Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Ettim 13-22 arası veriyorBir de burayı test edin isterseniz;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ettim 13-22 arası veriyorBir de burayı test edin isterseniz;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yurt içi testleri yanıltıcıdır genelde hocam.Ettim 13-22 arası veriyor
Ben indirme ile de test ettim Microsoft store 30 mbit/sn, steam 4.2 mbyte/sn skor verdi. Zaten 35 için alabileceğimiz max indirme 4.4 mbyte gibi, benim açımdan sıkıntı yok şimdilik her şey yolunda, teşekkürler ilgineYurt içi testleri yanıltıcıdır genelde hocam.
Rica ederim, aldığın hızlar doğru, ben de 35 için 4 mb/sn civarını görüyorum en fazla.Ben indirme ile de test ettim Microsoft store 30 mbit/sn, steam 4.2 mbyte/sn skor verdi. Zaten 35 için alabileceğimiz max indirme 4.4 mbyte gibi, benim açımdan sıkıntı yok şimdilik her şey yolunda, teşekkürler ilgine
Benim de 100'lük pakete geçiş yapasım var fakat 1 yıl daha taahhütüm var.Yine de daireye kadar gerçek fiber almaya başladık .. akşam 6 dan sabah 6 ya 100 MB iyi geliyor..
Fiyat uygunsa vermeni tavsiye ederim, her geçen gün fiyatlar artıyor ve artacak maalesef.Benim de 100'lük pakete geçiş yapasım var fakat 1 yıl daha taahhütüm var.
Taahhüt üstüne taahhüt versem mi bilemedim.
Şu an 35 megabit 105 TL oldu.Fiyat uygunsa vermeni tavsiye ederim, her geçen gün fiyatlar artıyor ve artacak maalesef.
Beni arayıp şu anki tarife ve fiyat ile iki yıl taahhüt verir misiniz? Deseler, atlarım hemen.
Altyapı varsa Türksat kablonet.benim burda fiber yok dsmart internet kullanıyorum (ev telefonu kablosundan).1 ay sonra tahüt bitiyor hangi internet sağlayacısına geçsem acaba.(dsmarttan memnun değilim).
Çok uygun da değilmiş ama yaza bu fiyatlar kalmaz sanki... Tv ile 10 mbit (pandemi nedeniyle 24-35 mbit veriyor sağolsun) Superonline interneti 75 liraya kullanıyorum özellikle bu fiyata hızından ve dört kişinin aylık 500 gb'lara varan kullanımını düşününce çok memnunum. Temmuz ayını bekliyorum.Şu an 35 megabit 105 TL oldu.
24 aylık taahhüt vermiştim.
İlk 12 ay 99.90, ikinci 12 ay 105 TL.
Şimdi baktım, 100 megabit tarife ucuza kalmamış.
Gündüzleri 25, akşamdan sabaha 100 olan tarife var o da işime gelmez.
100'lük tarife 129 lira.Çok uygun da değilmiş ama yaza bu fiyatlar kalmaz sanki... Tv ile 10 mbit (pandemi nedeniyle 24-35 mbit veriyor sağolsun) Superonline interneti 75 liraya kullanıyorum özellikle bu fiyata hızından ve dört kişinin aylık 500 gb'lara varan kullanımını düşününce çok memnunum. Temmuz ayını bekliyorum.
alt yapı varmı bilmiyorum eski ev telefonu hattından alıyorum interneti .alt yapı olup olmadığını nerden anlayacağız.Altyapı varsa Türksat kablonet.
Yoksa, altyapı kiralayan firmalardan birini taahhütsüz olarak deneyin.
Olmadı bir yerden kablosuz internet çekin. (Maliyetlidir.)
Binada girişte veya bodrumda Türksat Kablo logolu bir kutu var mı bakın derim.alt yapı varmı bilmiyorum eski ev telefonu hattından alıyorum interneti .alt yapı olup olmadığını nerden anlayacağız.