BramStoker
Aktif Üye
- 8 Eki 2018
- 120
- 39
Hayırlı olsun... Allah utandırmasın
Evet orjinal kutusu duruyorSelamlar; Seve Seve yardımcı olurum, Orijinal kutusu duruyor mu halen elinizde acaba?
Tamam birazdan ofise ulaşmış olurum (yoldayım) size gerekli bilgileri ulaştırdıltan sonra ürünü sevk edersiniz bize.Evet orjinal kutusu duruyor
Ne zaman istersen kardeşim, Elimizden ne gelirse artıkAdo hocam hayırlı uğurlu olsun benim hemşire bi komşum var samsung televizyonu var garanti bittikten tam 1 ay sonra arıza vermiş arıza ise ekranda pixel çizgiler varmış servis sökmüş kartın arızalı oldunu bildirmiş bende bi bakıyım sökeyim gerekirse kart arızası deyilmi yada fotoğraf atayım sizlere öyle ilerlesek olurmu olmadı tv ye size yollarım bu arada hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar inşallah tüm burada ki tüm mesajları okudum tv parçası sitesinde olmayan parçalar n11 gitti gidiyor gibi sitelerde satılıyor özellikle Vestelin MB anakartları samsungda kartları mevcut oluyor bu konuda sizleri aydınlatmak istedim.
Yeni firmanız hayırlı olsun, işimiz düşmez inşallah. Yine de bol kazançlar dilerim.
Forum ahalisi için düzenlemiş olduğunuz kampanya için ben de teşekkür ederim ancak ben olsaydım genel bir taahhüt anlamına gelecek bir kampanya yerine vaka bazında "adamına göre" yapılabilecek güzelliği yapardım. Bambaşka alanlardaki benzer tecrübeme göre sona doğru bir pişmanlık yaşayabilirsiniz. Maalesef herkes iyi niyetli ve medeni değil. Yakın bir örnek, geçen gün biri foruma üye olup acil model tavsiyesi istedi. Büyük harf konusunda kibarca uyarılınca birden garip tavırlara girdi ve forumdan uzaklaşarak bizi cezalandırdı. Şimdi bu tarz bir adam ucuza bedavaya tamir için üye olur ürün gönderirse bir düşünün. Dertsiz başınıza dert aldınız bence ama Allah sabır versin, ne deyim?
Nasipten öte köy yokah hocam keşke daha önce haberim olsaydı
Nasipten öte köy yok
Hemen ilgileniyorum. Önceki mesajınızı nasıl görmemişim ki ben?Hocam cevap bekliyorum