Tavsiye Forumu | Dilekçe Mesajım Yazım...
DUYURU...!
Çok Degerli ve de Saygı Hürmet Deger Ahmet CSKN
Sota Beye Ve Yine Aynı Şekilde
Adem Helvacı Hocalarıma. Ricam-İstek-Öneri-Görüş ve Şikayet ( Yazım )Mesajımdır.. Merhaba Sevgili Üstad Hocalarım Çok Degerli Admin Yöneticilerim;
Sırf İktidar Adalet ve Kalkınma Partisini Sevdigim- Tuttugum İçin Laf Atan-Çamur At İzi Kalsın herşeye Muhalefet Olan ( Ama Begenmedigi Ak Parti Sayesinde 4.000-5000 bin liralık IPhone'lar kullanan Binlerce TL'LİK Konforlu Lüks Arabalar Alan Müzigi Son Ses Açıp Gezen - Konforlu Rahat Sıfır Daire-Evlerde Oturan
Sadece 4 kişilerden rahatsız huzursuz şikayetçiyim "son derece ahlaken-sözlü davranış-itibarı ile kabalar ve etik degiller "
rambo3434 @
albanez
Domestos
Umut Barış
Ne zaman konu-mesaj atsam sürekli hor-hakir-küçük görüyorlar beni olabildigince dalga geçip aşagılıyorlar...
İster Dini İsterse Siyasi Tahrik Edici-Öfkelendirici-Saldırgan Vicdan ''en Kaba Sözleri ile Saygısız Vurdum Duymaz Yaptıkları-Eylem-Davranışlarıyla İşe Yaramaz bozuk eşya gibi Beni Saga-Sola-Yukarı-Aşagı hunharca fırlatan
Örnek : " İslami Dini Aşagılamak. Müslümanlığı Müslümanları Aşagılamak " " Bir Siyasi Partiyi Aşagılamak "
Fitne- İnsanları Kin Ve Düşmanlıga Tahrik Etmek Saymış OLdugum Bu 4 Kişileri İkaz Etseniz Uyarırsanız Sevinirim
:( :( :( :'(
Çok Teşekkürler.
Ben Herhangi Bilerek-Bilmeyerek Bir Hatam Olduysa Özür Dilemeyi Bir Borç Bilirim... Aynı Şekilde Özür Bekledigim 4 Degerli Kardeşlerim
rambo3434
albanez
Domestos
Umut Barış
Unutmayalım...! Sanal'da Olsa Sitede Olsa Sıcacık-Samimi-Birbirine Çok Seven-Sevecen-Yardım/Destek/Çözüm Üreten Paylaşan Moralimiz Düşük Olunca Canımız Sıkılınca Strest Atma Yeri Eglenceli Bazen Neşeli-Komik Yuvamız Evimiz TavsiyeForumuAilemiz
Unutmayalım...! #BizBuradaBirerAileyiz #EvdeKal #YuvandaKal #TavsiyeForumu ====>>>>
<<<<====