Şuan ne yapıyorsun.?

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,489
Yanımda hanım falan olursa izliyebiliyorum böyle film-belgeselleri ama tek başına olunca ancak müzik dinliyorum,yoksa sabaha kadar lambalar açık yatarım :haha1
Yaa bunda öyle korkacak birşey yok ki ama ? cinayeti çözen dedektifler ve öldürülen kişinin ailesi , arkadaşları süreçleri anlatıyor , canlandırma felan oluyor , korku filmi gibi değil yani abi ? ama olayları bi görsen , az öncekinde adam karısına hayat sigortası yaptırtıyor , sonra karısını öldürüp intahar süsü veriyor ve sigortadan para almaya çalışıyor ? adam birde saygın biri yani herkes seviyor , sayıyor , ama işte otopside kadının başında 2 adet mermi çıkıyor ve yakayı ele veriyor ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,290
66
Yaa bunda öyle korkacak birşey yok ki ama ? cinayeti çözen dedektifler ve öldürülen kişinin ailesi , arkadaşları süreçleri anlatıyor , canlandırma felan oluyor , korku filmi gibi değil yani abi ? ama olayları bi görsen , az öncekinde adam karısına hayat sigortası yaptırtıyor , sonra karısını öldürüp intahar süsü veriyor ve sigortadan para almaya çalışıyor ? adam birde saygın biri yani herkes seviyor , sayıyor , ama işte otopside kadının başında 2 adet mermi çıkıyor ve yakayı ele veriyor ?
:)
Yok ben tek başıma asla izleyemem :):) çocukluktan kaldı bende,hatta araba bile kullanamam derdim ,çünkü çocukken kaza geçirdiğimizden teneke sesi kulağımdan hiç çıkmaz,bu konuda yardım da aldım ama ,halen arabayla aram iyi değildir,otomatik olmasına rağmen,60-70 hiç geçmedim daha :haha1
Beni okulda çocukken merdivenden düşüp ölen birinin cenazesine götürdüler,yıkamaya da soktular, o oldu... uzun zaman asla cenazeye gitmedim,bırak mezarlıktan geçmeyi :)
Birgün düğüne gideceğim,yol mezarlığın yanından geçiyordu,kaldım orda,o zaman cep telefonu da yok,haber veremiyorum "gelin beni alın" diye ,ben gelmeyince merak etmişler,gidelim evine soralım,unuttumu acaba demişler de beni öyle görmüşlerdi yolda :haha1

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,489
:)
Yok ben tek başıma asla izleyemem :):) çocukluktan kaldı bende,hatta araba bile kullanamam derdim ,çünkü çocukken kaza geçirdiğimizden teneke sesi kulağımdan hiç çıkmaz,bu konuda yardım da aldım ama ,halen arabayla aram iyi değildir,otomatik olmasına rağmen,60-70 hiç geçmedim daha :haha1
Beni okulda çocukken merdivenden düşüp ölen birinin cenazesine götürdüler,yıkamaya da soktular, o oldu... uzun zaman asla cenazeye gitmedim,bırak mezarlıktan geçmeyi :)
Birgün düğüne gideceğim,yol mezarlığın yanından geçiyordu,kaldım orda,o zaman cep telefonu da yok,haber veremiyorum "gelin beni alın" diye ,ben gelmeyince merak etmişler,gidelim evine soralım,unuttumu acaba demişler de beni öyle görmüşlerdi yolda :haha1
Şu mezarlığın orda kalma olayında koptum resmeen abi yaaa :haha1:haha1:haha1

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
945
51
Duşun altına girmem ve tutulmuş boynumu sıcak suya doyurmam lazım.
Ama burada laklak yapıyor, bi yandan da yarın gideceğim hanfendünün ürün fotolarını klasörlüyorum. Abidik gubidik verdiğim klasör isimlerini düzeltiyorum :hihi

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
42
Saat 23:55. İşten yeni gelmişim. Aşortmanlarımı giyip yemek yesemmmmm mi yemesemmmmm miiii? Diye kara kara düşünüyorum ???

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
945
51
Balıkesir depremini Aydın'da hissettik, TV de deprem muhabbeti dinliyorum... O değil de, TV de haber kanalı açmayalı epey zaman olmuş, onu fark ettim...

Allah'ım, kazalardan belalardan muhafaza eylesin inşallah.
Ohaaa, cidden mağarada yaşıyorum ben. Farkında bile değilim iyi mi?☹
Geçmiş olsun herkese.

Ekleme:
Gece uyku yok heralım, koeri bana ben koeriye bakışıyoruz.
15 dakika evvel de girit civarında 5,3 olmuş :(

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
847
130 metre kare eve 32.500 TL tadilat ücreti çıkaranla 120.000 TL çıkaran arasında gidip geliyorum.
Her ikiside pencereler hariç fiyat verdiler.?
32.500 TL fiyat veren aradı ne oldu karar verdiniz mi diye.
Diğer teklifleri bekliyorum dedim.
Aman dikkat et kalitesiz malzeme kullanırlar dedi. ???

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
945
51
130 metre kare eve 32.500 TL tadilat ücreti çıkaranla 120.000 TL çıkaran arasında gidip geliyorum.
Her ikiside pencereler hariç fiyat verdiler.?
32.500 TL fiyat veren aradı ne oldu karar verdiniz mi diye.
Diğer teklifleri bekliyorum dedim.
Aman dikkat et kalitesiz malzeme kullanırlar dedi. ???

120 bin diyenlere

deseydiniz.:sirit

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
847
Sonunda bütün yapı marketleri gezerek istediğim kalitede ürünleri seçerek yaptırmayı düşünüyorum.
Eca - Serel mağazasında bütün ürünlerde süper indirimler aldım.
Yurtbay, Ege seramik.
Eca armatür.
Serel, Creavit gibi markalarla işi bitireceğim.
İşin zor kısmı mağara ustalar.
Tam akşam çıkacaklar bi suları kontrol edeyim dedim.
Sular akması gereken yerden akmıyorlar. ???
Herşeyi ters bağlamış ustacık.
Allahtan 5 kuruş vermedim.
İş bitince para dedim kabul ettiler.

Son düzenleme:
Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,535
Saat 23:55. İşten yeni gelmişim. Aşortmanlarımı giyip yemek yesemmmmm mi yemesemmmmm miiii? Diye kara kara düşünüyorum ???

B_86xH9UYAADiFv.jpg
:hihi :hihi :hihi :hihi

Geri
Üst Alt