Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Bu sisteme para aktaran çok kişi var lokal çekişmeleri olan esnaf kitleleri gibi.Arkadaş sabahın 8:00'de otomatik aramaya başlamak nedir yahu?!!! 0850 275 1162 diye bir numara. "Google'da üst sıralara çıkmak istiyorsak...." 1'e bastım birisi dönüş yaptı. Verdim veriştirdim. Sordum firma ismini "Rehber Partneri" denen bir firma. Güzel güzel uzun uzun verip veriştirdim. Demediğimi bırakmadım. Herkes günde 10 kere morallerini bozsalar çalıştıracak eleman bulamaz bu dolandırıcılar.
Böyle bir iş modelim olur mu yahu? "Bir telefon gelecek sabah şirketin var google'da üst sıralara çıkmak ister misin diyecek, Ahhh hiç aklıma gelmemişti nasıl düşünmemişim ben bunu. Hemen arasınlar da şu işi hallediverelim..........." Ben böyle zihniyetin... Demek satış yapabiliyorlar ki uğraşıyorlar. Hiç iş yapmasalar aramazlardı.
Mesela aynı bölgeye bakan iki yetkili servis birden var. Google da arama yapıldığında en üstte en önde en başta en en en en kendisi çıksın diye aylık ücret ödeyen işletmeler var.
Ve ne yazık ki bunlardan birisi de İZMİR KARŞIYAKA HOOVER SERVİSİ olarak bunu yapan, vatandaşa yetkili servismiş gibi rol yapan ve garantisi bitik ürünleri yetkili servismiş gibi onaran işletmeler var.
Sayfada GARANTİ gibi kelimeleri bilerek kullanarak algı yaratan bu TİP işletmelerin amacı, pastadaki en büyük paya sahip olabilmek.
Canlı örneği, eski eşimin erkek kardeşinin HOOVER kurutma makinesinde işte bu firma ile yaşandı.
Koca adam arayıp, ''Ado bizim makineye bunu bunu yaptılar, parayı aldılar, arıza devam ediyor, bir de kurutma kapağını kırıp getirdiler'' dedi.
Biraz araştırınca gittikleri servisin yetkili servis olmadığını öğrendim, kendileri de benden öğrendi. Netice itibariyle ödedikleri 650tl ve kırılan kurutucu kapakları ile ortada kaldılar. HOOVER ile görüştüm, kendi yetkili servislerinin iletişim bilgilerini paylaşıp o işletme ile ilişkileri olmadığını belirttiler.
Yani sonuçta algı ile bildiğiniz SAHTEKARLIK yapmak için bu yolu kullanan çok işletme var o nedenle bu numaralar da eskisine oranla daha agresif saldırıyorlar.