Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz yeter ki evde kalın, Biz sohbeti size getiririz.
Evdeyim. Evde Kal , Hayatta kal. şiyarı hepimizin sorumlu, olduğu, olmazsa, olmazımız, olmalı,
aksi halde zor günler bekliyor memleketimizi Rabbım bu günlerimizi aratmasın.
Allah biliyor ya seni seviyoruz be hoca bilim bilim teknik teknoloji bilmiyorum desende, kelamın değil amelin ile her bir şey ortada, dolayısı ile senden dolayı olduğun her yere saygıyla bağlandık. selamlar kolay gelsin.
Çetin koç' un sorusu : Samsung TV min ekranında dikey çizgiler oluştu TV 4 yıllık yaptırsam mi bilemedim panelde en az arıza yapan sizce hangisi. Bı sorun daha olacak avmler de bulunan tvler de izletilen yayınlar da hile var mi
İdris Balcıoğlu sorusu ; slm clas LED bar kalitesi nasıl birde çift LED cipli olarak satılıyor normalde TV üzerinde ki LED bar tek cipli ledmidir konu için yorumunuz nedir
Hakan ARIN sorusu ; Adem ustam başka arkadaşların acil bir soru yoksa sorumu cevaplamanızı isterim. Klima teknolojileri hakkında kısaca bilgilendirme yapabilir misiniz? Şunun gibi TV lerdeki qled, oled vs. açıklamak gibi
Halil Ecevit sorusu ; adem hocam. vestel ve yan ürünü marka tv kullanan arkadaşların tamamı için olmazsa olmaz iptv uygulama yükleme konusunu açtım forumda.
Halil Ecevit in sorusu ; @adem hocam. Vestel ve yan ürünü marka tv kullanan arkadaşların tamamı için olmazsa olmaz iptv uygulama yükleme konusunu açtım tavsiyeforum da.
Ali özkanlı nın sorusu ; adem hocam size bir sorum olacak aslinda bir mantik.biliyorsunuz led tv lerin coflari altta bende evimde led tv yi ter duvara asip servis menusunden goruntuyu cevirdim ne dusunuyorsunuz