Su Arıtma Cihazı

Henüz değişim yapmadım fakat aklımda.
Benim suyun tadı acımaya başladı filtre aldınız mı acaba bende alayım olmadı ürünün filtre kitini alıcam komple tüm filtreleri değiştirmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu almayı düşünüyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Benim suyun tadı acımaya başladı filtre aldınız mı acaba bende alayım olmadı ürünün filtre kitini alıcam komple tüm filtreleri değiştirmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu almayı düşünüyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Henüz değiştirmedim yaz sonu değiştirmeyi düşünüyorum. Verdiğin link anasayfaya gidiyor

Xiaomi mi tds aldım arıtma suyun tds değeri 30 çıktı şebeke suyu da 220 maşallah filtreler daha sağlammış bir süre daha devam

Fiyatlar gereksiz uçmuş yav. 10" lik 3 Pre filtre (sediment, gac, blok) artı 1 ro, çıkışa 1 de post tatladırıcı in line filtre 1000 kaat. Peyyy...

Yani ne olabilir ki, piyasa malı. Ha NSF onayı var ama sonuçta hepsi çin malı ve üç aşağı beş yukarı birbirine denk.

Elbette ro filtrede über dandik mallar da var piyasada ama bu benim dediğim orta karar.

Bu arada MIRC ya da ICQ yıllarına gittim iyi mi :sirit
Poke vardı, hangisindeydi.? Unuttum.
Forum hakkında bilgilendirme kısmına yazamıyoruz, buradan diyeyim bari:kiskis

Fiyatlar gereksiz uçmuş yav. 10" lik 3 Pre filtre (sediment, gac, blok) artı 1 ro, çıkışa 1 de post tatladırıcı in line filtre 1000 kaat. Peyyy...
Benim baktığım filtreler 2000 3000TL

Benim baktığım filtreler 2000 3000TL
Geçen sene sediment 12TL, GAC ve blok 57TL post 90 küsür, ro da 220TL idi. (Toptan fiyatından alıyorum ben)
Bir senede %100'den fazla yabıştırmışlar.

Neyse, necatibey caddesine gidecez anlaşılan. Bu işin başkenti ora.

Geri
Üst Alt