Sony 46NX700 alınır mı?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,941
2FE569FE-CE22-4C1F-ACE8-D65F0C02BF70.jpg

Evet sanırım panel sizlere ömür. Parça TV buldum fakat o da taa Buca'da. Neyse bir daha uygun olmayan ortamda çalışılmayacağını öğrenmiş oldum
Kırık değil coflar zarar görmüş.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,497
66
Sakarya. Fakat o son resimdeki iz ekran kapalıyken de var. İçten kırlmış olma ihtimali var mı? Darbe almadı ama söküp takarken belki olmuştur.
Hımmm, Sakarya- izmir .İstersen sana tel no vereyim ,arayıp durumunu anlat ,"bekozap" sahibi alo abi sizi aramamı söyledi deyip forumdan kendine ait bu linki ver.Fakat ban asla karışmam,ikiniz aranızda görüşün,yolla denirse tv 'yi toplatıp gönder veya kendin getir :)

B Çevrimdışı

bizkotuyuzaynen

Yeni Üye
25 Ocak 2026
24
24
Hımmm, Sakarya- izmir .İstersen sana tel no vereyim ,arayıp durumunu anlat ,"bekozap" sahibi alo abi sizi aramamı söyledi deyip forumdan kendine ait bu linki ver.Fakat ban asla karışmam,ikiniz aranızda görüşün,yolla denirse tv 'yi toplatıp gönder veya kendin getir :)
Sakarya-İzmir arası o panel için hoş olmazdı ayrıca By_Trol By_Trol bey sorunun akma olduğunu söyledi

Kapalıyken de varsa akma (Kırığa benzer) Diye tabir ettiğimiz durum oluşmuştur tamiri yok
İçimi rahatlattınız hocam teşekkürler. O zaman İzmir’deki televizyonu getirteyim

Kapalıyken de varsa akma (Kırığa benzer) Diye tabir ettiğimiz durum oluşmuştur tamiri yok
Şimdi Televizyon Hastanesi diye bir dükkanla konuştum. COF deyince kıvırdı falan sonra “aynı cihazdan iki tane var birinin sadece ön koruma camı çatlak onun ekranını geçirsek olur mu?” Deyince ilkten o kırık olmaz, falan dedi ama en son denerim olur olmaz iki bin alırım dedi. 5 bin yapar. Fazla geldi fakat öbür türlü de TV parça olacak. Sakarya’da uygun yapabilecek yer öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt