Sokağa çıkma yasağı geldi

2 saat sonra çıkıp işe gidicem , bakalım bu yolculuk da kahramanımızın başına neler gelecek :dil

IMG-20200411-WA0028.jpg

Dünden beri modum bu bahçede ?

yasak müstakil bahçeli evde oturana yaradı benim gibi . sürekli ertelediğim erindiğim bahçe temizliği bitti şükür kendimi emekli torun sahibi amca gibi hissettim. :D

Bu sokağa çıkmadan sonra sizlerin oralarda durumlar nasıl arkadaşlar ?

Ben Efsaneyim 2 yakında Sinemalar da

P00412-175106.jpg

Bu sokağa çıkmadan sonra sizlerin oralarda durumlar nasıl arkadaşlar ?
Kırsal kesim burası, herkes bahçesinde.
Mutfak perdeleri yıkandı, kavanoza ceviz kırıldı, camlar silindi, bulaşık ve çamaşır makineleri ile üç klimanın periyodik bakımları temizlikleri yapıldı.

Horoz tavuk keçi kuzu kuş sesleri içerisinde mutfakta koltukta oturmuş kısık sesli haberlere bakıyorum :ok

Kırsal kesim burası, herkes bahçesinde.
Mutfak perdeleri yıkandı, kavanoza ceviz kırıldı, camlar silindi, bulaşık ve çamaşır makineleri ile üç klimanın periyodik bakımları temizlikleri yapıldı.

Horoz tavuk keçi kuzu kuş sesleri içerisinde mutfakta koltukta oturmuş kısık sesli haberlere bakıyorum :ok
Ellerine emeklerine Sağlık abi Yengeye yardım etmen çok hoş :haha Aynı ben.

Neresi burası abi :haha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amin amin abi bizede mesai var o yetmedi haftaya nöbetçiyiz BEYEFENDİ Nöbet yazdırıyor millet nöbetten kaçarken biz ateşe gidiyoruz varya:rant:rant
Basmane Gar'ın orası metrodan indim :hihi

Basmane Gar'ın orası metrodan indim :hihi
Aman dikkat ha hani maske gel sana maske satim :haha1:haha1:haha1:haha1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satılık Maske hiç kullanılmadı 0 km istediğiniz ustaya sağlıkçıya gösterebilirsiniz fiyatta pazarlık vardır.:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi

Önümüzde ki hafta sonu da sokağa çıkmak yasak , Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.

Geri
Üst Alt