- 23 Kas 2017
- 20,945
o zaman size mac mini tavsiye ederim.
aslında temelde bir tv box intel i9 la kapışabilen bir tv box gibi
Evdeki bilgisayarlar iyi kötü yetiyor.
Apple bu kur ile fantazi olur.
o zaman size mac mini tavsiye ederim.
aslında temelde bir tv box intel i9 la kapışabilen bir tv box gibi
O cihazlara hiç bakmadım, Türkçe desteği mevcut mu?Amazon Fire Stick alınacaksa Max versiyonu dışında alınmamalı bence ?
Amazon cihazlarda Türkçe desteği malesef yok, Android tabanlı Fire Os kendine ait işletim sistemini kullanır. Kısacası Google Play Store yoktur bu cihazlarda, çoğu uygulamayı apk olarak yüklemek gerekiyor. Ama bunlada bitmiyor tabi, kurulan uygulama google play servise ihtiyaç duyuyorsa bu cihazlarda kullanılamıyor.O cihazlara hiç bakmadım, Türkçe desteği mevcut mu?
Android tabanlıydı sanırım onlar da?
Çok iyi fırsat bence, garanti kartı olanlarda bonus flaştan şu iki kampanyaya katılsın. N11 den 500-999 tl arası alışverişe 40 tl n11 bonusu veriyor, birde E ticaret alışverişine 120 tl bonus kamyanyası var her 400 tl üzeri alışverişe 30 tl bonus veriyor. Toplamda 70 tl lik bir avantaj sağlanabilir ? ödeme seçeneği garantipay ile yapılmalı ama unutmayın. Bonus flasha yönlendirip alışverişi onaylayacaksınız bu kadar.N11 DE 825 E DÜŞTÜ
lisanlı cihazlarda 8 gb ve kullanılabilir alan sadece 4.5Kullanılanilir 11 gb alan olması düşündürüyor.
Bu ürün lisanslı cihazdır. Diğer lisanslı muadil cihazların 4gb kullanılabilir hafızası var.Kullanılanilir 11 gb alan olması düşündürüyor.
güle güle kullanın hayırlı olsunAldım gitti. Ziraat combo kart’a 25 lira puan verdi.780 liraya geldi sayılır.