Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Zam değildir o, güncellemedir, zam gelse duramayız...zam geldi dediler ?
Şaka bir yana, fiyatlar sağlam uçmuş... Bu tarife ve fiyatlarla hız işine geliyorsa tercih senin.
Zam değildir o, güncellemedir, zam gelse duramayız...zam geldi dediler ?
Yerinizde olsam Superonline VDSL almazdım.Merhaba bulunduğum lokasyonda fiber altyapı olmadığı için taşındığımızda 25 fiberi bırakıp 8 mbit adsl kabul etmek zorunda kaldık, meğerse vdsl 50 mbite kadar destekliyormuş bina çok sonra öğrendik. Türk netten sorgu yaptım 16ya kadar verebilirim deyince süperonline 35 e kadar vdsl i ilk 6 ay 106 sonra 116 liraya kabul ettik 1 yıl tahahhütle
Bulunduğum yerde en hızlı çözüm bu maalesef, yeni almadım zaten aboneydik, 8 mbite kadar bıktırtınca buna geçtik, direk açıldı zaten modem uyumluymuş. Şimdilik stabil 32-33 mbit alıyoruz.Yerinizde olsam Superonline VDSL almazdım.
Ceza falan yoktu zaten de geldiğimiz yerde fiber olmayınca bir daha şirket değiştirmekte uğraşmak istemedik sizin kampanya gayet güzel güle güle kullanın, ben de buraya gelmeden önce 25 mbit artı full paket tcell tv için 80 lira civarı ödüyordum, fiyatlar arttı malum bu piyasada çok iyi olmuş sizin paketAslında gittiğiniz yerde fiber olmadığı için cezasız da ayrılabilirdiniz.. bende bir önceki mesajda sormuştum.. Ocak sonu başladık .
İlk yıl 99 . İkinci yıl 109 olacak . Uçuran fiber .. akşam 6 ya kadar 25mb. Akşam 6 dan sabaha da 100mb
Çok iyi fiyatmış, paket ve hıza göre...Ceza falan yoktu zaten de geldiğimiz yerde fiber olmayınca bir daha şirket değiştirmekte uğraşmak istemedik sizin kampanya gayet güzel güle güle kullanın, ben de buraya gelmeden önce 25 mbit artı full paket tcell tv için 80 lira civarı ödüyordum, fiyatlar arttı malum bu piyasada çok iyi olmuş sizin paket
Reel olarak bakarsak, bütün markalar aynı şeyi yapıyor, denk düşürebilmek lazım.Süperonline Adsl ve Vdsl kazık fiyattan başka birşey değildir.
Hız iyiymiş en azından, umarım böyle devam eder.Bulunduğum yerde en hızlı çözüm bu maalesef, yeni almadım zaten aboneydik, 8 mbite kadar bıktırtınca buna geçtik, direk açıldı zaten modem uyumluymuş. Şimdilik stabil 32-33 mbit alıyoruz.
Bulunduğum bölge yeni yerleşim kablolar falan yeni, şehre uzak olduğu için fiber gelmiyor bu şartlarda en iyisi bu gibi şimdilikHız iyiymiş en azından, umarım böyle devam eder.
Abi bu bahsettiğim 1 yıl önceki fiyat, 6 yıldır kullanıyordum her yenileme dönemi carlayıp bir şekilde indirimi kapıyordum, şimdiki piyasaya göre buna da şükür dedirttiler maalesefÇok iyi fiyatmış, paket ve hıza göre...
Reel olarak bakarsak, bütün markalar aynı şeyi yapıyor, denk düşürebilmek lazım.
Yapacak bir şey yok fiber altyapı olmayınca, hepsine baktım Türk net 85 liraya 16 ya kadar veriyordu onlarda modem kirası da var galiba, ttnet zaten almam başka alternatif de kalmıyor pekSüperonline Adsl ve Vdsl kazık fiyattan başka birşey değildir.
Bir de burayı test edin isterseniz;