K
KingOfShadow
Aktif Üye
- 13 Kas 2021
- 245
- 23
Kullandınız mı içimi falan nasilÜrün geldi kurulumu kendim yaptım. Tank kapalı şekilde 4. Defa doldur boşalt yaptım bugun su kullanımına başlarım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kullandınız mı içimi falan nasilÜrün geldi kurulumu kendim yaptım. Tank kapalı şekilde 4. Defa doldur boşalt yaptım bugun su kullanımına başlarım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
şimdi bir bardak içtim tadı çok daha güzel olmuşKullandınız mı içimi falan nasil
2.5 aydır falan kullanıyorsunuz sanırım bir sıkıntı var mi acabaşimdi bir bardak içtim tadı çok daha güzel olmuş
Aktif olarak kullanmaya devam ediyoruz. Sadece taşma seviye şamandırasını mastikle tabana yapıştırılmış o bıraktı dyson silikonla onu yapıştırmam gerekecek.2.5 aydır falan kullanıyorsunuz sanırım bir sıkıntı var mi acaba
Suya temas eden bir yer mi dysonın suya değmesi çok sağlıklı değil değmese bile kokusu suya sinebilirAktif olarak kullanmaya devam ediyoruz. Sadece taşma seviye şamandırasını mastikle tabana yapıştırılmış o bıraktı dyson silikonla onu yapıştırmam gerekecek.
kasa içinde kaçak olmasında durumunda kasa zemininde suyu kesen aparat. Bunu zemine mastikle tutturmuşlar yerinden oynamışSuya temas eden bir yer mi dysonın suya değmesi çok sağlıklı değil değmese bile kokusu suya sinebilir
Bu sizin ürünün aynısının pompasız versiyonu sanırım pompa gereklimidir bizim su basinci yerinde zaten harici de bir fark göremedimkasa içinde kaçak olmasında durumunda kasa zemininde suyu kesen aparat. Bunu zemine mastikle tutturmuşlar yerinden oynamış
![]()
aynen pompasız olanı zaten bu seride pompa dışarıda (Benimki de dışarıda). Basınç yetersiz kalırsa harici pompa alır takarsınız.Bu sizin ürünün aynısının pompasız versiyonu sanırım pompa gereklimidir bizim su basinci yerinde zaten harici de bir fark göremedimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
çift aşama membran uygulayabilirsin.Komşumun fatura hep 300 civarı gelirken bizim 1000 civarı geliyor. Herhangi bir kaçak bulamadım ve şu an acaba bu arıtmamız sürekli atık su üretip atıyor mu acaba diye düşünmeye başladım.
çift aşama membran uygulayabilirsin.
Geri dönüşleri okumadan kesinlikle alma.Size 8lt depo yetiyor mu ya internette 20lt çelik tanklara baktım 1300tl falan alıp sisteme eklesem mi acaba
Ekstra olarak aritma gerçekten işe yaradı ne zaman çay içsem çay da tuz tadi alıyordum şekere tuz karıştırdılar sandım bi ara çayda mi sorun var falan derken sudan da aynı tadı alınca ve bursada su kalmadigi icin sebekeye ne bulurlarsa bastıklarını bildiğim için arıtma aldim o tuz tadi gitti suyun temiz olduğunu resmen hissediyorum ve su boğazdan akıyor resmen şişkinlik yapmıyor 5000tl için büyük konfor bide tds ve ph ölçer alayım dedim de ne alsam karar veremedim cok para veresim yok
Aynen şebekeden su içerken artık zorlanıyorum.Ekstra not olarak belirtmek istiyorum ki temiz su içene kadar lağım suyu içtiğimizin farkında değilmişiz her eve aritma kesinlikle kurulması lazim