barbarosso
Aktif Üye
- 7 Eki 2017
- 343
hayırlı olsun arkadaşlar.güvenilir insanlar ve güvenilir forumdaşların daha da çoğalması dileğiyle...
adem hocam hayırlı işler yeni işde başarılar dilerim
tüplü televizyondan
yeni ULTURA HD 4K 55inç 2019 model
bütçem azamı 6500-7500 arası planlıyorum
hangi marka televizyon önerrirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
E ender kartal,
2- Ufak müdahaleler konusuna açıklık getirmek adına, Besleme kartında komponent değiştirerek ürününüzü kurtardıysak bu işlem için beş kuruş dahi para ödemeyeceksiniz. Mesela Beslem
hayirli olsun umarim bu is basinizi agritmaz
ücretsiz islemler icin forumda zaman gecirmis üyelere destek vermeniz bence sizin icin daha iyi olur
bunun yaninda 2. madde de yazim hatasi var
ek olarak 11 ve 12. maddeleri daha belirgin sekilde dikkat cekici hale getirmeniz sizin yararniza olur
Allah Razı olsun ÜstadımHayırlı olsun üstadım..
Ahahahaha hayırlara vesile olsun inşallahAdo hocam tüm samimiyetimle söylüyorum seni bi kaç gün önce rüyamda gördüm sanırım seni takip etmekten bilinçaltı olmuş
Selamlar; Seve Seve yardımcı olurum, Orijinal kutusu duruyor mu halen elinizde acaba?adem hocam merhabalar. Öncelikle size teşekür ediyorum ilginizden ve girişiminizden dolayı. Benim vestel 40FA7100 televizyonum var. Birkaç gün önce televizyon açıkken birdenbire ekran gitti. Ses var ama görüntü yok. Önce led arızasıdır dediler. Açıldı kontrol edildi. Ledler sağlam çıktı. Şimdi ise panel arızası diyorlar. Televizyon konusunda çok şansızım galiba. Son 4 yılda 3. televizyon bozulan kırılan. Size göndersem yardımcı olabilirmisiniz. Bi de nasıl göndereceğim konusunda bilgi verebilirmisiniz.
VALLAHİ YOLCULUK YAPIYORMUŞUZ O KISMI HATIRLIYORUMAhahahaha hayırlara vesile olsun inşallah
O zaman bindik bir alamete, gitmiyoruz umarım kıyameteVALLAHİ YOLCULUK YAPIYORMUŞUZ O KISMI HATIRLIYORUM
iyi gecelerGünaydın;
Yazım hatasını düzelttim, bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
11 ve 12 inci maddelerde suistimale açık gördüğünüz noktaları belirtirseniz hemen gerekli kontrolleri sağlarım.
Buna ilaveten ek madde ve sorumluluk belgesini konuya dahil ettim
Her ne kadar en önemli faktör İYİ NİYET ve GÜVEN olsa da, yine de ister istemez koruma iç güdüsü ile olası bir kargo talihsizliği konusunda sorumluluk üstlenmeyeceğimizi belirtmek isterim.
Forumda bir hazır matbu bulunduracağız ve ürün ile birlikte bu matbuyu da imzalayarak yollamanızı rica edeceğiz. Bu matbuda, ürün hasarlarından tarafımızın sorumlu tutulamayacağını bildiğinizi belirten bir metin olacaktır
Yedek parçalarını kendisi gönderen üyelerimizin, yedek parçanın sağlamlık ve kalitesi konusunda tüm sorumluluğu peşinen üstlenmiş olduklarını hatırlatmak isterim.
O zaman bindik bir alamete, gitmiyoruz umarım kıyamete