By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,941
Kırık değil coflar zarar görmüş.![]()
Evet sanırım panel sizlere ömür. Parça TV buldum fakat o da taa Buca'da. Neyse bir daha uygun olmayan ortamda çalışılmayacağını öğrenmiş oldum
Kırık değil coflar zarar görmüş.![]()
Evet sanırım panel sizlere ömür. Parça TV buldum fakat o da taa Buca'da. Neyse bir daha uygun olmayan ortamda çalışılmayacağını öğrenmiş oldum
COF dediğiniz nedir tamiri mümkün mü?Kırık değil coflar zarar görmüş.
COF dediğiniz nedir tamiri mümkün mü?
COF dediğiniz nedir tamiri mümkün mü?
![]()
Ekranda böyle izler var
İzmir'de misin, cevap evet ise adres vereceğim orada cof'ları yaptırtırsınCOF dediğiniz nedir tamiri mümkün mü?
![]()
Ekranda böyle izler var

Sakarya. Fakat o son resimdeki iz ekran kapalıyken de var. İçten kırlmış olma ihtimali var mı? Darbe almadı ama söküp takarken belki olmuştur.İzmir'de misin, cevap evet ise adres vereceğim orada cof'ları yaptırtırsın![]()
Hımmm, Sakarya- izmir .İstersen sana tel no vereyim ,arayıp durumunu anlat ,"bekozap" sahibi alo abi sizi aramamı söyledi deyip forumdan kendine ait bu linki ver.Fakat ban asla karışmam,ikiniz aranızda görüşün,yolla denirse tv 'yi toplatıp gönder veya kendin getirSakarya. Fakat o son resimdeki iz ekran kapalıyken de var. İçten kırlmış olma ihtimali var mı? Darbe almadı ama söküp takarken belki olmuştur.

Kapalıyken de varsa akma (Kırığa benzer) Diye tabir ettiğimiz durum oluşmuştur tamiri yokSakarya. Fakat o son resimdeki iz ekran kapalıyken de var. İçten kırlmış olma ihtimali var mı? Darbe almadı ama söküp takarken belki olmuştur.
Sakarya-İzmir arası o panel için hoş olmazdı ayrıcaHımmm, Sakarya- izmir .İstersen sana tel no vereyim ,arayıp durumunu anlat ,"bekozap" sahibi alo abi sizi aramamı söyledi deyip forumdan kendine ait bu linki ver.Fakat ban asla karışmam,ikiniz aranızda görüşün,yolla denirse tv 'yi toplatıp gönder veya kendin getir![]()
İçimi rahatlattınız hocam teşekkürler. O zaman İzmir’deki televizyonu getirteyimKapalıyken de varsa akma (Kırığa benzer) Diye tabir ettiğimiz durum oluşmuştur tamiri yok
Şimdi Televizyon Hastanesi diye bir dükkanla konuştum. COF deyince kıvırdı falan sonra “aynı cihazdan iki tane var birinin sadece ön koruma camı çatlak onun ekranını geçirsek olur mu?” Deyince ilkten o kırık olmaz, falan dedi ama en son denerim olur olmaz iki bin alırım dedi. 5 bin yapar. Fazla geldi fakat öbür türlü de TV parça olacak. Sakarya’da uygun yapabilecek yer öneriniz var mı?Kapalıyken de varsa akma (Kırığa benzer) Diye tabir ettiğimiz durum oluşmuştur tamiri yok
Sakın paranı kaptırma.denerim olur olmaz iki bin alırım dedi.
Oraya bulaşmıyorum o zaman. Bu işlemin 5 bin maliyeti olacak ula neredeen nereye geldikSakın paranı kaptırma.
Neyse param olduğu zaman parça için olan TV'yi alır ekranını garanti veren bir yerde geçirtirim