KingOfShadow
Aktif Üye
Yakın zaman da filtre değiştirdiniz mi acaba filtre olarak ne aldınızAynen şebekeden su içerken artık zorlanıyorum.
Yakın zaman da filtre değiştirdiniz mi acaba filtre olarak ne aldınızAynen şebekeden su içerken artık zorlanıyorum.
Henüz değişim yapmadım fakat aklımda.Yakın zaman da filtre değiştirdiniz mi acaba filtre olarak ne aldınız
Benim suyun tadı acımaya başladı filtre aldınız mı acaba bende alayım olmadı ürünün filtre kitini alıcam komple tüm filtreleri değiştirmeyi düşünüyorumHenüz değişim yapmadım fakat aklımda.
Henüz değiştirmedim yaz sonu değiştirmeyi düşünüyorum. Verdiğin link anasayfaya gidiyorBenim suyun tadı acımaya başladı filtre aldınız mı acaba bende alayım olmadı ürünün filtre kitini alıcam komple tüm filtreleri değiştirmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu almayı düşünüyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
PH ölçümü de yapıyor mu.?Xiaomi mi tds aldım arıtma suyun tds değeri 30 çıktı şebeke suyu da 220 maşallah filtreler daha sağlammış bir süre daha devam
Maalesef düzgün ph ölçer de çok yok 100lü ph ölçme kağıtları var onlarla bakılabilirPH ölçümü de yapıyor mu.?
kalite.?Fiyatlar gereksiz uçmuş yav. 10" lik 3 Pre filtre (sediment, gac, blok) artı 1 ro, çıkışa 1 de post tatladırıcı in line filtre 1000 kaat. Peyyy...