Doğalgazda dışa bağımlıyız ama elektriği en azından kendi santrallerimizde üretiyoruz diye biliyorum.
Su desek öyle.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Maalesef ki, yarı yarıya dışa bağımlıyız.
Doğalgazda dışa bağımlıyız ama elektriği en azından kendi santrallerimizde üretiyoruz diye biliyorum.
Su desek öyle.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Maalesef ki, yarı yarıya dışa bağımlıyız.
Yemeksepeti den yemek sipariş edilmiyor mu?Yemeksepeti gibi dedim hocam, uzaktan market siparişi.
Yemek söyleyin demedim. ?
Yemeksepeti den yemek sipariş edilmiyor mu?
Ki bu işin en kolayı yemeksepeti misali market alışverişinde de uzaktan sipariş vermek.
edilir herhalde ama yemekle birlikte virüs gelme olasılığı var mıdır, ona cevap bulmak çetrefelli iş.Yemeksepeti den yemek sipariş edilmiyor mu?
edilir herhalde ama yemekle birlikte virüs gelme olasılığı var mıdır, ona cevap bulmak çetrefelli iş.

evet ama gelde agaya anlat bunu kimse birşeyde diyemiyor. Bugün WhatsApp grubundan yazdık.Benim bu virüse dair anladığım şey şu, ne kadar erken önlem alır ve tespit edersen o kadar çok zaman kazanırsın.
Ücretsiz izni göze alabilen varsa çıksın.
Siz üniversitede çalışmıyor muydunuz, zaten öğrenci yok, okula kim geliyor ki akademisyenler dışında?
evet ama gelde agaya anlat bunu kimse birşeyde diyemiyor. Bugün WhatsApp grubundan yazdık.
yarın hoca geldiğinde koridorda kısa bir toplantı istiyoruz.
taleplerimiz süreç boyunca dönüşümlü olarak hizmeti aksatmayacak şekilde personel sayısını %50 azaltmak
kapıların herkese açılmayıp denetimli olarak gelenlerin içeri girmesi
girişlere el dezanfaktanı konulması
servis ve yerinde destek işlerinin önemli olmayanlarının ertelenmesi falan
bu şekilde söyleyebiliriz hocaya dedim ama nafile.

Bizim ülkemizde vatandaşlarımız ya para cezasından,ya da hapis cezasından korkar,(yeterli eğitim olmadığından)bunları uygulamadığımız sürece sokağa çıkma konusunda çoğu kimseyi engelleyemeyiz.Bizim burada sabahtan beri polisler anons yapıyor 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olanlar sokağa çıkmasın diye.
Bu gün pazar, daha bir saat önce uyandım, gece 3 e kadar La Casa De Papel izledim normaldir geç uyanmam. Şimdi sizden ricam, bu mesajınızı bu konudan siliyorum, bir konu açn kendinize veya ben diğer mesajlarınızdan sizi bulup oradan cevaplayayım.Adem hocam heryerden size ulaşmaya çalışıyorum? hocam veatel 55u9500 55ud9500 ve bunlardan 1000 tl fazla samsung 55ru7105 ten birini alacağım. 1000 tl farka değer mi? Vesteller 3 yıl garanti. Benim samsung tv bozuldu acil yardım üstad