorun var ise değiştiririm ve bana da bir yükü olmaz, için rahat olsun huzursuz olma anlamında paylaşıyorum yanlış anlama lütfen.
Biz bir söz verdik ve sizler için elimizden ne geliyor ise sonuna kadar sözümüzün arkasındayız.
Aynen sende olduğu gibi lütfen gözümden kaçan ve benden cevap bekleyen bir kardeşimiz var ise yazsın lütfen. Biliyorsunuz gerçekten çok yoğun oluyorum bazen atlayabiliyorum bazı konuları.
Awox için de sıkma canını her şeyde bir hayır vardır.
Yollayın lütfen elimizden ne geliyor ise ilgilenelim, onarımı mümkün ise seve seveHocam merhabalar, çok sevdiğim ve yıllardır kullandığım uydu cihazım arıza yaptı, gittim yeni uydu cihazı aldım ama o da beni memnun etmedi. Uydu cihazımı yollasam tamir edebilirmisiniz acaba. Neta 6400,uydu yayın sinyali yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam merhabalar, çok sevdiğim ve yıllardır kullandığım uydu cihazım arıza yaptı, gittim yeni uydu cihazı aldım ama o da beni memnun etmedi. Uydu cihazımı yollasam tamir edebilirmisiniz acaba. Neta 6400,uydu yayın sinyali yok.
Çok teşekkür ederim hocam. Pazartesi günü kargo ile göndereyim. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.Yollayın lütfen elimizden ne geliyor ise ilgilenelim, onarımı mümkün ise seve seve
MNG kargo kodumuz 391263935
Fethiye ölüdeniz caddesi no21/A Muğla
Pixel teknoloji
02526111166
05550951148
MNG kargo kodumuz 391263935
Karşı ödemelidir bu kod, lütfen ücret ödemeyi kargo görevlisine teklif etmeyiniz
Fethiye ölüdeniz caddesi no21/A Muğla
Pixel teknoloji
02526111166
05550951148
Servis arkadaşım ile görüşüp neler yapabileceğimize bakarız.
Sonrasında opencell olarak ne bulabilirz ona bakarız
Karşılaştığımız rakamsal tablo mantık dışında ise yedek parça olarak kartlarını sizin uygun göreceğiniz ancak makul fiyatlardan satışa çıkartır ve satış kaynaklı bedelin hesabınıza geçmesini sağlarız ki hiç olmazsa tv en azından bir kısım yaranıza derman olsun değerli kardeşim
Tamamdır hocam, Hayırlısı bakalım nelerle karşılaşacağız görelim.Adem hocam selamlar
dün gönderdim bizim samsung'u haberin olsun.
Tamamdır hocam, Hayırlısı bakalım nelerle karşılaşacağız görelim.
Maceradan maceraya