Umut Barış
Vip Üye
Başka bir arızanın da habercisi olabilir. By_TrolLedleri sönük dedi fakat ekranda görüntü yokken aydınlık var. İlan linkini direkt aşağıya bırakıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Başka bir arızanın da habercisi olabilir. By_TrolLedleri sönük dedi fakat ekranda görüntü yokken aydınlık var. İlan linkini direkt aşağıya bırakıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ne gibi arızalar çıkarabilir mesela?Başka bir arızanın da habercisi olabilir. By_Trol
Yani pazarlıkla ne veririm bilmiyorum da elimde de kalsa hiç yoktan parça olur tecrübe olur diye düşünüyorum. Maksat uğraşırken vakit geçsin. Mağlum Allah boş duranı sevmezmişYazışmaları okudum tv 16 Yaşındaymış bu gün bir tarafını onarırsın yarın başka bir bölümü arızalanır. Paran sende kalsın hiç bulaşma derim.

HDMI ile böyle bir görüntü aldımEvet haneme hayırlı olsunEkran LED’leri hariç her şeyi çalışıyor. Servis kitabını okudum yarın da LED’leri değiştiririm.
![]()
Yılmadan üzerine gittin ya,sana helal olsunHDMI ile böyle bir görüntü aldım
![]()
,Yaşını bilmiyorum ama tipik" ben" gibisin 
18’im. Teşekkürler böyle işleri biraz severim de tecrübe olmayınca en ufak parçayı (çift taraflı bant) almayı unutmuşumYılmadan üzerine gittin ya,sana helal olsun,Yaşını bilmiyorum ama tipik" ben" gibisin
![]()
Hayırlı olsun.Evet haneme hayırlı olsunEkran LED’leri hariç her şeyi çalışıyor. Servis kitabını okudum yarın da LED’leri değiştiririm.
![]()
Eyvallah. Dün boş yere 6 saat uğraşıp bir sürü parça söküp LED’leri taktım fakat sağ alttaki LED’in kablosunu takmayı unutmuşumHayırlı olsun.
Paneli yerine oturtmadan sıkıntı yok ışık geliyor fakat paneli takınca iki kez ses geliyor ama panelde görüntü ve ışık yok. Kısa devre var sanırım neden olabilir? Cam takılı olmadığı için hangi arıza yanıyor bilmiyorum ama tam takılı değilken 6 ışık (arka aydınlatma) yanıyorduEyvallah. Dün boş yere 6 saat uğraşıp bir sürü parça söküp LED’leri taktım fakat sağ alttaki LED’in kablosunu takmayı unutmuşum. Şimdi 10 dk’da taktım şimdi toplaması kaldı. Dünden bir kaç resim paylaşayım
![]()
![]()
Soketleri kontrol et kapattığında kasma yaptığı gibi temassızlık yapıyor olabilir.Paneli yerine oturtmadan sıkıntı yok ışık geliyor fakat paneli takınca iki kez ses geliyor ama panelde görüntü ve ışık yok. Kısa devre var sanırım neden olabilir? Cam takılı olmadığı için hangi arıza yanıyor bilmiyorum ama tam takılı değilken 6 ışık (arka aydınlatma) yanıyordu
Dün takıp sökerken görmedim gece de soğuk odada kaldı ama ne ki bu? Kırık mı acaba?Soketleri kontrol et kapattığında kasma yaptığı gibi temassızlık yapıyor olabilir.
By_TrolDün takıp sökerken görmedim gece de soğuk odada kaldı ama ne ki bu? Kırık mı acaba?
![]()