The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
Hayırlı olsun hocam, şu zamanda iyi fiyata aldınız ?Aldım gitti. Ziraat combo kart’a 25 lira puan verdi.780 liraya geldi sayılır.
Hayırlı olsun hocam, şu zamanda iyi fiyata aldınız ?Aldım gitti. Ziraat combo kart’a 25 lira puan verdi.780 liraya geldi sayılır.
Teşekkür ederim. Vestel’in şu smart diye adlandırdığı lanet şeyinden kurtulmuş olurum belki ?Hayırlı olsun hocam, şu zamanda iyi fiyata aldınız ?
Emin ol daha önce neden almadım diyeceksin ?Teşekkür ederim. Vestel’in şu smart diye adlandırdığı lanet şeyden kurtulmuş olurum belki ?
Eminim diyeceğimi ? Asıl alma nedenim bein connect uygulaması. Benim tv’de lisansı yoktu malesef. Beko’da bile var..Emin ol daha önce neden almadım diyeceksin ?
beIN Connect uygulaması play store dan indirebilirsin, ama ordan indirirsen uygulamayı paketinin Smart tv - Tv box için +10 tl alıyorlar ya o paketten olması gerekiyor. Ben o +10 tl yi ödememek için apk olarak telefonlardaki beIN Connect uygulamasını yükledim öyle izliyorum, benim paket Web-Cep-Tablet olan paket, Smart tv ekli değil ?Eminim diyeceğimi ? Asıl alma nedenim bein connect uygulaması. Benim tv’de lisansı yoktu malesef. Beko’da bile var..
Kumandayı Mi Stick e yaklaştırdığında veya yanına gittiğinde de aynısı oluyor mu ?Burası yeri değil ama benim mi stick kumanda zor algılıyor. Geç tepki veriyor. Tuşa basıyorsun 2-3 saniye sonra tepki veriyor. Ve kopma yapıyor bazen çift tuş ile tekrar tanıtıyorum. (pil demeyin)..
Apk yükleyince oluyor mu ki. Sistem üzerinde Smart ekli olmadığı için paket satın alın uyarısı geliyor demişti bizim kuzenbeIN Connect uygulaması play store dan indirebilirsin, ama ordan indirirsen uygulamayı paketinin Smart tv - Tv box için +10 tl alıyorlar ya o paketten olması gerekiyor. Ben o +10 tl yi ödememek için apk olarak telefonlardaki beIN Connect uygulamasını yükledim öyle izliyorum, benim paket Web-Cep-Tablet olan paket, Smart tv ekli değil ?
Oluyor tabi olmaz mı, boşuna Smart özelliği ekleyip ayda +10 tl vermek gerekmiyor. Öncelikle Google Play Store gir, ordan ayarlara gir, orada Uygulamaları Otomatik Güncelle yazar oraya gir ve seçeneklerden Uygulamaları Otomatik Güncelleme seçeneği seç. Otomatik gücelleme açık olursa apk olarak kurduğun beIN Connect uygulamasını Smart tv - Tv Box versiyonuna günceller. Otomatik güncellemeyi kaldırırsan hiç bir sorun yaşamazsın ?Apk yükleyince oluyor mu ki. Sistem üzerinde Smart ekli olmadığı için paket satın alın uyarısı geliyor demişti bizim kuzen
Oluyor tabi olmaz mı, boşuna Smart özelliği ekleyip ayda +10 tl vermek gerekmiyor. Öncelikle Google Play Store gir, ordan ayarlara gir, orada Uygulamaları Otomatik Güncelle yazar oraya gir ve seçeneklerden Uygulamaları Otomatik Güncelleme seçeneği seç. Otomatik gücelleme açık olursa apk olarak kurduğun beIN Connect uygulamasını Smart tv - Tv Box versiyonuna günceller. Otomatik güncellemeyi kaldırırsan hiç bir sorun yalamazsın ?
Ayarları yaptıktan sonra bu apk yı indir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ve işte sonuç ?
Oluyor tabi olmaz mı, boşuna Smart özelliği ekleyip ayda +10 tl vermek gerekmiyor. Öncelikle Google Play Store gir, ordan ayarlara gir, orada Uygulamaları Otomatik Güncelle yazar oraya gir ve seçeneklerden Uygulamaları Otomatik Güncelleme seçeneği seç. Otomatik gücelleme açık olursa apk olarak kurduğun beIN Connect uygulamasını Smart tv - Tv Box versiyonuna günceller. Otomatik güncellemeyi kaldırırsan hiç bir sorun yalamazsın ?
Ve işte sonuç ?
Olmuyor gibi..Kumandayı Mi Stick e yaklaştırdığında veya yanına gittiğinde de aynısı oluyor mu ?
Anlaşılan mesafeden veya engellerden dolayı algılamama sorunu oluyor. Aşağıdaki resimdeki bir ucu erkek bir ucu dişi hdmı kablodan alıp Mi Stick biraz daha yakınına konumlandırırsan sorun ortadan kalkacak gibi görünüyor. Veya kablo almayıp direkt tv nin yada oturduğun yerin mesafesinide birbirine yaklaştırabilirsin.Olmuyor gibi..
Burası yeri değil ama benim mi stick kumanda zor algılıyor. Geç tepki veriyor. Tuşa basıyorsun 2-3 saniye sonra tepki veriyor. Ve kopma yapıyor bazen çift tuş ile tekrar tanıtıyorum. (pil demeyin)..
Bu arada, bir sorum daha var sana hocam. Bu cihazda tv kumandası ile kullanma, açma kapama, ses vs. olay varmış. Bunun için ARC girişli hdmi şart mı?Oluyor tabi olmaz mı, boşuna Smart özelliği ekleyip ayda +10 tl vermek gerekmiyor. Öncelikle Google Play Store gir, ordan ayarlara gir, orada Uygulamaları Otomatik Güncelle yazar oraya gir ve seçeneklerden Uygulamaları Otomatik Güncelleme seçeneği seç. Otomatik gücelleme açık olursa apk olarak kurduğun beIN Connect uygulamasını Smart tv - Tv Box versiyonuna günceller. Otomatik güncellemeyi kaldırırsan hiç bir sorun yaşamazsın ?
Ve işte sonuç ?