yok ben daha uyumadım ki uyanayım ?Ben de "eeeee" diyorum ,sen de mi akbanka gidiyorsun diyorum (mu)
çıkar çıkar ssiptv de local olarak uydu çekiyor sistemden orda linkler bizim tv içindeki xmlden stalite://atıyorum1/dtv/atıyorum2 gibiÇıkmaz ,ben baktım ,sadece biss var ,neler denedim ,hatta dün hanım bana " alo ,yeni bir tv al ,bu artık geç açılmaya başladı ,bozdun iyice" dedi ,tabii bunu söylemesinin nedeni var
Yoooo ,aynısından istiyormuş, öyle dediyenge yeni tv beyendi ozaman ?
Ben tvyi alırken srbilmem kaaç diyordu off dedim alayım aldım hdready phlipsle aynı gibi geldi ?sonra deidm yahu gözüm zaten göremüyrcek frekansı içim rahatladıYoooo ,aynısından istiyormuş, öyle dedi
Bizim tvyi hep akrabaların tvlerle karşılaştırır ,bizdeki panel 100hz ,hanım bile anlıyor kaliteyi
Aaa, niye ki ,sen güneş gözlüğü ile mi izliyorsun mubarek ,nasıl görmez gözBen tvyi alırken srbilmem kaaç diyordu off dedim alayım aldım hdready phlipsle aynı gibi geldi ?sonra deidm yahu gözüm zaten göremüyrcek frekansı içim rahatladı
Lahavleeeeeuzağı göremiyorum ki ?
Türkçenin içinde o kadar çok var ki, arapça-farsça ,eee yaş da ilerleyince dilde kalıyor ,yoksa gençler bilmezlerarapça kelimesi yoksa biliyormusun dost
Allah razı olsun kurcalıycam abi ?Vereyim sana ama ne yapacaksın ki bu yazılımı ,merak ettim
Sungate titan out.elf:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kurcala bakalım ,neler çıkartacaksın ,lahavleeeeeAllah razı olsun kurcalıycam abi ?
Abi teşekkür ederim iyi gecelerKurcala bakalım ,neler çıkartacaksın ,lahavleeeee